Jump to content
Posted
dklarda death grip adlı skill targeti kendine cekior bunu herkes biliodur fakat karsı targeti yürüme moduna gecirmesi gbi bi durum söz konusu deil ama serverimizde karsı target yürüme moduna geciyor...bunun için o skilli düzlemenizi istiorum dkyada bi dezavantajı olmasın karsıdaki targetede

ayrıca wariorlarda bi skill base statlarını yükseltiyor (adını unuttum)20 boyunca we bunula beraber kişininde hpsi artıor (12234/18976 iken bu 18345/23311)gibi bişey oluyor fakat bunu 20 saniye sonra (12234/18976)olan sekle dönemsi lasım we skilli kullnadıgında aldıgı hasar kadar burdanda düşmesi lasım fakat bu geriye dönmüor we wairoa heal atmanın geregide kalmıor demek bi bakarsanız ii olur

son olarak suan serverde miss leme % desinde bi sorun war bunulada ilgilenirseniz seviniriz

Edited by Neath

Featured Replies

last stand galiba dediğin skill hp yi artıran evet onda öyle bi sorun var düştüğünde hp full kalıyo ve prot wariorları nerdeyse yıkılmaz kılıyor...
hiç farketmedim yaw iyice bi bakayım ben normal çalışıyor biliyom last standi bug varsa tabiki düzeltilsin veya skill yasaklansında bilmeden bi şey yapmayayım ;)