Jump to content
Posted
Horde expedition/ Alliance vanguard factionlarına reputation kasmış olan birisi anlatabilr mi? Alt sekmesi olarak 4 yer daha var Daily olarak yaptığım görevler sadece Warsong offensive repusu veriyor. (Ki zibilyon tane görev bozuk umarım sıra onlarada gelir) Tahminimce Warsong a exalted olunca diğerlerine geçicek gelen repular. Bilen, kasmış birisi açıklarsa sevinirim. Teşkürler..

Featured Replies

Ben dün bi uğraştım kasmaya fln da, duzgun rep veren questler filan genelde event quest'i ve yapılması çok çok zor gibi duruyor. Herhangi bir mob keserek fln da kasılmıo snrm rep. 3 yada 4 tane daily q rep veriyor benim bulduğum onları yapıyorum, günde anca 1000 rep fln kasabiliyorum. Sanırım şu anda kasmak için pek seçenek yok :S
  • Author
Asıl merak ettiğim 4 ayrı yer için farklı farklı görevler mi var. Bulduğum Daily questler warsong'a repu veriyor sadece.
bu 2 ally horde birliğinin repleri şu şekilde kasılıyor: o alt rep dediğiniz factionla ilgili bir quest yaptığınızda örneğin warsong'a 1000 rep veren bir q, bitirdiğinizde hem warsong'a 1000 rep, Horde expedition ise 500 rep gelir. yani bu 4 alt repin yarısı olarak yansır. orjinali bu ama burda doğru işliyormu bilmiyorum.