Jump to content
Posted
benım oyunda harıtayı actıgımda quest helper gozukmuyo.baska bılgsıyarda da denedım ama durum aynı.sorun account'ta.lutfen duzeltır mısınız.ayrıca oyuna gırdıgımde hıc bı klavye tuşu da çalısmıo.yenı account basvurusu yaptım tam 5 gun oldu hala onaylanmadı.promosyon olsun dıe lvl atlatılacagına su bızım sorunlarımıza baksanız daha makbule gecer...lutfennnn....

Edited by wiLdbLood

Featured Replies

[quote name='bacanak' post='241652' date='Mar 27 2009, 22:17 PM']benım oyunda harıtayı actıgımda quest helper gozukmuyo.[/quote]

Questhelper yerine Carbonite 'yi deneyebilirsin.

[quote name='bacanak' post='241652' date='Mar 27 2009, 22:17 PM']oyuna gırdıgımde hıc bı klavye tuşu da çalısmıo.[/quote]

Oyuna girdiğinde esc ye basıp "key bindings" e gel ordan sol altta "Default" olucak ona tıkla. Sanırım bu sorununu çözücektir.
Bu oyuna girdiğinde tuşların çalışmama olayı benim hesabımda da oluyor o anda esc de çalışmıyor.

Tamam micro menü deki ayarlara tıklayıp tüm tuşları default yapıp oyunu oynayabiliyoruz fakat her girişimde aynı sorun gerçekleşiyor karakterde yaptığım herhangi bir ayar oyundan çıkarken kaydedilmiyor.

.save yazıyorum öylede kaydetmiyor. Bir çözüm gerekli.

Ve bu hesapla ilgili bir problem başkasının bilgisayarında girdim yine oldu.
wtf wtb interface klasorlerini silmek gerekiyor sanırım. ardından açıldığında oyun bu dosyaları yaratıyor bu şekilde çözülür bence
Sorun bilgisayardaki oyunla veya bizim oyundaki ayarlarımızla alakalı değil.
Dediğim gibi farklı pc lerde de aynı sorun oluşuyor. Ve benim kendi bilgisayarımda başkasının hesabına girdim herhangi bir problem yok.

Her ihtimale karşıda interface - cache - wtf - logs klasörlerini sildim ve yine bir değişiklik olmadı.
Eger ESC De tıklanmıyorsa Ekranın tam ortasında altta menu tuslarının butonları var oradan ana menuyu acıp mause ile yapabilirsin istedigin herseyi :)

Questhelper'a gelince, curse.wow.com 'dan indirirsen son surumu sonunda versiyonları yazıyor 3.0.4 3.0.5 gibi son surumu indirerek bu sorunu giderebilirsin :)

Edited by wiLdbLood