Jump to content
Posted
Shadow Priest. Yani benim Allpick de seçtiğim bu hero hem attack hemde spell kasılabilinicek bir herodur.

Shadow Priest da Benim verdiğim büyü dizilişi şöyle:

Level 1 : Poison Touch(1)
Level 2 : Shadow Wave(1)
Level 3 : Poison Touch(2)
Level 4 : Shadow Wave(2)
Level 5 : Attribute Bonus
Level 6 : Shallow Grave(1)
devamı dağılımda shadow wave e önem verin.

İlk levellarda karşı tarafı zorlamak adına poison touch ile çeşitli ve karşı tarafa hızlı ulaşabiliceğiniz attacklar yapabilirsiniz ki yapın zaten.
[i]
Tip1 : Shadow Wave i karşı tarafın 100 range kadar yakınında kullanırsanız Omni Knight mantığı gibi hem kendinizi heal lamış olursunuz hemde yanınızdakine damage vermiş oluyorsunuz ve bayağı sağlam koyuyor. [/i]

Korktuğunuz ve şüphe ettiğiniz durumlarda kesinlikle attack a girmeden önce Shallow Grave i kendinize basın. Kendiniz yerine takıma daha çok yararı olupda güçlü bir hero ya basmanız aslında yararınıza olur.

Genelde olabildiğince fazla Posion touch kullanın özellikle Posion touch atıp 1 kere vurduktan sonra 2 saniye boyunca target stunda kaldığı için çok yararınıza olabilir.
Bunun yararı : Crystal maiden nın ultisini kesersiniz. Dwarfın ultisini kesersiniz. Barathrumun charge ını kesersiniz.....

Önünüzdeki levellarda açıcağınız Weave büyüsü karşı tarafa atıldığında target ın armor ını düşürür. Kendinize(veya takımınıza) atarsanız ekstra armor verir.
--------------

Item :

Açıkcası bu adama yapılıcak pek bir item bilmiyorum. Ben genelde item yapamadan karşı tarafı yenmiş oluyoruz yani yapcak zaman olmuyor.
Ama önerilerim var:
ilk başta
2xNull talisman
1xPower Treats

1xVanguard
1xVoidStone yada Oblivion Staff(yada devam ettirip +eul>guinsoo)
1xBruze de Kyanon
devam ederse..
1xMonkey King bar, Lothar's Edge, Eye of skadi, Butterfly, 2xBasher yada Desolator.

Edited by Greagor

Featured Replies

[b]shadow priest diyince WQW sanmıştım :) sağol cem anlattığın için deniycem en kısa zamanda[/b]
Bende shadow pri deyince aklıma WQW geldı pri kasmak istiyorm ve benden de holy olmaz :P Bi taktik alayım ole baslayayım demıstım :lol:
son versionlarda pek oynamadım hiç gelmedi bana, güzel bişeymiş bi bakmak lazım

Edited by YuquaiLon

[b]Desolator,atack(guinso,crit),hız(yeni item assault cuircass,powertreads), Spellerden Weave cok onemli 4 rank'a kadar verilmeli isterseniz dier spelleri ister shadow wave a ister poison toucha verirseniz Tiny Alcak duruma gelirsiniz .[/b]
  • 10 months later...
[quote name='Greagor' post='101752' date='Mar 22 2007, 21:23 PM']Shadow Priest. Yani benim Allpick de seçtiğim bu hero hem attack hemde spell kasılabilinicek bir herodur.

Shadow Priest da Benim verdiğim büyü dizilişi şöyle:

Level 1 : Poison Touch(1)
Level 2 : Shadow Wave(1)
Level 3 : Poison Touch(2)
Level 4 : Shadow Wave(2)
Level 5 : Attribute Bonus
Level 6 : Shallow Grave(1)
devamı dağılımda shadow wave e önem verin.

İlk levellarda karşı tarafı zorlamak adına poison touch ile çeşitli ve karşı tarafa hızlı ulaşabiliceğiniz attacklar yapabilirsiniz ki yapın zaten.
[i]
Tip1 : Shadow Wave i karşı tarafın 100 range kadar yakınında kullanırsanız Omni Knight mantığı gibi hem kendinizi heal lamış olursunuz hemde yanınızdakine damage vermiş oluyorsunuz ve bayağı sağlam koyuyor. [/i]

Korktuğunuz ve şüphe ettiğiniz durumlarda kesinlikle attack a girmeden önce Shallow Grave i kendinize basın. Kendiniz yerine takıma daha çok yararı olupda güçlü bir hero ya basmanız aslında yararınıza olur.

Genelde olabildiğince fazla Posion touch kullanın özellikle Posion touch atıp 1 kere vurduktan sonra 2 saniye boyunca target stunda kaldığı için çok yararınıza olabilir.
Bunun yararı : Crystal maiden nın ultisini kesersiniz. Dwarfın ultisini kesersiniz. Barathrumun charge ını kesersiniz.....

Önünüzdeki levellarda açıcağınız Weave büyüsü karşı tarafa atıldığında target ın armor ını düşürür. Kendinize(veya takımınıza) atarsanız ekstra armor verir.
--------------

Item :

Açıkcası bu adama yapılıcak pek bir item bilmiyorum. Ben genelde item yapamadan karşı tarafı yenmiş oluyoruz yani yapcak zaman olmuyor.
Ama önerilerim var:
ilk başta
2xNull talisman
1xPower Treats

1xVanguard
1xVoidStone yada Oblivion Staff(yada devam ettirip +eul>guinsoo)
1xBruze de Kyanon
devam ederse..
1xMonkey King bar, Lothar's Edge, Eye of skadi, Butterfly, 2xBasher yada Desolator.[/quote]

Ben daha farklı bir taktik izliyorum Shadow Priest'de

Level 1: Poison Touch
Level 2: Shadow Wave
Level 3: Poison Touch
Level 4: Shadow Wave
Level 5: Poison Touch
Level 6: Shallow Grave
Level 7: Poison Touch
Level 8: Shadow Wave
Level 9: Shadow Wave

İleriki levellarda Weave, Shallow Grave ve atturubute bonuslar.

Item olarak önce 4 adet ağaç( adını unuttum :P ) , 1 adet mana potion( bunun da adını unuttum :P ) ve 2 adet Null talisman. Asıl itemlere gelince:
1- Power Treads(str): Poison Touch büyüsü rakibi belli bir süre yavaşlatıp daha sonra belli bir süre hareketsiz hale getirdiği için bu süre içinde ne kadar çok vurursanız o kadar yararlı olur. Power Treads bunun için gerekli olan attack ve movement speedini karşılamaya yetecek ve daha sonraki levellarda kasmaya başlayacağımız damage itemlerinin ilk ayağı olacaktır. Ayrıca vereceği 10 strength ilk levellarda can problemi yaşatmayacaktır. Eğer Power Treadsin tüm parçalarını aynanda almak için para biriktiremez ve parça parça alırsanız şu parça sırasını izleyin: Boots of Speed, Belt of Giant Strength, Gloves of Haste.

2- Bloodstone: İleriki levellardaki HP ve regen ihtiyacını karşılayacaktır. Ayrıca yeniden doğuş süresini kısaltması Shallow Grave skillinize uyumlu olacaktır. Yine de eğer karşıda yüksek damage veren bir hero yoksa bunu boşverip bir sonraki itema atlamanız daha iyi olur.

3- Stygian Desolator: Power Treadsle beraber yeterince hızımız olduğundan artık heromuzu damage makinasına çevirebiliriz. Desolator'ın üstüne birde Weave skillinin düşürdüğü armoru eklersek canı az olan rakipleri birkaç vuruşta kesmeniz olası olur.

4- Guinso: Bu item sayesinde damageiniz hatırı sayılı derecede artacak. Ayrıca Weave+Poison Touch+Desolator kombosunun üstüne birde Hex'i ekleyince rakibiniz daha herosunun kontrolunu eline alamadan ölmüş olacak( tabi rakibe de bağlı :) )

5- Assault Currias: size ve takımınıza verdiği attack speedle ve armorla birlikte artık durdurulmanız zor olacak. Ayrıca karşıdakilerin armorunu azaltma özelliği Desolator ve Weave skilliyle birleşince ne olacağını yazacak kelime bulamıyorum. Yine de çok para harcamak istemiyorum diyorsanız sadece Hyperstone alsanız da olur.

6-Monkey King Bar: Bu itemı heronuz yüksek bir attack speede ulaşmadan kasmayın. Asssault Currias ve Power Treadsle birlikte yeterince attack speediniz olduğu için artık kasablirsiniz.

Edited by Pixit

Ben genellikle Hero'larda rejenarasyon, zırh ve crit veren itemlere gidiyorum.

Bu yüzden Zırh bonusu ekleyen büyüye hiç vermeden direkman; Poison Touch ve Shadow Wave'e gidiyorum.

İtemlerse dediğim gibi.Hesaplı birşey istiyorsanız :) :

Vanguard
Power Of Treads
Bruze de Kyanon
Oblivion Staff
Helm of Dominator
Stygian Desolator

Eğer oyun uzun sürerse :

Bruze de Kyanon
Eye of Skadi
Boots Of Speed
Assault Currias
Satanic
Beşhır(İngilizce yazılışını hatırlayamadım : )
başlangıc itemlerim:4v4
[img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNCirclet.gif[/img][img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNCirclet.gif[/img]
[img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNGauntletsOfOgrePower.gif[/img][img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNGauntletsOfOgrePower.gif[/img]
[img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNLesserClarityPotion.gif[/img]
başlangıc itemlerim:5v5
[img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNCirclet.gif[/img][img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNCirclet.gif[/img]
[img]http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNLesserClarityPotion.gif[/img]

Buildim Vede Tarzım:
linken
pt(int)
book of necromancer
eye of skardi
bruizadakyanon
shiva

başlangıçta poison.t vede healing wave fullerim 2ci skilli kasmam ultiyide her 6 11 16 da +larım.
linkeni kasma amacım yakınlaşme gereksimi olan bir herodur.vede her heal dalgası 140dmg vurur.necromancer book ile rakip kaçarken bunu 140x3 yapabilmesidir.+ms aura mana burnle rahip kacamaz tabiki poison.t da dahil.gerek şey sumonları önde yurutmek vede her wave de 140x3 vurmak.ultimiz sayesinde para kaybetmedigmiz için skardiye kadar gelirsek buda + bir slow olcak.+shiva ile frostnova ile bir slow daha olcak.butun slowları sıralarsak(shiva+skardi+poison.t)+%11 ms aura.akabinde buildim ile 2 ci sınıf bir tank olabilirsiniz.
Bitmiş hali gormek için bakınız: [url="http://img100.imageshack.us/img100/9995/adszjc4.png"]http://img100.imageshack.us/img100/9995/adszjc4.png[/url]
[quote name='Kira' post='178002' date='Jan 26 2008, 21:34 PM']Ben genellikle Hero'larda rejenarasyon, zırh ve crit veren itemlere gidiyorum.

Bu yüzden Zırh bonusu ekleyen büyüye hiç vermeden direkman; Poison Touch ve Shadow Wave'e gidiyorum.

İtemlerse dediğim gibi.Hesaplı birşey istiyorsanız :) :

Vanguard
Power Of Treads
Bruze de Kyanon
Oblivion Staff
Helm of Dominator
Stygian Desolator

Eğer oyun uzun sürerse :

Bruze de Kyanon
Eye of Skadi
Boots Of Speed
Assault Currias
Satanic
Beşhır(İngilizce yazılışını hatırlayamadım : )[/quote]
dostum sanırım gözden kaçırmıssın buildlerinde 2şer adet orb effect bulunmakta. :)
Helm of Dominator
Stygian Desolator
--
Satanic
Eye of Skadi
[quote name='Pixit' post='177993' date='Jan 26 2008, 19:36 PM']2- Bloodstone: İleriki levellardaki HP ve regen ihtiyacını karşılayacaktır. Ayrıca yeniden doğuş süresini kısaltması Shallow Grave skillinize uyumlu olacaktır. Yine de eğer karşıda yüksek damage veren bir hero yoksa bunu boşverip bir sonraki itema atlamanız daha iyi olur.[/quote]
Bloodstone shadowgrave skilli ile stuck oluyo.ya ultiyi boşa atıyosun yada itemi boşa alıyosun :)
[quote name='Greagor' post='101752' date='Mar 22 2007, 21:23 PM']1xMonkey King bar, Lothar's Edge, Eye of skadi, Butterfly, 2xBasher yada Desolator.[/quote]
burdada 2 orb efect birlikte stuck oluyo 2 si birlikte hangisini başa koyarsan o çalısır.
Youngster

Range herolarında Skadi ve Satanic aynı anda çalışıyor ve yine range herolarında Skadi birkaç orb effect ile birlikte çalışabiliyor.
başa koyarsan skardiyi çalışır.lifesteal ise arka planda kalır.vede bu tek sadece skardi için gecerli.
[quote name='Youngster' post='178867' date='Feb 3 2008, 14:11 PM']başa koyarsan skardiyi çalışır.lifesteal ise arka planda kalır.vede bu tek sadece skardi için gecerli.[/quote]
Çantada item sıralaması diye bişi yoktur kesinlikle yanılıyorsun.AYrıca hangi hero olursa olsun sadece kendi özelliğinde orb efect i yoksa skadi + dominator çalışır her zaman tabii ki range herolarda
ayrı ayrı cevaplar ? veya belkide bişilere zarar vermek istemişimdir :bl:
Ranged hero : maimle, lightiningle çalısır ,lifestealle çalısır,manası bitene kadar feedback manası bittikten sonra cold çalışır , corruption yani deso ile ÇALIşMAZ deso çalışır sadece....
Melee hero :maimle cold hangisini öne koyarsanız o çalışır , lifestealle çalışmaz sadece lifesteal çalışır,feedbackle sadece cold çalışır, lightiningde hangisini öne koyarsanız o çalışır aynı şekilde corruptionda da öle

denemesi bedava aynı fikirde olmayan deneyebilir böylece öğrenmiş olur :P