Jump to content
Posted
Herkese iyi oyunlar bu gun Nebuchadnezzar guildimizin topluca aldıgı kararı size bildirmek için bu konuyu actim

Öncelikle size nebuchadnezari tanıtayım
_Wt de ki tartışılmaz en köklü guild Deathrain-Outriders ve en sonda Nebuchadnezzar
_60 tane 80 lvl playere sahip bir guild
_Alt charlar dısında 103 tane üyesi bulunmakta
_First killler bu gune kadar bu guilidn catısı altinda gerceklesmiştir

Wt de 30 kişilik online playerin oldugu bir zamanda güncel guild toplantısında gelen bir gündem de Wt deki class esitsizliginden ve belli bir zaman arasinda acılan dungeonlarin simdi kapalı olmasından konu acıldı haksız bir rekabet oldugu ve bu sekilde bglerin olmasinın sacma oldugu kanısına 30 da 30 oy ile karar verdik ve guildce bglerden Naxxramas sorunsuz acılıncaya kadar cekilmeye karar verdik

Tüm Wt playerlerine ve Wt teame duyurulur...

Wt de zaten az olan pvp nin biz cekildikten sonraki durumu ne olur tabiki kimse bilemez.

Tüm nebuccanlar adına ... :)

Featured Replies

Bireysel muhabbetlerim sırasında,
-yok tek kişilik bir karamıydı? sizde onamı uydunuz?
-siz yaptıysanız x guildde yapar..
-Toplucamı aldınız ? Eee şimdi ne yapacaksınız? Vb.

Cümlelere oyun içinde maruz kalmaktansa buradan cevap vermek en güzeli oldu bence ;)

Ellerine sağlık Trkz :)
Geç olsada alınması gereken doğru bir karar.Tabi umarım etkili olabilir ve daha iyi,eşit bir şekilde devam edebiliriz..
zaten tanklara göre set olmadıgı icin bg ve arena yapmıyodum eh benim için bişi farketmio :D
Umarım yakında naxx acılırda oyuna girmek icin bi sebebim olur yoksa öle kös kös oturuyom dalaranda ;) ;)

Edited by cajamanga

sesimizi duyurmak amacıyla ve oyundaki eşitliği saglamak amacıyla iyi bi karar aldıgımızı düşünüyorum
Deathrain'e Selam olsun..

Bu karar tamamen ortak alınmış bir karar olup, yerinde ve zamanında diye düşünüyorum.. Her ne kadar pvp'imiz eksik etmesekte, her zaman pve agırlıklı bir guild oldugumuzu dile getiriyoruz zaten.. Pve'ye dönüş isteği, ve bg lerdeki classlar arasındaki düzensizlik bu kararı almamızda etkili oldu diyebilirim..

Peki şimdi ne olacak? Hiç bir şey :) Biz yolumuza 5 men'ler ve tbc raidleriyle devam edeceğiz.. Bir zamanlar bir topic acmıstık.. We will be preared soon diye.. Sonrasında We are prepared :) Bir daha ki topiğimizi wotlk raidlerinde yine first killer'le süsleyeceğimize eminim..

Bütün Wtürk ailesine iyi oyunlar..
+++
Kürşatım ellerine sağlık...Alınması gereken bir karardı ve alındı..Her ne kadar gec kalmış olsakta..
İyi oyunlar Wt...
kolay gesin aradaslar herkes istedigini yapmakta ozgur dur pek tabikide. sizin karariniz, saygimiz sonsuz. elimizden geldigince dungeonlari hizli acmaya calisicaz pek tabikide, bundan oncesinde oldugu gibi.

arena bg yapan arkadaslarada iyi eylenceler gorunen oki nebucanlarimizi :D bi sure arealarda bg lerde goremicez. elimizden geldigince kisalticaz o sureyi.

bu arada tbc zindanlarindan eksik first killerinizi tamamlayin bari.
[quote name='Gintama' post='244196' date='Apr 11 2009, 23:54 PM']kolay gesin aradaslar herkes istedigini yapmakta ozgur dur pek tabikide. sizin karariniz, saygimiz sonsuz. elimizden geldigince dungeonlari hizli acmaya calisicaz pek tabikide, bundan oncesinde oldugu gibi.

arena bg yapan arkadaslarada iyi eylenceler gorunen oki nebucanlarimizi :D bi sure arealarda bg lerde goremicez. elimizden geldigince kisalticaz o sureyi.

[b]bu arada tbc zindanlarindan eksik first killerinizi tamamlayin bari.[/b][/quote]
Hangisi kalmış :rolleyes:

Taze et istiyoruz :lol:
[quote name='Lucifer666' post='244197' date='Apr 11 2009, 23:59 PM']Hangisi kalmış :rolleyes:

Taze et istiyoruz :lol:[/quote]
++++

Trkz eline sağlık...