Posted April 3, 200718 yr Kardeşim...Opethim, tanıdığım sevdiğim priestım warlockum druidim shamanım herşeyim canım ciğerim iyiki varsın kardeşim...İyiki doğdum opethim Bu konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm.Senin üstünden sanat akıo...Ancak sanat topiği seni kaldırır [u][b][size=7] İYİKİ VARSIN KARDEşİM [/size][/b][/u]
April 3, 200718 yr Yapma ya... Yav topic acmaya ne gerek var utandırdın şimdi beni Duygulandım lem :ak: :cy:
April 3, 200718 yr Author len sanki sen bana açmamıştın. valla döverim ha doğum günü falan anlamam binerim uçaa gelirim diyarbakıra.Sus sen biraz şımar len.Aq(allah qahretmeyee) sen şımarmayacan da kim şımaracak :@ aaa!!! Edited April 3, 200718 yr by DoomGuard
April 3, 200718 yr nice mutlu yillara hatta sana bi şarki armagan ediyim. The Fall of Every Season-Her Withering Petals
April 3, 200718 yr Author ferhat niye utanıon? mal mısın? kutlamayanlar utansın olm sen deil kardeşim yaf
April 3, 200718 yr Author OLEEEEEEYYYYYY İYİKİ VARSIN KARDEşİM Doğduğun bu kutsal günün bitmesine sadece 15 dakika kaldı
April 5, 200718 yr Author olm iyiki doğdun diom doğum gününü kutlamıom ki :S dimi aslında mantıken öyle...iyiki doğdun len bu hep söylenir aslında
Bu konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm.Senin üstünden sanat akıo...Ancak sanat topiği seni kaldırır
[u][b][size=7]
İYİKİ VARSIN KARDEşİM [/size][/b][/u]