Posted April 3, 200718 yr Kardeşim...Opethim, tanıdığım sevdiğim priestım warlockum druidim shamanım herşeyim canım ciğerim iyiki varsın kardeşim...İyiki doğdum opethim Bu konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm.Senin üstünden sanat akıo...Ancak sanat topiği seni kaldırır [u][b][size=7] İYİKİ VARSIN KARDEşİM [/size][/b][/u]
April 14, 200718 yr Hepi börtey Ferhat yeni görmüşüm Bu arada başlığı esas yerine geri taşıyayım. Yok öyle sanat adına doğumgünü kutlamak, bak imzamda ne yazıyor
April 15, 200718 yr [b]Opeth'im yeni gördüm topici ama baane bende ginede kutlarım!!! İYİ Kİ DOÐDUN!! [/b]
May 10, 200718 yr dogum gununu kacırdıgım icin kendimden utandım affetmen icin sana "happy birthday" adlı sarkının lyriclerini buldum (cok derin) "Happy birthday ferhat,happy birthday ferhat,happy birthday happy birthday happy birthday ferhat!" :be:
May 10, 200718 yr Harbi harbi iyiki doğmuşsun Burda 1 Sinerji yaratma imkanı sundun bize Nice Senelere.
May 13, 200718 yr [quote name='scen' post='112084' date='May 10 2007, 22:40 PM']dogum gununu kacırdıgım icin kendimden utandım affetmen icin sana "happy birthday" adlı sarkının lyriclerini buldum (cok derin) "Happy birthday ferhat,happy birthday ferhat,happy birthday happy birthday happy birthday ferhat!" :be:[/quote] Off off öldürür adamı bu sözler bunalıma sokar...
May 13, 200718 yr doğum günün kutlu olsun opeth ciğim nice senelri burda yine birlikte kutlarız inşallah uzun ve mutlu seneler yaşarsın
May 13, 200718 yr Author [quote name='Shevarash' post='105695' date='Apr 15 2007, 00:35 AM']Hepi börtey Ferhat yeni görmüşüm Bu arada başlığı esas yerine geri taşıyayım. Yok öyle sanat adına doğumgünü kutlamak, bak imzamda ne yazıyor [/quote] Ama ama o kadar özenmiştim :'( :bh: Küstüm madem :'(
Bu konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm.Senin üstünden sanat akıo...Ancak sanat topiği seni kaldırır
[u][b][size=7]
İYİKİ VARSIN KARDEşİM [/size][/b][/u]