Jump to content
Posted
Kardeşim...Opethim, tanıdığım sevdiğim priestım warlockum druidim shamanım herşeyim canım ciğerim :lol: iyiki varsın kardeşim...İyiki doğdum opethim :)

Bu konuyu buraya açmayı daha uygun gördüm.Senin üstünden sanat akıo...Ancak sanat topiği seni kaldırır :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

[u][b][size=7]
İYİKİ VARSIN KARDEşİM [/size][/b][/u]

Featured Replies

Hepi börtey Ferhat yeni görmüşüm :)

Bu arada başlığı esas yerine geri taşıyayım. Yok öyle sanat adına doğumgünü kutlamak, bak imzamda ne yazıyor ;)
iyiki dogdun kardesım nıce mutlu senelere :)
[b]Opeth'im yeni gördüm topici :(

ama baane bende ginede kutlarım!!! İYİ Kİ DOÐDUN!! :P :D[/b]
  • 4 weeks later...
Dün Cem'in doğumgünü ilan etmiştim, bugün de benim olsun. Kutlayın !! :P
dogum gununu kacırdıgım icin kendimden utandım affetmen icin sana "happy birthday" adlı sarkının lyriclerini buldum (cok derin) "Happy birthday ferhat,happy birthday ferhat,happy birthday happy birthday happy birthday ferhat!" :be:
Harbi harbi iyiki doğmuşsun Burda 1 Sinerji yaratma imkanı sundun bize :D
Nice Senelere.
[quote name='scen' post='112084' date='May 10 2007, 22:40 PM']dogum gununu kacırdıgım icin kendimden utandım affetmen icin sana "happy birthday" adlı sarkının lyriclerini buldum (cok derin) "Happy birthday ferhat,happy birthday ferhat,happy birthday happy birthday happy birthday ferhat!" :be:[/quote]
Off off öldürür adamı bu sözler bunalıma sokar... :P
doğum günün kutlu olsun opeth ciğim nice senelri burda yine birlikte kutlarız inşallah uzun ve mutlu seneler yaşarsın :D
  • Author
[quote name='Shevarash' post='105695' date='Apr 15 2007, 00:35 AM']Hepi börtey Ferhat yeni görmüşüm :)

Bu arada başlığı esas yerine geri taşıyayım. Yok öyle sanat adına doğumgünü kutlamak, bak imzamda ne yazıyor ;)[/quote]

Ama ama o kadar özenmiştim :'( :bh:

Küstüm madem :'( :P :D