Jump to content
Posted
İYİ GÜNLER WT AİLESİ WT TEAM IN UZUN UGRASLARI SONRASI ACILAN OBSIDIAN RAİD INDE İLK BOSS KİLL SİFTAHINI BİZ YAPTIK HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN DARISI KESEMEYEN HERKESIN BASINA İNş :D

[url="http://img294.imageshack.us/img294/3715/sartharionj.jpg"]HATIRA RESIM :)[/url]

GERCI LOOT U ARDINDAN HEMEN GELEN SERVER KAPANMASI İLE ALAMADIK <_< AMA GM LER O KONUDA HALLEDICEKLERINI SÖLEDİLER...

HERKESE İYİ OYUNLAR... :rolleyes:

Featured Replies

akif sana ve ordaki herkeze helal olsun gercekten süper bir is basarmıssınız senin ve ekibin calısmaları sayesinde gayet kesilmesi cok zor bir bossu heroic modunda kesmissiniz bizim süper Tankımız akif helal olsun :)

[b]OLD FrienDs[/b]
Tebrikler gayet güzel bir calısma ve düzen icinde her seyin üstesinden geldik...

Boss gayet cok zor olsada asıl mıcak bir engel degil taktikleri bildinmi tmm dır...

E böle bir güc anca da bizde olur zaten :D

Biz her zaman ne deriz zor u yaparız imkansız zaman alır... :)
Aslında zor değil o boss çocuk oyuncaaa. Mage tepeye çıkıyo orda, şaman geliyo tankın terini siliyo ardından dk grip atıyo, priest dua okuyo vs vs bişeyi yok kolay diye uğraşmıyoz biz yoksa biz de yaparız gibisinden bi tepki veresim geldi nedense :ag: aferin size. Dün gece 10 man videosunu izledim o bossun. Adamlar rakı niyetine götürüyolardı bossun hp yi :)
Tebrikler arkadaşlar :) İlk ve son first kill'iniz oldugunu düşüyorum :P Gözümüzden kaçmış bu boss neyse :)

(şaka şaka lütfen tartısma cıkartmayalım ^^ )
Tebrikler beyler hakikaten super is :)

Uzulerek soylemek istiyorum ama kolay olan mod da kesmissiniz sartharion u.. Yanlis anlamayin bu demek degilki emeklerinizi hice sayiyorum; cocuk olsa keser gibi cümleler anlamayın.. Yazımın basındada belirttim hakikaten gj dedirtcek bir olay.. Ama asıl olay 3 drake up da.. Ve nebu kendini 3 drake up a gore ayarlıyor :)
[quote name='Naleil ' post='244841' date='Apr 16 2009, 10:44 AM']Tebrikler beyler hakikaten super is :)

Uzulerek soylemek istiyorum ama kolay olan mod da kesmissiniz sartharion u.. Yanlis anlamayin bu demek degilki emeklerinizi hice sayiyorum; cocuk olsa keser gibi cümleler anlamayın.. Yazımın basındada belirttim hakikaten gj dedirtcek bir olay.. Ama asıl olay 3 drake up da.. Ve nebu kendini 3 drake up a gore ayarlıyor :)[/quote]

25 man 3 drake up bugün kısmetse :)

Edited by Braveheart

Raidi ben kurdum boss a yetişemetim hep abimin yüzüne onada bi first kill yapıcam ama :P

Neyse Herkesi tebrik ederim elinize sağlık =)

[quote]Tebrikler beyler hakikaten super is

Uzulerek soylemek istiyorum ama kolay olan mod da kesmissiniz sartharion u.. Yanlis anlamayin bu demek degilki emeklerinizi hice sayiyorum; cocuk olsa keser gibi cümleler anlamayın.. Yazımın basındada belirttim hakikaten gj dedirtcek bir olay.. Ama asıl olay 3 drake up da.. Ve nebu kendini 3 drake up a gore ayarlıyor[/quote]

Siz ayarlarsınız çünkü kadronuz sağlam yani bizimkide sağlamda sizin classlar dengeli tek sıkıntısı healer sıkıntısı yok sonuçca 100 kişilik guild siniz ama biz tüm ally i topladık anca o kadar adam çıktı ( World of War yokdu ) ki ally fazla diyolar ya bazen yalan :) Sadece daha fazla online olmaya vakit ayırabiliyor arkadaşlarımız o kadar :D Başı boş işte :D

Umarım Başarırsınız ercü abi biz Drake için 2. tankı zor bulduk şansımıza denk geldi oda ama sizde tank bol PvE guildisiniz sonuçda diğerleriyle kıyaslanmanıza gerek yok dimi :P
[quote name='Naleil ' post='244841' date='Apr 16 2009, 10:44 AM']Tebrikler beyler hakikaten super is :)

Uzulerek soylemek istiyorum ama kolay olan mod da kesmissiniz sartharion u.. Yanlis anlamayin bu demek degilki emeklerinizi hice sayiyorum; cocuk olsa keser gibi cümleler anlamayın.. Yazımın basındada belirttim hakikaten gj dedirtcek bir olay.. Ama asıl olay 3 drake up da.. Ve nebu kendini 3 drake up a gore ayarlıyor :)[/quote]

herotic kolay mod mu :D 25 kisi girilmisti o dungeona :D
Harbiden zor ama bi okadar da zevk alarak basardık :) eh kimileri üzülür kimileri sevinir ben ikisinide birden yasıyorum... :)
[quote name='Foster' post='245015' date='Apr 17 2009, 10:16 AM']herotic kolay mod mu :D 25 kisi girilmisti o dungeona :D[/quote]

Evet heroic 3 drake up kesilmediği taktirde gayet kolay bir mod :) Düzensiz bir raid set up'ı + 2 tank la çok rahat alınabilecek bir 25 kişi zindan düzeni..
2 tank'la 1 drake up bile zor. Sartharion, mini boss, add'ler. Bence her şekilde 3 tank lazım. 3 tank olmadan yapması zor
Bu birazda 2 tankın gearına baglı.. Sadece hp abanan bi warrior yada druid le olmaz zaten.. Ama def, block rating vs gibi yerinde kasılmıs statları varsa 2 tankın da; cok rahat alınabilir bence.. ki; ilk drakeyi atlatıp 2. drakede wipe yedik çift tank 3 drake up da..
[quote name='Naleil ' post='245133' date='Apr 17 2009, 19:07 PM']Bu birazda 2 tankın gearına baglı.. Sadece hp abanan bi warrior yada druid le olmaz zaten.. Ama def, block rating vs gibi yerinde kasılmıs statları varsa 2 tankın da; cok rahat alınabilir bence.. ki; ilk drakeyi atlatıp 2. drakede wipe yedik çift tank 3 drake up da..[/quote]

bence caja cok uygun bu olaya tabi yanındaki 2. tank ta en az onun kadar sağlam olmalı...
3 drakeyi tutmak gerçek ten heycan verici olcaktır... başarılar
[quote name='Nickna' post='245139' date='Apr 17 2009, 19:39 PM']bence caja cok uygun bu olaya tabi yanındaki 2. tank ta en az onun kadar sağlam olmalı...
3 drakeyi tutmak gerçek ten heycan verici olcaktır... başarılar[/quote]

Burak olayı soyle anlatıyım ve haddim olmuyarak size de bir oneri veriyim..

Evet caja su an cok uygun.. Hani gerçekten serverdaki en iyi tank modeli su an.. Objektif bakarak; su an serverda hp bir yana, defence, block, dodge rating i daha iyi bir oyuncu gormedim.. Caja her zaman nebu'nun main tankı olmustur ve olmaya da devam edicektir ama burda değil :)

Off tankınızı sartharion a gonderin bırakın kendi halinde kalsın onlar bi opussunler koklassınlar, hasret gidersinler :)

Main tankınızı gelen mini bosslara (ki dps'inizin çok iyi olması lazım ki mini bosslar değil mini boss u olsun); addlere (lava mobları ve whelpler) e gonderin.. Yani sorun aslında sartharion un tanklanması değil; sorun mini bosslar ve addlerin tanklanması..

Bu yüzden ilk yazımda; sartharion düz modelini indirmekten kolay bir şey yok dedim.. Çünkü resmen tank tut raid vur a dönüyor boss fightı ve acıkcası bir eglencesi kalmıyor :)

Edited by Naleil
Ne çok þu an kullanmýþým yahu :) Okurken farkettim :P

Sözleriniz için teşekkür ederim canolar benim işim bu olsun o kadar 1 senedir protum dps itemi kasmayı düşünmedim bile çünkü protluk hoşuma gidio pvp yi bosslarla yapıyosun süper oluyo :lol: :lol: O sartarion da inecek 3 drake up en yakın zamanda günlerdir taktigini okuyorum videolarına bakıyorum nihiliumun baya bi kaptım olayı yakında gelir ss si B) B)
Biz 1Drake up yaptık siz onu bi yapında :) Yakında gelir 3Drake up u LOL :)

3 Drake up

3TanKS= 1warrior 1Druid 1DK

7Healır= 2Paladin 2 pri 2shaman 1druid

15 DPS=warlock mage druid vb.

Bu takımla girdikmi hic bir sorunumuz olmaz hele tankımız Killer Moon + dk olunca isimiz tmm dır :D

Geri kalanı zaten süper İlk lerin adı OLD FrienDs olucak bekleyin ^^ de görün...

Edited by AKFOLN

[quote name='AKFOLN' post='245202' date='Apr 18 2009, 02:45 AM']Biz 1Drake up yaptık siz onu bi yapında :) Yakında gelir 3Drake up u LOL :)

3 Drake up

3TanKS= 1warrior 1Druid 1DK

7Healır= 2Paladin 2 pri 2shaman 1druid

15 DPS=warlock mage druid vb.

Bu takımla girdikmi hic bir sorunumuz olmaz hele tankımız Killer Moon + dk olunca isimiz tmm dır :D

Geri kalanı zaten süper İlk lerin adı OLD FrienDs olucak bekleyin ^^ de görün...[/quote]

Yapilmadigini nerden biliyorsun :)
[quote name='Naleil ' post='245215' date='Apr 18 2009, 08:35 AM']Yapilmadigini nerden biliyorsun :)[/quote]

:D