Jump to content
Posted
Selamlar..

Bende wowa yeni başlayanlardanım. Güzel oyunmuş dediler bide burayı çok övdüler..
Evlere şenlik bi servermış daha iyisini bulamazsın dediler. ilk zamanlarına dair hikayeler anlattılar şaşırdım bayaa :P :D

Aranızda hala kalmışsa o hikayelerde yeri olanlardan biri , bide onlardan dinlemek isterim :P

ha bu arada çok sık olmasada "Finair" adında night/blood elf hunterımla oyunda dolanmayı düşünüyorum...

Hepinize iyi oyunlar :D

Featured Replies

• Author
Gerek Rp gerek Rp dışı her hikayeye varım :D ben olmazsam olmazdı zaten :P

wt sizlik bi eksiklikmiş ama bu bi gerçek...
oooo fin hoşgelmişsin :D ama hunter hakkında pek iyi şeyler söyleyemiyeceğim, musti bile hunter oynamıyor :D buarada allymısın? horde mu?
Ooo Aykut Hoşgeldin :D Orjinaldeyken bir kayboldun kayboluş o kayboluş. Bizimkiler ali kasıyo. Bilmek istersen. Hadi iyi oyunlar sana :)
Fin hosgeldin :) Ben bir hikaye biliyorum; bir hunter varmış diye başlayan :P
  • Author
Soulun hepiniz.. hosbulduk gerçekten :)

ya öle bi orje geçtik sora öss neyin sıkıntı başladı bitmedi.. ben bile kendimi unuttum.. nese bulmaya başladım zman kendim için.. wt de kürkçü dükkanı gibi zaten :D

olsun ya ben vazgeçemem :D bu isim hunter yane deişmez... palada beceremem zaten.. hem yusuf halleder bunuda neler yapmış.. tabiki pala yı kısmasından bahsediyorum hunter ı tamir etmesinden deil :P :D
[quote name='Yusuf' post='245413' date='Apr 20 2009, 00:20 AM']Tam zamanında geldin bizde yeni hikayeler yazmak üzereyiz :)[/quote]

:ep:

hoşgeldin Finair...
  • 2 months later...