Jump to content
Posted
[quote name='Gintama' date='09 June 2009 - 10:07 PM' timestamp='1244574440' post='252194']
tiberias - dalaranda vendor kesmekden 3 gun banlandı
[/quote]

...ve birilerinin duaları sonunda kabul olur. ne yazıktır o oynun kölesi olmuş insana ve onun gibilere. bu gibi arkadaşlara sadece acıyorum. defalarca banlanıp aynı yüzsüzlükle oyuna devam edip kendini ve etrafındakileri alçatan kişilerden değilim malesef. o yüzden o 3 gün sonunda geri dönmeyeceğim. günah keçisi olmak işte böyle birşey, önce hiç uygulanmamış bir kuraldan ceza yersin sonra o kural ceza alanın tavsiyesiyle kaldırılır, ama olanda olmuştur artık...

bende birkaç arkadaşa ban talebinde bulundum zamanında; saygısızlık yapıp küfredeni, benim kullandığı bugla oyun zevkimin içine edeni... ama hiç bir zaman biri gelsin şu bizim 2 vendorumuzu (biri su, yemek diğeri tamir reagent satan) kessede şunu bi banlatsam. aslında kesmesine bile gerek yok ya günde 30 kere taraflar birbirinin bankasına geliyo, ona buna bakmak için bu vendorlarda maşallah cengaver 30 yardtan havada uçan adama abananiolar. verdimi autoattack bi ss, tmmdır bu kadar basit. ama niye başkalarını oyun zevkinden böyle birşey yüzünden mahrum bırakayım. ben horde tarafında mumla adam arıyorum pvp yapsın wsg yapsın diye. birinide ben banlatırsam, yarın başkası banlanırsa bunun sonu gelmez. neyse wt'den ayrılmadan önce Aurel'e bu ve bikaç konuda tavsiyede bulundum o da saolsun kaldırmış anında vendorları. Yani rahat olun birdaha kimse böyle bi nedenden banlanmayacak, belkide benim at bacaklı dranei heykelimi yaparsanız o horde tarafındaki kuyunun üstüne altında da şey yazsın:
"Tüm gereksiz yere ban yicekler için kendini feda eden Tiberias" diye.

oyunda beni tanımayanlar tarafından pek sevilen biri değilim farkındayım, her iki tarafta düşmanım çok dostum az. bu cezadan daha çok beni üzen şey bazılarının hedeflerine ulaşabilmek için, bi oyundaki iğrenç emellerine ulaşabilmek için neler yapabilceklerini görmüş olmam; Melancholy adlı kişiyle sürekli takışırız ama ne onu ne diğer takıştığım insanları hasım olarak görmem, onlara sinir olmam veya içimden onlara sövmem. çünkü oyun oynadığımı biliyorum. bi karakter ve benim yazdığım yazılardan ibaret ordaki Tiberias, belkide o adamı gerçek hayatta tanısam çok iyi bir insan... ama malasef bazıları böyle değilmiş, bunun gibilere acımaktan başka elimden birşey gelmiyor. son zamanlarda benle düzgün konuşmaya başlamış dedim heralde biraz aklı başına gelmiştir. Cabbar aracılığıyla benden glyph isteğinden bulunmuş oyuna girince direk yanıma geldi. parti atmak istedi ama zaten ne isteğini bildiğim için gerek duymadım emotelarla takip etmesini söledim ve horde ah den istediği şeyi verdim sonra çıkarkende vendorları kestim. ama aynı adam, yok adam değil Melancholy diyim çünkü insan tarafı yok o sadece o her hafta bi karakteri banlanan accountundan ibaret biri, beni şikayet ederek banlatmış. İnsanın böylesinden korkucan, ben korktum bu insanın oyunda işi ne, direk piskolojik tedavi alması lazım kendi sağlığı için. oyundaki amaçlarına ulaşabilmek için alçaldıkça alçalan insanlar, bunlara sadece dikkat edin, uzak durun.

diğer taraftada bir grup insan var eskiden kalma atışmalarımızdan sürekli devam eden bi hüsumet ama onlarla olan hüsümetimde hiçbizaman hakarete dönüşmemiştir, belkide onları yakından tanısam ne kadar ii insanlar olduklarını görebilirdim, malesef guildler birbirleriyle pekbişi yapmadıkları için bu fırsatı bulamadık ama yinede bunu görmek için illa birlikte zaman geçirmeye gerek yok. belkide onlarla ençok takışan benim ama banlanan sanki Tiberias değilde kendi guildlerinden biriymiş gibi tepki gösterdiler. buda beni duygulandırdı.

birde guildim var, birlikte zaman geçirmeyi sevdiğim insanlar, az çok tanıdığım insanlar. ama onlar beni tanıyamamış sanırım. raidlerine devam edip banada başka bi karakterle gel dediler. benim karakterim tiberiastır yapıp yapmadıklarıyla beni yansıtır. o ban yiğip günah keçisi ilan edilip, çarmaha geriliyosa o benimdir. ben tek charla oynarım ne başka altım vardır nede accountum. arkadaşlarım 3gün çabuk geçer diyor fakat bu 3 günlük bi ayrılık değil...

Her iki taraftaki hakedenlere yaşattakları oyun zevki için teşekkür ederim, guildime geçirdiğim her dakika için teşekkür ederim. ben yeniyim ne oyuncular gelip gitmiş bu serverdan, bende 2 gün sonra unutulurum. ama burdan unutulmayacak dersler aldım

birde melancholy heykeli yapın: "kalbi nefret, aklı hain düşüncelerle dolu, muzaffer Melancholy"

bb
  • Replies 74
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Bug kullanmadım diyorsun bug kullandıgını herkez biliyor :) ne kullandıgınıda sen düsün artık kimseyi kin olsundiye banlatmadım diyorsun daha gecne gün ban ss i veriyorsun :D Kimseyle durduk yere agız dalası yapmam diyorsun lfg den oyun oynuyan insanlara laflar yagdırıyorsun belki sölediklerinin dogru taraflarıda vardır ama bana göre yarısından cogu yanlıs...

Bu arada hava olsun diye belki hala imbayım diyorsun ama bir seyin anlamını ögrende gel

imba = yabancı bir sözcügün kısaltırmıs halidir anlamıda dengesiz demektir

evet bir konuda katılıyorum sen dengesiz bir oyuncusun...

Edited by ASTEKO

• Author
sadece ilk kısmı açıklarsan sevinirim pm den veya burdan? sonra çamur at izi kalsın olmasın. geri kalan kısmı zaten hiç anlayamamışsın.
  • Author
[quote name='ASTEKO' date='11 June 2009 - 06:49 PM' timestamp='1244735360' post='252248']
Bu arada hava olsun diye belki hala imbayım diyorsun ama bir seyin anlamını ögrende gel

imba = yabancı bir sözcügün kısaltırmıs halidir anlamıda dengesiz demektir

evet bir konuda katılıyorum sen dengesiz bir oyuncusun...
[/quote]

ekleme yapmışsın, onunda anlamını biliyorum merak etme, ing,rusça fransızca bikaç dil mevcut bende. Türk wow oyuncuları arasında genelde bişey gerçekten çok üstünse de kullanılan bi terimdir.

zaten bana gerekli takdiri ally olsn horde olsn iyi oyuncular gösteriyor. bir oyuncu seni kestimi gerçekten büyük haz alıyorum dedimi bu benim için yeterlidir. ne mutluki böyle bir zevki yaşatabiliorum aynı şekilde karşı taraftakide bana.

birde yeni aldıın bu forum kimliine kim olduğunu belirtirsen daha iyi olurdu, olmuyo böyle gizli saklı :) oyundaki nickini imzana yazmaktan utanıyosan o başka tabi...
Imbalanced=Imba
@ASTEKO
Imba'yı terim anlamı olarak direk "dengesiz" olarak tanımlayan biri ilk defa seni görüyorum:) Bu kadar "imba" bir İngilizce Grammerı herkeste olmasa gerek :)

Bu Tiberias'ın kullandıgı bug neymiş sen onu söylede bizde bilelim.Tamam kendisi hacker,edit,gm,admin vs olabilir.Hatta yürürken 25k holy light attıgı hakkında rivayetler var ve bisürüde şikayet alıyoruz.Hatta 3 gün ban almasının ardında ki asıl sebeb 15k holy shock atmasıdır.Diyorum yapma etme yok...Tamam edit olabilir,hacker olabilir ama kendisi kesinlikle bugger değildir.Bunu bu kadar açık söylüyorum :)
Konu bugtan açılmışken aklıma Melan geldi :) Arkadaşta maşallah 25k armorum var 10k Judg. atıyor.Hatta geçen bildiğin tek attı adam :)Seal'ın ve judg. birbiriyle olan inanılmaz kondinasyonu sayesinde arkadaş yolu bulmuş gidiyor :) Durmak yok, buga devam...
Ha şimdi bir kaç tane gerizekalı çıkar "arkadaşım adam imba sen dmg yiyosan biz napalım" gibi savunmalar yapabilir.Bu iş böyle enseye çaplak g.te parmak yürümez birader.İlk önce bir kendinize bakın.
Zaten bu kadar zerzenişte bulunan, ota b.ka bug diyen, hepside kendi classlarında ezilip çareyi dk kasmakta bulan karaktersiz, skill barında 3 tane spelli bulunan, heal atan herhangi bir class gördüklerinde silence ve death grip atan, ha arada bir oblirate midir ne boktur onu atan veletler sürüsü değil mi?
ordaki guardı kesilmesi bizim sorunumuz degil çünkü en dandikserverdalrda bile dalmıyo o guardlar burdakiler düzeltemiyosa sorun onların bana vurursalar bende dalarım
CLEMNOR un yazısına kadr herseyi anlarım ''Bu iş böyle enseye çaplak g.te parmak yürümez '' abi bu nedir ya burda oynayan bayanlar var onlarıda düşün...''Zaten bu kadar zerzenişte bulunan, ota b.ka bug diyen, hepside kendi classlarında ezilip çareyi dk kasmakta bulan karaktersiz, skill barında 3 tane spelli bulunan, heal atan herhangi bir class gördüklerinde silence ve death grip atan, ha arada bir oblirate midir ne boktur onu atan veletler sürüsü değil mi? arkadsım sanane ya millet ne kasarsa kasar hangi skili kullanırsa kullanır benimde dk var orda dk sı olan herkes veletmiş gibi yazmısın simdi dicen yaranmı var gocunuyon yok yaram yokda seni böle konusduran admin arkadslara seslenmek için... bu adam forumda böle konusturlmaya dewm edilcekse bende edebimi aşıp konsumaya baslıcam DEGERLİ ADMİNLER gereğini yapınız yapmazsanız saygı sevgi çerçevesinden uzakalsacam bende........
[quote name='Clemnor' date='12 June 2009 - 12:19 PM' timestamp='1244798357' post='252262']
Imbalanced=Imba
@ASTEKO
Imba'yı terim anlamı olarak direk "dengesiz" olarak tanımlayan biri ilk defa seni görüyorum:) Bu kadar "imba" bir İngilizce Grammerı herkeste olmasa gerek :)

Bu Tiberias'ın kullandıgı bug neymiş sen onu söylede bizde bilelim.Tamam kendisi hacker,edit,gm,admin vs olabilir.Hatta yürürken 25k holy light attıgı hakkında rivayetler var ve bisürüde şikayet alıyoruz.Hatta 3 gün ban almasının ardında ki asıl sebeb 15k holy shock atmasıdır.Diyorum yapma etme yok...Tamam edit olabilir,hacker olabilir ama kendisi kesinlikle bugger değildir.Bunu bu kadar açık söylüyorum :)
Konu bugtan açılmışken aklıma Melan geldi :) Arkadaşta maşallah 25k armorum var 10k Judg. atıyor.Hatta geçen bildiğin tek attı adam :)Seal'ın ve judg. birbiriyle olan inanılmaz kondinasyonu sayesinde arkadaş yolu bulmuş gidiyor :) Durmak yok, buga devam...
Ha şimdi bir kaç tane gerizekalı çıkar "arkadaşım adam imba sen dmg yiyosan biz napalım" gibi savunmalar yapabilir.Bu iş böyle enseye çaplak g.te parmak yürümez birader.İlk önce bir kendinize bakın.
Zaten bu kadar zerzenişte bulunan, ota b.ka bug diyen, hepside kendi classlarında ezilip çareyi dk kasmakta bulan karaktersiz, skill barında 3 tane spelli bulunan, heal atan herhangi bir class gördüklerinde silence ve death grip atan, ha arada bir oblirate midir ne boktur onu atan veletler sürüsü değil mi?
[/quote]

Öncelikle yazını yazarken bu yazdıkların azından kacmıyor yazdıklarını dikkatli yaz + ASTEKO arkadasımızın söledigi dogru bir terimdir hea aksini ispat ediyorsan yaz burda anlamı o degildir diye tartısalım ama dedigim gibi sözlerine dikkat et burası senin kapalı meyhanen degil o sözleri söyliyecek...
edit edit diyosun ama siz kendi editlerinize bakmıyorsunuz pala (paladin) edit nasıl deyil de ne adam b iblok açıyovur vur gitmiyo canı yemin ederek söylüye bilirirm ab de 10 kişi araya aldık bunu zor bela öldürdük oda casterların sayesinde meleler hiç bişey yapamadım + olarak pala dio roq vardı bilindigi gibi aynı isimden cher açılmıyo 2x ozmnedit olan o
forumda yenilendiğinden yetkiler karısmıs su an yetkim yok. bu size dokunmadıgımız konusmalarına karısmadıgımız 2 gun içersinde forum kurallarını direk çiğnediğiniz için teşşekkur ederim.

yetkiler geri geldiğinde ceza wermek için cok gec olur. ama suda net WT

KAHVEHANE MUHABBETİ veya ARKADASLARINIZ ARASINDA yaptığınız muhabbetleri yapacagınız bir yer değil. herkesle tek tek konustugumda bunun farkında 2-3 kişi yanyana gelince neden aklınızı gerinizde bırakıyorsunuz anlamıs değilim.

son uyarı değil mecburi uyarıdır,yoksa coktan forum yaptırımlarını hakeden arkadaslar war. konusmalarınıza çeki duzen verin.

Edited by Gintama

Yahu burda bana bayanların oldugunu hatırlatacak en son kişiler sizlersiniz...
Jenifer, kardeşim seni severim, iyi bir mücadelemiz vardır oyunda, arasıra party atar konuştuğumuzda olur.Ben dk kasan arkadaşlar hakkındaki yorumlarımı çoğu konuda dile getiririm.Benim orda her dk yı kastetmediğimi sende benim kadar biliyorsun.Ben hatta orda yazdıklarımda hordeleri bile kastetmedim.Ally'de ki malum guilde bir atıfta bulunmuştum.Lakin onlar bize sizlerden daha çok bugger falan filan diyor.Ha yaran filan mı var gocunuyor musn gibi olaylara zaten girmem zaten fakat niye direk üzerine çekmeye çalıyorsun canım kardeşim.Horde de ki çoğu arkadaşın offchar olarak dk kastıgını bılıyoruz, ben orda her kesildiği playera bugci diyen bir dk zihniyetinden bahsediyorum.Yahu ne adamsınız ben millet ne dediğimi anlar diye bişiler yazıyorum bazı kapalı kapılar bırakıyorum ama direk dönüyor konu.Biraderlerim,canlarım,karındaşlarım niye böyle yapıyorsunuz ben eğer bir ally olmasaydımda bir horde player olsaydım bu dediklerinizi yinede dermiydiniz?Hayır hiç sanmıyorum...Bir yazıda sadece gerçek anlama bakmayın lakin o yazıdaki anlamı anlatılmak istenen verir, onu anlamaya çalışalım, kişiselleştirmeyelim...
Sürekli bir yazı yazdıktan sonra böyle şeyler açıklamak zorunda kalıyorum...Benden bu kadar, karşımdakilerin anlamaya çalışacağını ummak benim en büyük cahilliğim, saflığım...
ÇOK ÖZÜRDİLERİM HORDELERE LAF ATMIşIM KUSRUMA BAKMAYIN SİZİN ONLARIN DESTEKÇİSİ OLDUGUNUZU UNUTMUşUM PARDON BEN şUNU AÇIKLAMAK İSTEDİM KİMSE 80 LWL CHARINI SİLİP BAşKA CLASS AÇMAZ BUNU KİM YAPAR ANCAK GGGGGGMMMMMMMM HADİ BUNUN BURDADURACAGI SÜRE BENCE 5 DK SİZCE ??? + KAHVEMUHATBET İSİZE GÖREDİR BEN KRAATHANE MUHABBETİ YAPIYORUM ORDA İY İMUHABBETİ SADECE AKILLI KİşİLER YAPAR EHUEE
LAOFER YUKARDA DEMİşKİ TÜM GM LERE GÜVENE BİLRİSİNİZ DEMİş BİZ SİZE ÖLENE KADAR GÜVENİYORUZZZZZZ!!!!!! ÇÜNKÜ BİZİ SİZ ÖLDÜRÜRSÜNÜZZZ
clemnor bende seni severim kusura bakma ama bazı kelimelerin senden beklemezdim ben bi sinirle sana tepki verdim sende bir sinirle yazmısındır insallah o yazıyı arenalrda karsıma cıkmasını istediğim yenildiğimde bile üzülmediğim kişilerden birisin senin serverda olmanı herdaim isterim ama konusmalarımza dikkat etmemiz gerekdiğğini sölemeden gecemicem kib /love
@pleispaat

arastırdım arkadaslarıma sordum oyun içinden duyurulmasına rağmen forumda yazılmamıs. bir yerde haklısın.isim değiştirenlere ekledim. bunu dorumda konuyu gereksiz bi yere tasımaman adına cewapladım.

diger şeylere olan tutumumu forumda yetkiler hakkında ki acığı belirtmemden faydalanıyo olmana, şu an bir sey demiyorum. herkesden dileğim boyle gerekksiz tawırlara girmeyin. girenleri de kendinize muhattab almayın.
[quote name='pleispaat' date='12 June 2009 - 07:28 PM' timestamp='1244824082' post='252288']
edit edit diyosun ama siz kendi editlerinize bakmıyorsunuz pala (paladin) edit nasıl deyil de ne adam b iblok açıyovur vur gitmiyo canı yemin ederek söylüye bilirirm ab de 10 kişi araya aldık bunu zor bela öldürdük oda casterların sayesinde meleler hiç bişey yapamadım + olarak pala dio roq vardı bilindigi gibi aynı isimden cher açılmıyo 2x ozmnedit olan o
[/quote]
Allaha şükür herkesin eli var klavyesi var aklına geleni yazıyor amaç nedir çamur at izi kalsın! Gmlere sallamışsınız yetmemiş sıra oyunculara gelmiş! Pala dediğin Paladin bizim guildin tankı bırakta mele dmg almasın boss ona zor vuruyor sen mi vuracaksın :) Ki sallamadan önce az kendi ally arkadaşlarına sorsaydın bi bilgi alsaydın da burda komik duruma düşmeseydin.
Pala sr döneminde iki char kastı birincisi Pala adlı imba rog ki bence serverın en iyi roguydu ki o her charın hakkını vererek oynar ama oynamayı bilmeyenler zamanında rog charına aa nası vurdu bug yapıo die salladılar. Bir diğer charıda Sun adlı paladiniydi. şimdi burda sana benim guildim üyelerinin yaşadığı sıkıntıları anlatmak zorunda değilim özel hayatında bir takım problemlerden dolayı wow'u bırakmak durumuna gelmişti ve biranlık öfkeyle PALA adlı rogunu sildi. Bunu allylara da sorabilirsin ki bazı sevdiğimiz oyunculuğuna saygı duyduğumuz ally arkadaşlarımızda bu duruma bizim kadar üzülüp gm'lere gereken açıklamayı yapıp charı geri istememizi söylediler ancak bug yaptığını edit olduğunu idda ettiğiniz kişi red etti ben kendim sildim suç benim dedi! Adı sun da olsa onu 4 yıldır Pala die tanımıştık dolayısıyla pala sun adlı paladin charının ismini Pala olarak değiştirdi.
Yukarıdaki posttan çıkarılacak ana fikir nedir?
-Bilip bilmeden konuşmayacaksın ki komik duruma düşmeyeceksin

Konuyu saptırdığım için şimdiden özür dilerim ancak haksız eleştiriye tahammülüm yok !

[b]Bugsız editsiz temiz guildin masterı CESET VE SAZ ARKADAşLARI[/b]
yahu ne tartısmaya girdik ne kimseye bişi dedik kendi halimizde durumu anlamaya calısırken bize niye laf girdiki şimdi üzüldüm acıkcası. oyunda ally horde parti atabiliyor birine. sorun mu war atın sorun birbirinize burda konusanları az bucuk oyundan tanıyorum aklı basında duzgun oyuncu hepsi bu kadar karmasaya sebebiyet vericek insanlar değil. arada cıkıyo bazısı ortama gaz veriyor karıstırıyo bu sefer baslık amacından sapıyor gidiyor.

ve saz arkadasları olarak biz kendi adımıza bizimle sorunu olan gelsin sorsun acıklayamadıgımız sacma sapan cewap werdiğimiz birşey asla cıkmaz.

camur atmak için uğrasan arkadaslara uyarım arkadaslar bilmediğiniz bir durumla karsı karsıya kaldıgınızda olaylara yorum getirirken, karsınızdakini kendinizle karıstırmayın. gidin sorun cunku herkezin ahlaki yapısı karakteri sizinkine benzemez.

Edited by Neithan

Bence burdaki sorun su benim de coğu zaman düştüğüm bi hata herkes kendi charını yenilmez sanıyor doğru da olabilir tabi yenilmezlik görecelidir..

şimdi pala denmiş roq evet bir zmnlar wsg de arena da karşıma geldiğinde beni en cok heycanladıran karşılıklı oynamayaktan zevk aldığım bir char dı,
şimdi bug edit vs demek kolay peki ya oyunculuk hiç kimse onu hesab a katıyormu bence katmıyor crazyi 25k hp le stundan cıkartmadan nasıl kestiğine
bende bug edit vs demiştim ama sonra durup bi bakınca karşındakinin naptığına ondan nasıl kurtulman gerektiğini öğrendiğinde aslında ne editli nede buglu olduğunu anlıyor insan ama insan tabi günümüzde pek nadir bulunan bişey.. :)

Tanklara atıf ta da bulunulmuş ya sizmi benmi anlamadım da oyunu bilmeyen cok kişi var sanırım Oyunda içinde dışında bir birimizi sevmesek te bakınız ally tarafın da Killer yeni adı galiba miroğlu gidin bi duel atın adam prot ya skilleri castleri var port paladin gibi sen 10 kişi de dalsan eğer karşındaki prot un hangi skili kullandığını göremezsen bırak dmg vermeyi üstüne 10 kişi arasından seni alır...

Sırf pala mı o zmn melan,battalgazi,jenifer Tiberias hatta bi ara tiberi gm ye şikayet etmişlerdi koşarken heal atabiliyo diye ne kadar gülmüştük guildce :D Alemci kulağı cınlasın 9k arcene gömünce millet bu ne diye ağlaşıyodu bizim tarafta nebilim daha aklıma gelmeyen su an bir cok kişi edit char sahibi hepsi gm ozmn bazılarına göre crazy edit mesala genelde rakip olmak lasım bunları demek için crazy bug luysa fury wari bugluysa neden server da pvp yapan tek fury wari class ı..

Sorun şuki yine bence diyorum kimse alınmasın insanlar hiç görmedikleri kadar iyi oynayan kişileri her zmn bug edit felan diye geçiştirmeye kalkar bunu bende yaptım bazen haklı bazen haksız olarak..

He tabi orj server da oynamadığımızıda unutmamak lasım her zmn class lar doğru calışmayabiliyor eksikler fazla lar, retri paladinlerin son günlerde armor plate gözetmeksizin herkese en az 6-10k arasında seal vurması gibi he bunu kullancak tabi bu arkadaşlar da mage de olsaydı shmanda warior da oynamıycakmıydık oynıycaktık tabi aynı sını bizde yapcaktık...''Burda wt team e düşüyo görev eğer bi class ta cok büyük sorun yaratan bi bug varsa acilen düzenlenmesi gerekmektedir...''

He bide dk lar var son günlerde herkesin korkulu rüyası Bl!zz amcanın wow a attığı en büyük kazık bence..
Clemnor bişey ler yazmış sinirlendiği için belki uslubu ağır olabilir ama herkes bi düşünsün server full dk bunu mu istiyorsunuz?
Kasarız sorun olmaz bence her iki taraf gibi ya cloth charından vazgeçmemeye calışan charını shamanını sevenler..Sözüm main char olarak dk oynayanlara değil clem in dediği gibi cast bar a iki tane skill koyup oynamaya calışan arkadaşlara wsg de bunlar la karşılıyoruz bir cok kez 2dk la tek kaldım ama ap açık belli adam dk felan değil açmış koymuş skilleri ne olduğunun farkında bile değil neden mi çünkü o adam yıllardır ya cloth ya mail oynuyo zaten 2 dk crazy kesemeyince bunu anlamak zor olmuyo...

Neyse en son fury warior ların ezikliğini savunarak crazy cok vuruyo diyen arkadaşlar bi alttaki video yu izlesin sonra yandan kendi charlarını aratsınlar baksınlar acaba eksiklik chardamı bizdemi wt demi hadi iyi oyunlar...

http://www.youtube.com/watch?v=vuEnYBAGCDw
[quote name='Clemnor' date='12 June 2009 - 07:43 PM' timestamp='1244825009' post='252290']
Yahu burda bana bayanların oldugunu hatırlatacak en son kişiler sizlersiniz...
Jenifer, kardeşim seni severim, iyi bir mücadelemiz vardır oyunda, arasıra party atar konuştuğumuzda olur.Ben dk kasan arkadaşlar hakkındaki yorumlarımı çoğu konuda dile getiririm.Benim orda her dk yı kastetmediğimi sende benim kadar biliyorsun.Ben hatta orda yazdıklarımda hordeleri bile kastetmedim.Ally'de ki malum guilde bir atıfta bulunmuştum.Lakin onlar bize sizlerden daha çok bugger falan filan diyor.Ha yaran filan mı var gocunuyor musn gibi olaylara zaten girmem zaten fakat niye direk üzerine çekmeye çalıyorsun canım kardeşim.Horde de ki çoğu arkadaşın offchar olarak dk kastıgını bılıyoruz, ben orda her kesildiği playera bugci diyen bir dk zihniyetinden bahsediyorum.Yahu ne adamsınız ben millet ne dediğimi anlar diye bişiler yazıyorum bazı kapalı kapılar bırakıyorum ama direk dönüyor konu.Biraderlerim,canlarım,karındaşlarım niye böyle yapıyorsunuz ben eğer bir ally olmasaydımda bir horde player olsaydım bu dediklerinizi yinede dermiydiniz?Hayır hiç sanmıyorum...Bir yazıda sadece gerçek anlama bakmayın lakin o yazıdaki anlamı anlatılmak istenen verir, onu anlamaya çalışalım, kişiselleştirmeyelim...
Sürekli bir yazı yazdıktan sonra böyle şeyler açıklamak zorunda kalıyorum...Benden bu kadar, karşımdakilerin anlamaya çalışacağını ummak benim en büyük cahilliğim, saflığım...
[/quote]

Bu sölediklerin nedir ama anlamadım önceki sölediklerinden sonra bu bir bagıslanma yazısı gibi bisi olmus konusmalarına dikkat etsen iyi olur artı :D senin ne bilgin varki konusuyorsun :D milletin buguyla sen anca 3. skill e koydugun holly light i basarsın okadar milletin arkasındaki yardımcısından baska bisi olamasısın :D ona buna yalanmalarla olmaz bu iş konusmalarına dikkat et tmm anladım yenisin cahilligine veriyorum ama ginede dikkatli ol
[quote name='AKFOLN' date='12 June 2009 - 09:10 PM' timestamp='1244830204' post='252300']
Bu sölediklerin nedir ama anlamadım önceki sölediklerinden sonra bu bir bagıslanma yazısı gibi bisi olmus konusmalarına dikkat etsen iyi olur artı :D senin ne bilgin varki konusuyorsun :D milletin buguyla sen anca 3. skill e koydugun holly light i basarsın okadar milletin arkasındaki yardımcısından baska bisi olamasısın :D ona buna yalanmalarla olmaz bu iş konusmalarına dikkat et tmm anladım yenisin cahilligine veriyorum ama ginede dikkatli ol
[/quote]
Bıdı bıdı bıdı...Adamına muamele var bende.Orda Jenifer'a söyledim, senin gibi at gözlüklü değilim malesef insanlara değer veriyorum ne yazık ki.Senin gibiler genelde kendine sövülmeye alışık olduğu icin orda anlatmak istediğimi kötüye yoranlar oldugu gibi açıklama gereği duydum.Ha sen bunu anlamamışsın o senin darkafalılığın...Sen kime dikkatlı ol diyorsun ne yapıcan, tehdit mi ediyorsun kücücük beyninle...
Senin gibi "x" lere bende laf bol, karşındakini tanımadan cahil demende ayrı bir hıyarlık...
Neyse sen bana önceden banlanmış gibi birini hatırlattın...Killer mısn nesin 11 yaşında veletsin herhalde senle oyunda konuşunca zaten midem bulanıyor, utanmadan bide buraya yazmışsın sayende mide fesatı gecırdım...

Edited by Clemnor

İnsan kötü bi olayın üstüne okuyunca bütün hıncını dökücek bir yer arıyor kusura bakmayın :D crazy her nekadar iyi olmasada aramız seninde hataların var... Dostun degilim ama hatamıda kabul etmesinide bilirim

Bunuda burda editliyorum... :D azda biz edit olalım...

Edited by satansea

:D satensea harbiden büyümezsin sen anlamazsın daha ilk okulu bitirememişsin galiba okuduğunu anlamak adlı dersi kaçırmıssın zorluk cekiyorsun ben ne yazmışım sen ne cevap vermişsin ben seni orda övmüşüm sen yazıyı nerden okuduysan artık neyse...onun için yazdıklarına cevap vermiycem.. daha fazla da uzatma bişey yazcaksan pm at tartışalım..
Sorun neden bukadar büyüdü anlamadım ama :) en iyisi oynamak tmm herkezinb yanlısları olabilir ama bunları konusarak halledebilirsiniz ki ama burda degil gizlice kendi aranızda

Ne demis yüce mevlana Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol :)

arkadaslar hepimiz belki iyiyiz belki kötüyüz ama burda boş laflar sarfetmiyelim eger biriyle barısmak biriyle anlamask konusmak istiyorsanız kendi aranızda konusun ki forum kirliligide olmasın sunu unutmayalımki kötü laf ardından kötülükleri getirir

Clemnor arkadasım sözümde bir payda sana tüm sayfaları okudum ama belki iclerinden en kötü sözler iceren seninki tmm belki haklısındır belki haklı olduguna inanıyorsundur ama bu yazdıkların azından cıkmıyor ellerinden dökülüyor belki istemiyerek kac kisinin kalbini yada onların gözünde kendini o laflarınla kücülttün bunlara gerek yok bence :)

Arkadaslar herkez kendi aralarında husumet yasıyabilir önemli olan bunu dünyaya yaymak degil gine kendi aranızda halledebilmektir :)

Sözümü Hepiniz saglıcakla kalın olarak bitiriyorum inş yanlıslar düzelir dargınlar barısır dertliler deva bulur :) allaha emanet olun
[quote name='Calimero' date='12 June 2009 - 08:17 PM' timestamp='1244827021' post='252296']
Allaha şükür herkesin eli var klavyesi var aklına geleni yazıyor amaç nedir çamur at izi kalsın! Gmlere sallamışsınız yetmemiş sıra oyunculara gelmiş! Pala dediğin Paladin bizim guildin tankı bırakta mele dmg almasın boss ona zor vuruyor sen mi vuracaksın :) Ki sallamadan önce az kendi ally arkadaşlarına sorsaydın bi bilgi alsaydın da burda komik duruma düşmeseydin.
Pala sr döneminde iki char kastı birincisi Pala adlı imba rog ki bence serverın en iyi roguydu ki o her charın hakkını vererek oynar ama oynamayı bilmeyenler zamanında rog charına aa nası vurdu bug yapıo die salladılar. Bir diğer charıda Sun adlı paladiniydi. şimdi burda sana benim guildim üyelerinin yaşadığı sıkıntıları anlatmak zorunda değilim özel hayatında bir takım problemlerden dolayı wow'u bırakmak durumuna gelmişti ve biranlık öfkeyle PALA adlı rogunu sildi. Bunu allylara da sorabilirsin ki bazı sevdiğimiz oyunculuğuna saygı duyduğumuz ally arkadaşlarımızda bu duruma bizim kadar üzülüp gm'lere gereken açıklamayı yapıp charı geri istememizi söylediler ancak bug yaptığını edit olduğunu idda ettiğiniz kişi red etti ben kendim sildim suç benim dedi! Adı sun da olsa onu 4 yıldır Pala die tanımıştık dolayısıyla pala sun adlı paladin charının ismini Pala olarak değiştirdi.

Konuyu saptırdığım için şimdiden özür dilerim ancak haksız eleştiriye tahammülüm yok !

[/quote]

Çamur atan arkadaşım inşallah açıklama yeterli olmuştur!!
[quote name='Calimero' date='12 June 2009 - 08:17 PM' timestamp='1244827021' post='252296']

[/quote]

Çamur atan arkadaşım inşallah açıklama yeterli olmuştur!!
Evet Evet Ceset imba roq yeah imba adam hiç bişeye boyun evmez ve devam eder o ama bırakmış öfkelenmiş silmiş bencede öle evet evet serverın en inba roguesiymiş ehue bu lafın beni krize soktu sana çok teşekkür ediyorum beni bu derece güldürdügün için kimin imba kimin noob kimin noob oldugunu herkez biliyor ve bunu oynayışında görüyoruz ama isterseniz hordelere rogue dersi vere bilirim ama herşey karşılıklı degilmi ^^