Jump to content
Posted
[quote name='Gintama' date='09 June 2009 - 10:07 PM' timestamp='1244574440' post='252194']
tiberias - dalaranda vendor kesmekden 3 gun banlandı
[/quote]

...ve birilerinin duaları sonunda kabul olur. ne yazıktır o oynun kölesi olmuş insana ve onun gibilere. bu gibi arkadaşlara sadece acıyorum. defalarca banlanıp aynı yüzsüzlükle oyuna devam edip kendini ve etrafındakileri alçatan kişilerden değilim malesef. o yüzden o 3 gün sonunda geri dönmeyeceğim. günah keçisi olmak işte böyle birşey, önce hiç uygulanmamış bir kuraldan ceza yersin sonra o kural ceza alanın tavsiyesiyle kaldırılır, ama olanda olmuştur artık...

bende birkaç arkadaşa ban talebinde bulundum zamanında; saygısızlık yapıp küfredeni, benim kullandığı bugla oyun zevkimin içine edeni... ama hiç bir zaman biri gelsin şu bizim 2 vendorumuzu (biri su, yemek diğeri tamir reagent satan) kessede şunu bi banlatsam. aslında kesmesine bile gerek yok ya günde 30 kere taraflar birbirinin bankasına geliyo, ona buna bakmak için bu vendorlarda maşallah cengaver 30 yardtan havada uçan adama abananiolar. verdimi autoattack bi ss, tmmdır bu kadar basit. ama niye başkalarını oyun zevkinden böyle birşey yüzünden mahrum bırakayım. ben horde tarafında mumla adam arıyorum pvp yapsın wsg yapsın diye. birinide ben banlatırsam, yarın başkası banlanırsa bunun sonu gelmez. neyse wt'den ayrılmadan önce Aurel'e bu ve bikaç konuda tavsiyede bulundum o da saolsun kaldırmış anında vendorları. Yani rahat olun birdaha kimse böyle bi nedenden banlanmayacak, belkide benim at bacaklı dranei heykelimi yaparsanız o horde tarafındaki kuyunun üstüne altında da şey yazsın:
"Tüm gereksiz yere ban yicekler için kendini feda eden Tiberias" diye.

oyunda beni tanımayanlar tarafından pek sevilen biri değilim farkındayım, her iki tarafta düşmanım çok dostum az. bu cezadan daha çok beni üzen şey bazılarının hedeflerine ulaşabilmek için, bi oyundaki iğrenç emellerine ulaşabilmek için neler yapabilceklerini görmüş olmam; Melancholy adlı kişiyle sürekli takışırız ama ne onu ne diğer takıştığım insanları hasım olarak görmem, onlara sinir olmam veya içimden onlara sövmem. çünkü oyun oynadığımı biliyorum. bi karakter ve benim yazdığım yazılardan ibaret ordaki Tiberias, belkide o adamı gerçek hayatta tanısam çok iyi bir insan... ama malasef bazıları böyle değilmiş, bunun gibilere acımaktan başka elimden birşey gelmiyor. son zamanlarda benle düzgün konuşmaya başlamış dedim heralde biraz aklı başına gelmiştir. Cabbar aracılığıyla benden glyph isteğinden bulunmuş oyuna girince direk yanıma geldi. parti atmak istedi ama zaten ne isteğini bildiğim için gerek duymadım emotelarla takip etmesini söledim ve horde ah den istediği şeyi verdim sonra çıkarkende vendorları kestim. ama aynı adam, yok adam değil Melancholy diyim çünkü insan tarafı yok o sadece o her hafta bi karakteri banlanan accountundan ibaret biri, beni şikayet ederek banlatmış. İnsanın böylesinden korkucan, ben korktum bu insanın oyunda işi ne, direk piskolojik tedavi alması lazım kendi sağlığı için. oyundaki amaçlarına ulaşabilmek için alçaldıkça alçalan insanlar, bunlara sadece dikkat edin, uzak durun.

diğer taraftada bir grup insan var eskiden kalma atışmalarımızdan sürekli devam eden bi hüsumet ama onlarla olan hüsümetimde hiçbizaman hakarete dönüşmemiştir, belkide onları yakından tanısam ne kadar ii insanlar olduklarını görebilirdim, malesef guildler birbirleriyle pekbişi yapmadıkları için bu fırsatı bulamadık ama yinede bunu görmek için illa birlikte zaman geçirmeye gerek yok. belkide onlarla ençok takışan benim ama banlanan sanki Tiberias değilde kendi guildlerinden biriymiş gibi tepki gösterdiler. buda beni duygulandırdı.

birde guildim var, birlikte zaman geçirmeyi sevdiğim insanlar, az çok tanıdığım insanlar. ama onlar beni tanıyamamış sanırım. raidlerine devam edip banada başka bi karakterle gel dediler. benim karakterim tiberiastır yapıp yapmadıklarıyla beni yansıtır. o ban yiğip günah keçisi ilan edilip, çarmaha geriliyosa o benimdir. ben tek charla oynarım ne başka altım vardır nede accountum. arkadaşlarım 3gün çabuk geçer diyor fakat bu 3 günlük bi ayrılık değil...

Her iki taraftaki hakedenlere yaşattakları oyun zevki için teşekkür ederim, guildime geçirdiğim her dakika için teşekkür ederim. ben yeniyim ne oyuncular gelip gitmiş bu serverdan, bende 2 gün sonra unutulurum. ama burdan unutulmayacak dersler aldım

birde melancholy heykeli yapın: "kalbi nefret, aklı hain düşüncelerle dolu, muzaffer Melancholy"

bb
  • Replies 74
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Calimero' date='12 June 2009 - 08:17 PM' timestamp='1244827021' post='252296']
Allaha şükür herkesin eli var klavyesi var aklına geleni yazıyor amaç nedir çamur at izi kalsın! Gmlere sallamışsınız yetmemiş sıra oyunculara gelmiş! Pala dediğin Paladin bizim guildin tankı bırakta mele dmg almasın boss ona zor vuruyor sen mi vuracaksın :) Ki sallamadan önce az kendi ally arkadaşlarına sorsaydın bi bilgi alsaydın da burda komik duruma düşmeseydin.
Pala sr döneminde iki char kastı birincisi Pala adlı imba rog ki bence serverın en iyi roguydu ki o her charın hakkını vererek oynar ama oynamayı bilmeyenler zamanında rog charına aa nası vurdu bug yapıo die salladılar. Bir diğer charıda Sun adlı paladiniydi. şimdi burda sana benim guildim üyelerinin yaşadığı sıkıntıları anlatmak zorunda değilim özel hayatında bir takım problemlerden dolayı wow'u bırakmak durumuna gelmişti ve biranlık öfkeyle PALA adlı rogunu sildi. Bunu allylara da sorabilirsin ki bazı sevdiğimiz oyunculuğuna saygı duyduğumuz ally arkadaşlarımızda bu duruma bizim kadar üzülüp gm'lere gereken açıklamayı yapıp charı geri istememizi söylediler ancak bug yaptığını edit olduğunu idda ettiğiniz kişi red etti ben kendim sildim suç benim dedi! Adı sun da olsa onu 4 yıldır Pala die tanımıştık dolayısıyla pala sun adlı paladin charının ismini Pala olarak değiştirdi.
Yukarıdaki posttan çıkarılacak ana fikir nedir?
-Bilip bilmeden konuşmayacaksın ki komik duruma düşmeyeceksin

Konuyu saptırdığım için şimdiden özür dilerim ancak haksız eleştiriye tahammülüm yok !

[b]Bugsız editsiz temiz guildin masterı CESET VE SAZ ARKADAşLARI[/b]

bugsuz editsiz hmm size göre çok büyük bi laf degilmi bu sanki diger guildlerde edit adamlar var diyosun ki pala gearıyla öle oluyo açıklamandan bu çıkıyo ozmn benim guilde WORLD OF WAR serverda en imba guild degilmi ondaki gearla o derece dps yapması veya heal atması normal degilmi palaya bi ambush crit en fazla 1 k vuruyosa bizim admaları da o derece vurması normal degilmi + o gearı nerdeden aldınız sorusunacvp bı gm verecewktir
[/quote]
şimdi yanlış anlamayın cvb bir gm verektir yazdım çünkü lootlara onlar baka biliryor biz bnakamıyoruz itemleri gm verdi die bişey anlamayın ehue
@pleispaat

arkadaşım hangi guilde sin bilmiyorum da ceset e roq dedin yarıldım neyse :D bizim server da güzel arada gel oyna felan yazmadan kim nerde ne yapıyo anlaman kolay laşır :D
pleistpaat oyun içi nickini sölermisn ben roque dersi almak istiyorum :)
[quote name='Nickna' date='12 June 2009 - 09:02 PM' timestamp='1244829728' post='252298']
He tabi orj server da oynamadığımızıda unutmamak lasım her zmn class lar doğru calışmayabiliyor eksikler fazla lar, retri paladinlerin son günlerde armor plate gözetmeksizin herkese en az 6-10k arasında seal vurması gibi he bunu kullancak tabi bu arkadaşlar da mage de olsaydı shmanda warior da oynamıycakmıydık oynıycaktık tabi aynı sını bizde yapcaktık...''Burda wt team e düşüyo görev eğer bi class ta cok büyük sorun yaratan bi bug varsa acilen düzenlenmesi gerekmektedir...''

[/quote]

seal lar zaten armordan etkilenmez :)
[quote name='NightMare' date='13 June 2009 - 04:57 PM' timestamp='1244901460' post='252317']
seal lar zaten armordan etkilenmez :)
[/quote]
Orda kasıt seal'la vurdugu judgement...Malum judgement bir hayli armordan etkilenir.
@pleispaat

tane tane okuyarak yaz. birbirine karıstırmısın okudugunu,düşündüğünü(?).

şu an yazdıkların bi anlam butunlugu içinde değil.

yavas sakin ve okuyarak yaz. bide emin ol bizimle aynı server de oynadıgına.(oynadıgın serverlerin forumlarını karıstırıyoda olabilirsin.)

bide her yazdıgının sonuna "ehue" yazınca komik olmuyo o yazdıkların.

bide git butun gmleri topla oturun ortaklasa bakın loglara istersen ben sana mercek ingilizce sozluk getiriyim. satıraralarınada bakın kacırmayın pala da eski adıyla da sun da. herhangi bi sacmalık nerden geldiği belli olmayan bir item bul ben kendi adıma siliyim butun charlarımı. senden boyle birsey beklemiyorum daha server de charın war mı ona emin değilim artı olarak da diyebelirsin belki ama yapamıyıcagını düşünüyorum, o yuzden bişi demene gerek yok git sadece kanıt bul. ben silicem.
Bence daha fazla lafa gerek yok adam beni rog sanıyor bundan ötesi mi var ya herşeye sallıyor :D
Bence kendi haline bırakalım :)Yazsın dursun....
bişiler eklemeyi hiç düşünmemiştim......
ama bakıyorumki bazı arkadaslar konuyla alakalı olmayan ve fırsatını buldukca baskalarını karalamaya dönük cümleler sarfetmekten kendilerini alamıyorlar......
.....konu ne maksatla acılmış onun gözden gecırılmesi bence ne yazacagınız hususunda bir fikir verebılır.....
.....üzülerek söyliyorumki bu tip bir gözlemden kasıtlı yada habersız olarak kendini soyutlamıs kişiler pekte rasyonel düşünemıyorlar sanırsam.....sizlerin sayesinde sunucuya baglanıp karakter bile kasmıyorum.....
herseyi kendi menfaatleriniz dogrultusunda kullanırsanız vede baskalarını hiçe sayrasanız olacak olan sadece size değil.....sunucu adınada surulmus bir kara leke olarak kalır....ya madem kendinizi aşagılıyorsunuz.....
......sunucunun kabahati ne?....kendi şahsıma bu sunucuda bu tip şahsıyetlerın olmasından utanc duyuyorum...kim ne derse desin.....tiberias su endenle ban yemiş umrumda değil.onun bir arkadası tutmuş ss alıp tiberiasa ban attırdıgını sandıkları kişiye olan halis agresif duygularıyla saga sola saldıran bir canavar izlenimi yaratmış...birisi tutmuş ceset( kankam aynı zamnada kendileri:D) in guıldındekı bır arkadası bg lerde 10 kişi kesemediğinden yakınmış.....ya böyle şeyler yaparak ne kendi izzet-i nefsinizi kurtarabilirsiniz...nede başkaları üzerinde çekingenlik duyguları yaratabilirsiniz....gösterilen tepki benim bu yazıyı yazarken oldugum durumdan farksız olur.
......................................SADECE UFAK BİR TEBESSÜM...................................................
ceset beni fitil ediyosun yazma dediler ama son 1 kere yazıyorum senin tek ambushda ölebilegin bi warlockoldugunu biliyorum ok uzatma
[quote name='pleispaat' date='14 June 2009 - 12:14 AM' timestamp='1244927686' post='252335']
ceset beni fitil ediyosun yazma dediler ama son 1 kere yazıyorum senin tek ambushda ölebilegin bi warlockoldugunu biliyorum ok uzatma
[/quote]

konuşmana dikkat et tmm mı? konuyla alakasız sözler sarf edip millete çamur atıyon.sana her ayrıntısına kadar olay anlatıldımı daha ne uzatıyon.bi sorunun varsa burda değil pmle ulaş anlatalım oke? bu arada oyun içi nickini verde tek ambushla ne alabilisun görelim!!
pleispaat
edit edit diyosun ama siz kendi editlerinize bakmıyorsunuz pala (paladin) edit nasıl deyil de ne adam b iblok açıyovur vur gitmiyo canı yemin ederek söylüye bilirirm ab de 10 kişi araya aldık bunu zor bela öldürdük oda casterların sayesinde meleler hiç bişey yapamadım + olarak pala dio roq vardı bilindigi gibi aynı isimden cher açılmıyo 2x ozmnedit olan o

pleispaat
ÇOK ÖZÜRDİLERİM HORDELERE LAF ATMIŞIM KUSRUMA BAKMAYIN SİZİN ONLARIN DESTEKÇİSİ OLDUGUNUZU UNUTMUŞUM PARDON BEN ŞUNU AÇIKLAMAK İSTEDİM KİMSE 80 LWL CHARINI SİLİP BAŞKA CLASS AÇMAZ BUNU KİM YAPAR ANCAK GGGGGGMMMMMMMM HADİ BUNUN BURDADURACAGI SÜRE BENCE 5 DK SİZCE ??? + KAHVEMUHATBET İSİZE GÖREDİR BEN KRAATHANE MUHABBETİ YAPIYORUM ORDA İY İMUHABBETİ SADECE AKILLI KİŞİLER YAPAR EHUEE

pleispaat
LAOFER YUKARDA DEMİŞKİ TÜM GM LERE GÜVENE BİLRİSİNİZ DEMİŞ BİZ SİZE ÖLENE KADAR GÜVENİYORUZZZZZZ!!!!!! ÇÜNKÜ BİZİ SİZ ÖLDÜRÜRSÜNÜZZZ

Gintama
@pleispaatarastırdım arkadaslarıma sordum oyun içinden duyurulmasına rağmen forumda yazılmamıs. bir yerde haklısın.isim değiştirenlere ekledim. bunu dorumda konuyu gereksiz bi yere tasımaman adına cewapladım.diger şeylere olan tutumumu forumda yetkiler hakkında ki acığı belirtmemden faydalanıyo olmana, şu an bir sey demiyorum. herkesden dileğim boyle gerekksiz tawırlara girmeyin. girenleri de kendinize muhattab almayın.

ceset
Allaha şükür herkesin eli var klavyesi var aklına geleni yazıyor amaç nedir çamur at izi kalsın! Gmlere sallamışsınız yetmemiş sıra oyunculara gelmiş! Pala dediğin Paladin bizim guildin tankı bırakta mele dmg almasın boss ona zor vuruyor sen mi vuracaksın :) Ki sallamadan önce az kendi ally arkadaşlarına sorsaydın bi bilgi alsaydın da burda komik duruma düşmeseydin.Pala sr döneminde iki char kastı birincisi Pala adlı imba rog ki bence serverın en iyi roguydu ki o her charın hakkını vererek oynar ama oynamayı bilmeyenler zamanında rog charına aa nası vurdu bug yapıo die salladılar. Bir diğer charıda Sun adlı paladiniydi. Şimdi burda sana benim guildim üyelerinin yaşadığı sıkıntıları anlatmak zorunda değilim özel hayatında bir takım problemlerden dolayı wow'u bırakmak durumuna gelmişti ve biranlık öfkeyle PALA adlı rogunu sildi. Bunu allylara da sorabilirsin ki bazı sevdiğimiz oyunculuğuna saygı duyduğumuz ally arkadaşlarımızda bu duruma bizim kadar üzülüp gm'lere gereken açıklamayı yapıp charı geri istememizi söylediler ancak bug yaptığını edit olduğunu idda ettiğiniz kişi red etti ben kendim sildim suç benim dedi! Adı sun da olsa onu 4 yıldır Pala die tanımıştık dolayısıyla pala sun adlı paladin charının ismini Pala olarak değiştirdi.Yukarıdaki posttan çıkarılacak ana fikir nedir?-Bilip bilmeden konuşmayacaksın ki komik duruma düşmeyeceksinKonuyu saptırdığım için şimdiden özür dilerim ancak haksız eleştiriye tahammülüm yok ! [b]Bugsız editsiz temiz guildin masterı CESET VE SAZ ARKADAŞLARI[/b]

Neithan
yahu ne tartısmaya girdik ne kimseye bişi dedik kendi halimizde durumu anlamaya calısırken bize niye laf girdiki şimdi üzüldüm acıkcası. oyunda ally horde parti atabiliyor birine. sorun mu war atın sorun birbirinize burda konusanları az bucuk oyundan tanıyorum aklı basında duzgun oyuncu hepsi bu kadar karmasaya sebebiyet vericek insanlar değil. arada cıkıyo bazısı ortama gaz veriyor karıstırıyo bu sefer baslık amacından sapıyor gidiyor.ve saz arkadasları olarak biz kendi adımıza bizimle sorunu olan gelsin sorsun acıklayamadıgımız sacma sapan cewap werdiğimiz birşey asla cıkmaz. camur atmak için uğrasan arkadaslara uyarım arkadaslar bilmediğiniz bir durumla karsı karsıya kaldıgınızda olaylara yorum getirirken, karsınızdakini kendinizle karıstırmayın. gidin sorun cunku herkezin ahlaki yapısı karakteri sizinkine benzemez.

pleispaat
Evet Evet Ceset imba roq yeah imba adam hiç bişeye boyun evmez ve devam eder o ama bırakmış öfkelenmiş silmiş bencede öle evet evet serverın en inba roguesiymiş ehue bu lafın beni krize soktu sana çok teşekkür ediyorum beni bu derece güldürdügün için kimin imba kimin noob kimin noob oldugunu herkez biliyor ve bunu oynayışında görüyoruz ama isterseniz hordelere rogue dersi vere bilirim ama herşey karşılıklı degilmi ^^

pleispaat
şimdi yanlış anlamayın cvb bir gm verektir yazdım çünkü lootlara onlar baka biliryor biz bnakamıyoruz itemleri gm verdi die bişey anlamayın ehue

Neithan
@pleispaattane tane okuyarak yaz. birbirine karıstırmısın okudugunu,düşündüğünü(?).şu an yazdıkların bi anlam butunlugu içinde değil.yavas sakin ve okuyarak yaz. bide emin ol bizimle aynı server de oynadıgına.(oynadıgın serverlerin forumlarını karıstırıyoda olabilirsin.)bide her yazdıgının sonuna "ehue" yazınca komik olmuyo o yazdıkların.bide git butun gmleri topla oturun ortaklasa bakın loglara istersen ben sana mercek ingilizce sozluk getiriyim. satıraralarınada bakın kacırmayın pala da eski adıyla da sun da. herhangi bi sacmalık nerden geldiği belli olmayan bir item bul ben kendi adıma siliyim butun charlarımı. senden boyle birsey beklemiyorum daha server de charın war mı ona emin değilim artı olarak da diyebelirsin belki ama yapamıyıcagını düşünüyorum, o yuzden bişi demene gerek yok git sadece kanıt bul. ben silicem.

ceset
Bence daha fazla lafa gerek yok adam beni rog sanıyor bundan ötesi mi var ya herşeye sallıyor :D Bence kendi haline bırakalım :)Yazsın dursun....

pleispaat

---------------------------------------------------------------------------------------
senin ve bizim bu baslık altında konusmalarımızın bir ozeti yukarda bence onları once bir oku. (quote yapmadım cunku yapılıcak sınırdan daha fazlaymış bende kopyala yapıstır yaptım)

1-)gm lere editci taraf tutuyo demişsin ardından donup lafını duzeltmişin.(burda tebrik ettim seni hatanı gormusun ama 2. mesajında yazmış olman sanki şey gibi geldi ;tanıdıkların uyarmısta olabilir hatanı gormen için)

2-) pala edit demişin cewabını 1 gm den bir bizden almısın palanın roglugunu paladinliğini bırakıp ceseti rogue yapmısın, ces rogue değil denmiş donmus biliyorum sen warlocksun benseni keserim demişin.(burda da uyarmıs arkadasların heralde ama bu sefer dinlememişin bence yanlış yapmışsın)

camur atmısın anlatmısız. inat etmişin kanıtla charımı silicem demişim. bu sefer ben en super rogum a getirmişsin konuyu yani benim bakış açımla içi boş desteksiz dusunmeden yazmışsın, her sıkıştıgında yada soyediklerinin arkasında durmanı istendiğinde başka bir dala atlamışın.

bence artık o sana yazma diyenleri dinle;

artık yazma.

tiberias başlıgını belki kendi konumuza cewirdik şsteyerek istemeyerek kendi adıma ozur dilerim daha fazla bir şey yazmayacagım, cunku su son mesajla cewap wermem gereken birinin olmadıgını anladım ben kendi adıma. sana son olrak diyeceğim oyunu bırakmamışsın biz ve saz arkadaşları olarak memnun olduk bu kararına, bizce de en dogru şeyi yapmışsın. oyunun hırsından bazen sinirlensekde, karsıda seni hırslandırıcak biri olmadıkdan sonra bu oyunun bir tadı olmaz.

Edited by Neithan

[quote name='Clemnor' date='13 June 2009 - 07:19 PM' timestamp='1244909979' post='252320']
Orda kasıt seal'la vurdugu judgement...Malum judgement bir hayli armordan etkilenir.
[/quote]

malesef oda armordan etkilenmiyo :)

neyse konu bu değil sapmasın dicemde, sapacağı kadar sapmış zaten, amacı dışında herşey konuşulmuş, konu kapanmış sorun çözülmüş, admin arkadaşlar konuyu kitlemek için daha neyi bekliyorlar acaba?
  • Author
[quote name='Neithan' date='14 June 2009 - 05:04 AM' timestamp='1244945089' post='252344']
tiberias başlıgını belki kendi konumuza cewirdik şsteyerek istemeyerek kendi adıma ozur dilerim daha fazla bir şey yazmayacagım, cunku su son mesajla cewap wermem gereken birinin olmadıgını anladım ben kendi adıma. sana son olrak diyeceğim oyunu bırakmamışsın biz ve saz arkadaşları olarak memnun olduk bu kararına, bizce de en dogru şeyi yapmışsın. oyunun hırsından bazen sinirlensekde, karsıda seni hırslandırıcak biri olmadıkdan sonra bu oyunun bir tadı olmaz.
[/quote]

teşekkür ederim desteğiniz için. ayrıca önemli değil, wt klasiği konu sapması :D bikaç gündür yoktum bi ara bende okuycam hepsini 4 sayfa olmuş :)

Edited by tiberias

• Author
[quote name='Palazus' date='16 June 2009 - 05:30 AM' timestamp='1245119425' post='252458']
Hadi hepinize iyi oyunlar bu oyun buraya kadarmış bitti benim için
[/quote]

ne tartışmalar dönüo bilmiom ama takma arkadaşım. classtan anlamayıp edit damgası vururlar, bugcı hackçi damgası vururlar. salla bunları oynuna bak. kim o allydaki ağlayan tanimiom inş bizim guildten de değildir. utanmasa ban isticek.
[quote name='Palazus' date='16 June 2009 - 05:30 AM' timestamp='1245119425' post='252458']
Hadi hepinize iyi oyunlar bu oyun buraya kadarmış bitti benim için
[/quote]
Yok öyle bırakıp gitmek...Biz kimseye bir çamur atmadık ne horde tarafında bir guildle ne allydan herhangi biriyle bir problem yaşamadık bunun oyun olduğunun bilincinde olan kimseylede bi sorunumuz olmadı.Hep kendi oyunumuza keyfimize baktık sıfatlandırmak istemediğim biri çıkıp laf edecek sen de sinirlenip gideceksin öyle mi ? Gidemezsin izin vermiyoruz :)Kimin ne olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz

Tiberias desteğin için ayrıca senin konunu bu kadar saptırmamız karşındaki anlayışın için ayrı teşekkür ederim.

Birlikte keyifle oynamak dileğiyle
daha once bişi yazmıyıcam dedim ama ;

bu charının adını soyleyemicek ama rog oldugunu anladıgımız arkadasa(?) bir iyi bir kotu haberim war.

o kadar camur attıgın editci dedigin adam sana belki burda cewap wermedi ama edit lafını camurda olsa gucune gittiğinden

senin o guzunde imba kesilmiyo diye yucelttiğin charını sildi.(bu iyi haberdi)

kotu haberimse oyundan salmadık şimdi yeni bi rog actı. iyi izle whodan, surdan burdan 1-2 aya kalmaz forumda gene zılgıt yakmaya başlıyıcaksın.

ben vuramıyorum bu adam nası kesio kesin bugcu diye.(sana guvenimiz tam en azından bu konuda)

he dersenki hayır ben daha iyi rogum ac forumu eski topicleri ara bu adam rog ken forumda neler yazılmış cizilmiş hakkında.(bi de düşün ben rogum forumda cıngar cıkardım rog oldugumu soledim hala millet cozemedi ben kimim).

belki cok uzattım ama uzerinde guildce emek verdiğimiz guildimizin tankı bu gereksiz olaylar yuzunden kayboldu.
  • Author
hayda pala yinemi sildi :S yazık ya hele bu konu yüzünden silmemiştir umarım, özel hayatıylada ilgili değildir inş yine. umarım sadece zevkten dolayıdır sırf 2 k isim parası verip rogue a pala adını takmaya üşendiği içindir. böyle oyuncuları oyundan soyutmak asıl suçtur bence. eskiden rogue dayken hatırlıom wsg de horde olmazdı o tek girerdi veya az da olsa devam ederdi. böyle oyunculara sadece saygı duyarsın. bizde hep konusurduk bu adam edit mi falan diye ama bu sadece işin espirisi sadece onun oyunculuğundaki imbalığı vurgulamak için.

birde bi cok eskide olmasa bi anımı paylaşayım. pala nın stunlarından bıktığım için sırf ona özel free action pot yapmıştım, özel önlem aldığım tek rakibimdir heralde :D malzemeside çok gıcık fişhing falan istio :P ama kullanmak nasip olmamıştı :( kendisini ve diğer "saz arkadaşlarını" seviyoruz. 80 rogue'nu 4gözle beklicez

Edited by tiberias

Tiberias çok teşekkür ederim umarım o potileri atmamışsındır test ederiz beraber ne kadar düsmanım olsanda sizin gibiler olmadan zevki de olmuyordu pvplerin zaten bende senin için birşey söyleyeyim karşılaştıgım healerlardan tek feyk heal atanı sendin :) umarım hatırlamıssındır Arathi-Mine da olmustu olay ben unutmam hicbiseyi bi yandan da dk lar azalsın çesit olsun diede rog oynamak eski keyfime kavusmayı çok istiyorum açıkçası, yakında görüsürüz :)
  • Author
3. sayfada başlayan tartışmayı şimdi okudum hepsini, çok heyecanlı :D bu pleispaat adlı şahıs kopardı beni :D sanırım kendisi serverımızın Ajdarı rolünde :P turp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurup şurup :P suç sizde arkadaşlar nie bunun gibi kim olduğu belirsiz, işi gücü milleti karalamak olan birinin lafına cevap veriyosunuz ki? bırakın kendi haline debelensin :D