June 17, 200916 yr Cümlemde yasak kelimesini gördün mü? Kurduğum cümlenin rica cümlesi olduğunu göremedin mi? Amacım o ssdekilerinde cevap hakkı dogup foruma gelmesi ve yetkilerde sorun varken tartışma çıkmasını engellemekti. Ayrıca ordaki herkes dk değil dimi? Fakat bana ne kadar güvendiğini göstermiş oldun "o ssde sende varsan bilemem". Oyunu bırakalı yıl oldu ama diyelim ki oyundayım ve o ssde ismim var, yetkiliyim diye o resmi kaldırtmak mı isterim? Kaldırırmıyım?Bunu düşün Dipnot: Merak etme wt'nin iyiliğini düşünmesem burda olmazdım Edited June 17, 200916 yr by Vandread
June 17, 200916 yr Author Topic acılalı iki gün olmuş hiç bi arkadaş cıkıp kendi üstüne bi hakaret bi olay olarak algılamamış bişey de yazmamış yani tartışma için açılmamış bir konu olduğunu herkes anlamış demekki... He bu senin haklı olmadığının anlamına gelmiyor haklısın ss koymak yanlıştı bence hatta forma konu açmakta,zaten konu açsanda konu dışında herşey konuşuluyor formda her yere cekiliyor.. Güvenmek le alakalı da onu ben değil siz sağlıycaksınız geçmişteki kötü seçimler olaylar ne yazıkki üstünüzde leke bıraktı bunun sizde farkındasınız..Sen ne kadar güvenilir iyi niyetli olsan da arada cıkan bi tane kötü ne yazıkki doğru ları gölgelemekte neyse daha fazla da uzatmıycam ''Ben su an da wt de art niyetli yönetici kalmadı kanaatindeyim''.edit ledim mesajı da bundan sonrada bu forma bişey yazmama kararı aldım çünkü ne yazarsak yazalım bir çözüm aramak bulmak uygulamak yerine her türlü tartışmalara dönüyor olay en iyi si form sayfasına uğramamak... Edited June 17, 200916 yr by Nickna
June 17, 200916 yr Kaç gün olduğunun önemi yok. Zemin hazırlıyor bu yüzden rica ettim. Ben burada foruma girdiğinizde karşılaştıgınız sorunları minimuma indirmek ve elimden gelirse hiç sorunla karşılaşmamanız için varım. Forumda daha fazla sorunsuz zaman geçirebilmeniz için varım. Forumu düzenlemek için varım.vsvs Kalıcağınız ya da gidiceğiniz sizin bileceğiniz iş. Sen gidersin ben başkası için forumu düzenlerim, düzeni sağlarım. Kime değil ne için uğraştığım önemli. Neyse görebilenler anlicaktır.
June 17, 200916 yr @JesTer Her ne kadar da bilgilendirmen güzel olsada arada yanlısların var bilmiyorum baska yerdenmi aldın ama gözüme takılanlar Orjinalde de bir dk oynuyan biri olarak [b]Blade Barrier: [/b] parry şansı %2/4/6/8/10'dan %1/2/3/4/5 'e düşürüldü (kullanan DK'lar için NERF) DK'lar artık elini Tanklıktan yavaş yavaş çekecekler (TaNK lıktan elinini cekicekler demissin ama suanda [ULDUAR HC MODE]u Her talentte tanklıyabilir Bl!zz in bu konudada acıklaması var ki ULDUAR fight ine girebilenler bilir biz [guild-destination] g si olarak girdik ve bossları bitirdigimiz icin o dedigin iptal gelelim talent acıklamasına) [b]Blade Barrier: Parry Sansı kalktı %1.2.3.4.5 Damage reduced geliyor... Ki bence daha iyi parry den [/b][b]Dancing Rune Weapon:[/b] Çıkarıdğınız ikinci silahın dışarıda kalma süresi %50 kısaltıldı, ama cd'si 90 saniyeye düşürüldü, ve atack hızı 3.5s'den 2.0s'ye düşürüldü (Daha az kalacak, daha çok beyaz vuruş yapacak, daha sık aralıklarda summonlanacak, artıları eksileri kişiden kişiye değişir ama bende BUFF, tabi birde bizim server'a gelirse) (Bundada düzeltilmesi gereken bazı yerler var ) [b]Blade Barrier: Active kalma süresi 5 sn tmm Ama Cd si 1.5 (2.0) Degil + Kaldıgı süre boyunca Death Knıght e yapılan saldırılardan % 50 koruyor... [/b] Simdik gözüme takılan bunlar Kolay gelsin Hea sunuda diyeyim Jester arkadasımızın da dedigi gibi herkez istedigini acmakta özgür bunu degistirmeye hicbir sekilde kimsenin gücü yetmez. Burda eleştiri yapan arkadasların canınmı sıkılıyor baska classlar eksiliyor diye üzlüyomusunuz cıkın paladininizden ozaman mage olun yada hunter hea sunu anladım Suanda da Orjinalde bile paladinler eriyor dk karsısında hea sizin sorununuz buysa kusura bakmayın bosunada ugrasmayın Cok istiyosanız siz başka classa gecin... Edited June 17, 200916 yr by satansea
June 17, 200916 yr sizin mantıgınıza gore herkes pala olsun dk olsun dimi????nerde kaldı dıger classların kıymeti.dk lar yokken palalar böyle abartı vurmuyoken nerdeydı mılletın aklı????dk heroıc bır class onu ınkar eden yok.herkesın bır dk sı avrdır mutlaka .oda meraktan.ama bazıları demicem sunucudakı cogu kısı tutup dk acar pala kasar fılan ne tadı kalıcak oyunun.o zmn madem bu classlar mukemmel dıger classların bır avantajı yok oyunda sadece dk ve pala dıye 2 class olaydı....herkes dk yada pala olurdu.şimdi gelinen durum budur...pekte içaçıcı gıbı gelmesede private sunucuların vazgecılmez dezavantajları işte naparsın.aslında biz su son zamanlarda öyle bir millet haline geldik ki; herşeyin içine etmekte ustalaştık.bos zmanaları degerlendırmek yerıne baskalarına sanal yoldanda olsa zarar vermek huyunu edınmısız.ne söylenırse soylensın bu durumun degısıcegınden suphelıyım.....
June 17, 200916 yr palayla dk yı aynı kefeye koymanız. dk hero class die yaratıldı artık neyse o hero class. onu vezir de rezilde yapmak Bl!zz in elinde. zaten ne zaman classlar tam bir dengede olduki? paladin mi? ben wow' a başladığım günden beri paladin oynuom. dier classlar napar ne eder bilmem bile pek sadece bana attıkları skilleri bilirim logdan. hepte holy oynarım. ret' e değinmicem bile. holyde ret'te hakettiği yere geldi bence wotlk ile. paladin öle sıradan bi class değil benim gözümdede her paladin bir hero dur mesela. ben holy tbc dede oynuodum şimdide oynuom nerflensede oynamaya devam edicem. dk bende açtım ama 55lvl baktım isterse çok imba vursun bana göre deil. benim sevdiim en iyi oldugum sey neyse ona devam edicem. nerflenme demişken nerf gelir buff gelri gider ama şu buglı skiller bir türlü düzelmiyor holy palada serverımızda. aylardır beaconsuz oynuorum wotlk tamıyım tbc de miyim bi farkı yok Edited June 17, 200916 yr by tiberias
June 17, 200916 yr [quote name='satansea' date='17 June 2009 - 08:22 PM' timestamp='1245259355' post='252549'] @JesTer Her ne kadar da bilgilendirmen güzel olsada arada yanlısların var bilmiyorum baska yerdenmi aldın ama gözüme takılanlar Orjinalde de bir dk oynuyan biri olarak [b]Blade Barrier: [/b] parry şansı %2/4/6/8/10'dan %1/2/3/4/5 'e düşürüldü (kullanan DK'lar için NERF) DK'lar artık elini Tanklıktan yavaş yavaş çekecekler (TaNK lıktan elinini cekicekler demissin ama suanda [ULDUAR HC MODE]u Her talentte tanklıyabilir Bl!zz in bu konudada acıklaması var ki ULDUAR fight ine girebilenler bilir biz [guild-destination] g si olarak girdik ve bossları bitirdigimiz icin o dedigin iptal gelelim talent acıklamasına) [b]Blade Barrier: Parry Sansı kalktı %1.2.3.4.5 Damage reduced geliyor... Ki bence daha iyi parry den [/quote] Düzeltmen için teşekkür ederim Satansea, gözümden kaçmış parry şansı olarak düşününce nerf gibi düşünmüştüm ama damage reduce olunca işler değişti şimdi Forumun bundan sonra birbirini kınama yeri olarak kullanmak yerine bu şekilde tatlı dille, birbirimizin yanlış düşüncelerini yada yanlış gördüklerini hoş bir dille düzeltme, uyarma alanı olarak kullanmak dileği ile... Herkezin DK açmasının sebeplerinden bir kabul etmek gerek ki, seneler sonra WoW'a yeni gelen bir class, herşeyden önemlisi Hero class olması. Merak, değişiklik isteği vs gibi sebepler. Birde bu classın cazip gelen yanlarından biri de 55 lvl'den oyuna başlaması. main charından memnun olmayan, yada yenilik arayan ama sıfırdan char kasmakta istemeyenler için biçilmiş kaftan. Direkt 55 lvl'en başlayıp itemli olarak oyuna girmek. Kaç kişi charını kasarken 55 lvl iken üstü full mavi itemliydi? Bunlarda göz önünde bulundurulunca herkeze cazip geldiği ortada. Ki Satansea arkadaşımız gibi aynı zamanda orjinalde oynayan birçok kişi orijinaldeki durumu da dile getirebilir burada.
June 18, 200916 yr @jester Evet dedigine katılyıorum arkadasım aslında bu hero class dk ilk Bl!zz uygulamasına göre 70 lwl bir heronu feda edip anca 55 lwl bir dk acıcaktın yani bir q var o q yu yapıp senin charının ölümü gerceklesicek sonra sen Death Knight olarak tekrar wow dünyasına 55 lwl den baslıcaktın böle bir drumda bırakın dk nın imba olmasını oyunda yenilmeyen tek class tır ... Tabi bu ölme isini yani 70 lwl charını feda etme işini playerler haklı görmeyince bu uygulama yürürlüge girmedi... Main charını feda etmeden acabiliyorsuna dönüstürüldü bu iş... Ki şöle söyleyeyin arkadaslar oyunda herkez isyedigi classı acabilir kimseni kimseye suna bak yaa dk doldu ortalık kapatın yada isyandayız falan deme hakkı yok aynı drum paladinlerde de var Ne yazıkki orjinaldede bu durum böledir dk nın pala karsısındada ezici bir galibiyeti vardır. Ah bide bu wt de talentler calıssa daha neler olucakta... suanda dk lar ezik burda bakamyın siz daha spell damage görmedi millet:D Sunuda söleyeyim ezici bir durum diyorum ama söle bisi dk kesilmezmi kesilir. Arkadasım bozuk dunglarla veyahut surdan burdan honor itemi kasmısın o itemlerle kesiceni sanma bir dk yı... Önce oynamayı ögrenicem pvp yi düzgün ögrenicen Ki bu iş böle yürücek... Ben Ne class lar gördüm milleti aglatıyor itemsiz. Burda item 2. plandır arkadaslar 1. plan iyi macro yapmak ve charını kullanma kabiliyeti Bizim server dada yokmu iyi oynuyanlar var... Dedigim gibi hic bir class kesilmiyicek gibi birsey degildir Ama sölede diyeyim Bu DK clasınıda sıradan cerez gibi sanıp kesemeyincede hüsrana ugramayın... Zaten dk dediginiz Arthas ın ta kendisi resmen bir ogludur Ki warcraft kitabının serilerini okuyanlar bilir ARTHAS suan yenilmezdir ki onun oglu yani varisi olan dk yı yenmekte öle kolay kolay basit degildir
June 19, 200915 yr ben o clası holy palam la orjdada burdada aglatırım yada saglam balance duruid yada retri pala cok rahat keser dk yı ama holy pala çalısmıorki D: reslince çalsımıor vs vs yada dk nın ghoulları çalsıdıgında kesememişdim hem yeşiller atack verilmior hemde milyontane çıkıordu enson wt de nese yani pacth ki beklicez de oda fayda etmicek 5 aydır wotlk dayız düzelen pek bişi yok gibi D:
June 21, 200915 yr Yeteri kadar uzamış topic. Suistimal eden arkadaşlara duyrulur yetkilerdeki sorun düzeltildi.
Edited by Nickna