Jump to content
Posted
Forumdaki yazılarınızı özenle okudum dinledim. Bglere girmeme kararınızıda anlayışla karşıladım açıkcası hak da verdim sizlere :) Ama bugün gördüklerim karşısında gerçekten üzüldüm. 10vs4(5) wsg de çok eğleniyordunuz. /laugh'larınıza /lol'ler karışıyordu. Sitem etmiyoruz,etsek çıkardık devam etmezdik 3 kez. Yalnızca büyük konuşup sözünde durmamayı sizlere yakıştıramadım. 10vs5 olması sorun değil yani yalnızca sizin sözünüzde duramayışınıza üzüldüm :) Yoksa bu oyunu oynarken ölmekte öldürmekte çok zevkli bizim açımızdan :) Neyse en azından bg'lere tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar :) [img]https://www.ebattle.net/public/style_emoticons/default/ba.gif[/img]

Featured Replies

• Author
[quote name='river' date='21 June 2009 - 02:28 PM' timestamp='1245583700' post='252626']
Öncelikle world of war üyesi olarak almış olduğumuz kararı belirtirken Nickna orda hepimiz bi DK kasana kadar bglere girmiycez diyerek serverın ne hale geldiğini trajikomik bi şekilde gözler önüne sermeyi amaçlamıştı.
Bence konuları sohbet bölümüne açıp gülceğinize oturup şu gelinen hali biraz sağduyuyla gözlemleyin
Neymiş bu oyunda yenilmek de yenmek de varmış neden peki yenilmek de varda main charlarınızı bırakıp o tabloyu yaratacak DK ve PALA kasma hevesinize ne demeli [b]O tablo neyin eseri peki YENİLMEZ OLMA SEVDASI......[/b]
Evet bencede gülmelisiniz ama öncelikle kendinize .......
En azından biz main charlarımızla ayakta durmaya çalışan yenilsekte bglere giren kişileriz
[/quote]
şu anda Paladin kasan arkadaşlarımızın %95'inin main charı olduğunun garantisini verebilirim. Dk kasanlara gelirsek, en azından kendi adıma oyuna döneceğim için char istediğimde dk bulundu bana bir tane. Ve oda main characteri imiş daha önce kasan arkadaşın. En önemlisiyse kendi adıma warlock arıyorum oynamak için,oyundan daha fazla zevk alabilmek için :)
  • Author
Neyse arkadaşlar, topic amacını aştı :) Kimileri kavga edildiğini sanarak olaya daha bir erdemli yaklaşmaya çalıştı, kimileriyse gene kavga edildiğini sanarak içini döktü. Biz anlatmak istediğimizi anlattığımızı,ilgili kişilerinde çok güzel anladığını düşünüyoruz. Yetki sorunu düzeldiğine göre topic kapatılabilir :)
Guest
This topic is now closed to further replies.