Jump to content
Posted
[i]Açıkçası benzer bir başlık göremedim.O yüzden bu konuyu açmalıyım diye düşündüm...[/i]

Ben servera girdigimde kimse ile rastlaşmadım.Yani nasıl desem levelim yüksek değildi zaten ara verdim bi süre.Yani oyuncuların sık gezdigi noktalar nereler ?

Wow oynayan arkadasım yok sayılır bi romanyalı bi arkadaş var oda romania serverinde oynuyor.Yada benim gibi yeni başlayacak varmı ?

Edited by EmreHitmaN

Featured Replies

haklısın son zamanlarda oyuncuların sayısında bayağı bir azalma var, Bunların nedenleri, herşeyden önce tatil döneminden olduğumuzdan dolayı çoğu kişi tatilde olması. Ayrıca birçok arkadaş ya orijinal wow'a geçti yada başka serverlarda oynuyorlar. Tabi durum böyle olunca da halen serverda olan playerlar, oyuna giriyorlar, oyunda kimseyi bulamayınca çıkıyorlar.

Ama sanırım tatilin bitmesine doğru çoğu oyuncu geri dönecektir diye düşünüyorum.
[quote name='Intruder' date='04 August 2009 - 04:06 PM' timestamp='1249391206' post='253326']
haklısın son zamanlarda oyuncuların sayısında bayağı bir azalma var, Bunların nedenleri, herşeyden önce tatil döneminden olduğumuzdan dolayı çoğu kişi tatilde olması. Ayrıca birçok arkadaş ya orijinal wow'a geçti yada başka serverlarda oynuyorlar. Tabi durum böyle olunca da halen serverda olan playerlar, oyuna giriyorlar, oyunda kimseyi bulamayınca çıkıyorlar.

Ama sanırım tatilin bitmesine doğru çoğu oyuncu geri dönecektir diye düşünüyorum.
[/quote]
Tomcat sana gelen mesajları oku arada :)
[quote name='Intruder' date='04 August 2009 - 04:06 PM' timestamp='1249391206' post='253326']

[/quote]
Sanmıyorum ben kimsenin döneceğini. Geçen akşam diğer servera geçen bir arkadaşım benimde aklımı çelmeye çalışırken orada artık wt dekinden çok wt den oyuncu bulunduğunu söyledi. Eski wt guildlerinin çoğu orada tekrar kurulmuş. Ben kimsenin döneceğini sanmıyorum açıkcası.
[quote name='nomak' date='04 August 2009 - 04:21 PM' timestamp='1249392062' post='253327']
Tomcat sana gelen mesajları oku arada :)
[/quote]

Ah Nomak gerçekten özür dilerim ^_^

@Apacha
Ben bardağın dolu tarafından bakmak istemiştim :)

@EmreHitman
Oyuna giren yüksek levellerilerini öncelikle Wintergasp daily görevlerini yaparken, yapmışlarıda hala oyundan çıkmadıysa Dalaran'da aylak aylak gezerken bulabilirsin.
[quote name='Intruder' date='04 August 2009 - 08:34 PM' timestamp='1249407262' post='253331']

@Apacha
Ben bardağın dolu tarafından bakmak istemiştim :)

[/quote]

Bende görmek istedim o dolu tarafı ama mümkün durmuyor pek. Eskiden bir quest yapmaya kalktığımızda özellikle daily de arkamızda birkaç rakip taraf oyuncusu olurdu hep. Bizi zorlardı 10 dk sürecek questi 1 saatte yapardık ama zevk alırdık. Bu günlerde o zevki yaşatan Danath isimli bir arkadaş var onun dışında bu işleri takip eden yok. Herkes bana dokunmayan bin yaşasın modunda :) Neden? bu oyunun amacı rakip olmak gelişemesende rakibin gelişmesini engellemek değil mi? Daha çok oyunda kalabilmek sıkılmamak isteyen bunu denesin bence :) Bu da farklı bir eğlence sonuçta bir oyun bu ben delikanlı adamım mob kesene dalmam dalanada adam demem gibi tavırlar çok gereksiz :)
Kingdom of Heaven , Tarikat ül Tahribat, Ve Saz Arkadaşları ve daha birçok güzel oluşum ,ben biten birşey görmuyorum .Bikaç kişinin tekelınde değil,eğlence,oyun muhabbet , attendance.....
her zaman cıkışlar ve inişler olur. ben su an son durumu son bi haftadır ewimden tasınıp neti cekmekle ugrastıgıyım için pek bilmiyorum ama

eger insanlar winterdan shard kasıp honor almak la ugrasıyosa sadece.

ve serverde pvp eksikliği duyuluyosa bunları birleştirmenin bi yolunu buluruz. şuan sadece wt de değil genel bir oyuncu azalımı war butun serverlerde. belki yaz diye belki wow dan sıkılma war.

ama ben kendi adıma konusuyum her wow dan sıkılan oyununu silen, baska servere gideninde artık wt bitti şu bu demesinden de bıktım.

daha ne yapılsın bu servere gmler yonetim, yani ne yapılabilir guncellemeler en hızlı yapan serveriz dungeonları duzgun biçimde acılabilir oldugu anda acıyoruz. oyuncu istekleri dogrultusunda elimizden gelen eventide yapmaya calışıyoruz. az bişi de insaf edin bi geri cekilip bakın yahu, idda da ediyorum gidin bi hafta baska bi serverde oynayın. burda gm bulamıyorum diyenler o bu calışmıyor diyenler orda ne diyicek onu cok merak ediyorum.

yanlız su war ki katılıyorum son zamanda oyuncular ustunde bi bezginlik war eski hırs kalmamış durumda. apacha nın dediği sorunlara katılıyorum ama onlara için yapabiliceğimiz tek şey teşvik olur. insanların oynama şekline karışamayız ki.

neyse uzun zamandır yoktum son durumu bilmiyorum ama eğer ki sorunumuz hareket eksiliğiyse bunu değiştirmek için bi kac teşvik eventi başlatabiliriz hatta bu akşama yarın için gecerli olucak bir event acıklaya bilirim forumu bi kontrol edin aksama forumdan duyururum sonra ben duymadım etmedim demeyin arkadaslar.
emre boşwer sen ben hunter açtım level 40 ım bi kere gemiden inerken baskasının bindiğini gördüm o kadar baska hiç player görmedim:D
bu arada gintama blizzlike olarak kastığım ilk server bu gayet başarılı çünkü burning crusede daha çıkmamıştı bi türk serverında oynadım wt di heralde serverdı çünkü hatırlıyorum private serverların yazdığı xtreme den başka bir server list wardı aynı şekilde top 100le başliyan ordaki tek türk ismi geçen seerverdı sonra bıraktım burning çıktı yükledim yeniliklere baktım kapadım freeden hiçbieşy çalışmadığında bi zewk alamıyodum ama 1 aya yakın zaandır oynuyorum burda we taktire layık işler yapionuz yani. zaten farkındasındırda bende belirtmek itedeim (.

Edited by Loafer

[quote name='Apacha' date='07 August 2009 - 05:30 AM' timestamp='1249615854' post='253352']
Bende görmek istedim o dolu tarafı ama mümkün durmuyor pek. Eskiden bir quest yapmaya kalktığımızda özellikle daily de arkamızda birkaç rakip taraf oyuncusu olurdu hep. Bizi zorlardı 10 dk sürecek questi 1 saatte yapardık ama zevk alırdık. Bu günlerde o zevki yaşatan Danath isimli bir arkadaş var onun dışında bu işleri takip eden yok. Herkes bana dokunmayan bin yaşasın modunda [img]http://forum.wturk.com/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img] Neden? bu oyunun amacı rakip olmak gelişemesende rakibin gelişmesini engellemek değil mi? Daha çok oyunda kalabilmek sıkılmamak isteyen bunu denesin bence [img]http://forum.wturk.com/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img] Bu da farklı bir eğlence sonuçta bir oyun bu ben delikanlı adamım mob kesene dalmam dalanada adam demem gibi tavırlar çok gereksiz [img]http://forum.wturk.com/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img]
[/quote]

Apacha bu konuda sana kesınlıkle katılıyorum ve +1 diyorum dogru yaklasım !!!!

...

Edited by Loafer

Bence siz 2 arkadaş biraz dinlenin ...

Bunun yerinin forum olmadıgını özel mesaj atarak da birbirinize diyecek laflarınız oldugunu oradan da konusarak halledebilirisiniz ...
  • Author
Yorumlarınız icin teşekkürler.Bana yardım edebilecek biri varmı peki ona göre bi hesap açar oynayan bi arkadaşla oynarız ?

Ayrıca.Forumlarda msn verip yardım isteyen vesaire oyuncular vb hiç hoşuma gitmez.Ama herkese özel mesaj atmam gereksiz rahatslzk olur.Hem benden başka başlayacak olan biride olabilir.Burdan yardım alabilirler diye düşünüyorum.

Edited by EmreHitmaN

[quote name='EmreHitmaN' date='08 August 2009 - 08:55 PM' timestamp='1249754159' post='253380']
Guild listesi varmı ? ve girmek için gereksinimler vb.
[/quote]

Ally isen oyundan Supay, Antihorde' yada Kingdom of Heaven guildinden herhangi bir ile iletişime geçebirisn
  • Author
Nerden bulcam guildi illa bir guild üyesinimi bulmam gerekiyor yoksa bir menu ile ulaşılabiliyormu açıklayablrmsnz ?
oyuna gir who list den guilds bolumunu ac hengi oyuncunun hangi guilde uye oldugunu gorursun ordan istediğin guildin istediğin kişisi ile konus guild hakkında bilgi al uyuştuguna girersin bu işleri forum yerine oyundan birilerine sorarsan cok daha kolay yardım alırsın.

oyuna girdiğinde
/join Wt

yaz ordan da dier oyuncularla konusabilirsin
  • Author
[quote name='Gintama' date='09 August 2009 - 07:48 PM' timestamp='1249836499' post='253408']
oyuna gir who list den guilds bolumunu ac hengi oyuncunun hangi guilde uye oldugunu gorursun ordan istediğin guildin istediğin kişisi ile konus guild hakkında bilgi al uyuştuguna girersin bu işleri forum yerine oyundan birilerine sorarsan cok daha kolay yardım alırsın.

oyuna girdiğinde
/join Wt

yaz ordan da dier oyuncularla konusabilirsin
[/quote]
Teşekkürler :)
  • 3 weeks later...
[quote name='Blue' date='08 August 2009 - 09:37 AM' timestamp='1249717043' post='253362']
Kingdom of Heaven , Tarikat ül Tahribat, Ve Saz Arkadaşları ve daha birçok güzel oluşum ,ben biten birşey görmuyorum .Bikaç kişinin tekelınde değil,eğlence,oyun muhabbet , attendance.....
[/quote]

Rep :)
  • Author
Arkadaşlar oyuna uzun bir süredir giremiyorum Net de yaşadığım sorunlardan ötürü.Oyunda Kingdom Of Heaven clanındaydım ama clanı takip edemiyorum şifreyi bilmedigimden.Clandan biri özel mesaj atabilirmi acaba.Yada nasıl gireceğim..