Jump to content
Posted
Herkese selamlar..aslında nereden başlayacagım bilmiyorum ama ,server daki genel vaziyet cok kötü durumda.wsg desen at yarışı sonucunu bekler gibi ally ların 5 lemesini bekliyoruz.ally lar ilk cogalmaya basladıklarında 1-2 bişey duymuştum.Yok çok iyi oyuncular sadece pvp yaparlar falan.Dedim heralde wsg den arathi den cıkmayacağız.ki alterac falan düşünüyordum o derece =)...
Neyse şu 1 aydır nerdeyse wsg ye 5 kişi yazılsada bari günlük daily yi yapsak diye dua ediyoruz.Kaldıki günlüük daily i 3 günde bir yapıyorum ben =)
Swormwind de boss kesmeye gidiyoruz belki 2-3 pvp olur bg lere yazılmaya teşvik ederiz adamları diye ama oda yok =)..burda hemen Finair ' ın sözünü eklemek istiyorum =) " ulan Thrall ölse charı silerim ben" =))
Sonra bişe daha duydum bu wsg lere yazılmama kararı ile alakalı yok itemsiziz belli bi item seviyesine ulaşınca girecegiz bg lere falan..yahu biz böylemiydik üzerimizde ne olursa olsun az kişiysek birbirimizi sms ile msn ile falan cagırıyoruz " gel wsg var " diye =)
Benim de bg lere girmeme kararım olmuştu vakti zamanında. Hattta guildce aldıgımız bir karardı.Bunun sebebi serverda class lardaki bug ların cok fazla olması duvar sisteminin olmaması..Paladinin balonla bayrak taşıması dk nın tek atması vs vs vs....Bunlar düzelsin cok güzel pvp olur güzel egleniriz diyorduk.e düzeldi bu sefer ally girmiyor..Yani pvp olması icin bug mı olması gerekli anlamadım ben.
şimdi guilddeki bir kac arkadaş ally olmak istiyor..- bende istiyorum- Ama biliyorum ki bu charları oraya aktarmayacaklar.istenilen şeyleri vermeyecekler...taaki arena pointleri nsaıl vermedikleri yada veremedikleri gibi...
Neyse inşallah ally lar biraz hırslı olurda pvp konusunda bu kadar monoton davranmaz..
Herkese iyi oyunlar

Featured Replies

[quote name='Apacha' date='10 September 2009 - 06:18 AM' timestamp='1252552729' post='255526']
Bizim köyde sana ve senin gibilere yer var :)

Ally'a bende sonradan geçtim seninle de az çok kavgalarımız olmuştur forumda şu ve ya bu sebepten. Ancak bilmeni isterim ki ally olduktan sonra seni anlamaya başladım. Kingdom da geçirdiğim süre içinde guild kanalından Frozen Orb varsa şu kadar veririm gibi teklifleri duyunca içim acıdı çünkü ben 5 yıldır wt'de oynarım daha bir kez böyle şeylerin satıldığını görmemiştim, ne yazık ki gördüm. Sonucunda ne oldu Kingdom dağıldı,savruldu kayboldu gitti şu sıralar adını anan yok. şu anda biz bir ekip kurduk ve çok da hoş işler yapıyoruz. İnsanlar bizim mantığımızı kavrayana kadar da Guild dışına kapalıyız 1-2 tane guildsiz kalmayı tercih eden özel insan dışında(isimlerini saymaya gerek yok 4 gnome 1 draenei(druidine el koyma çabası içinde olduğum :P ). Geçenlerde henüz raidi kurarken bir arkadaşım aşırı tepki vermişti oda bugün geldi raid ortamını arkadaşının bilgisayarından izlediğini ve tekrar katılmak istediğini söyledi. İnanılmaz bir keyif verdi bu bana. Oturduk taa en baştan 5-man farmladık önce yeni guildimiz ile. Sonra 10-man Naxx denemelerimiz başladı ki devamında gayet başarılıydık şahsi fikrimce(başarısız olduğumuz denemelerde 1 o kadar keyifli idi ). Sürekli bir item kavgamız var bizimde kendi aramızda görseniz Darkneafer diye bir herif var ki onunla beraber 2 paladiniz raidlerde şimdilik, tutturmuş benim acelem yok o alsın diye :) İstemiyorum diyorum anlamıyor(Özkan abiye burdan selamlar :P ). Ancak son günlerde değişimde yok değil, örneğin dün gece Orgrimmar ve Thunderbluff bastık,baskından çok intihar saldırısı olsada :P Benim Horde dan geçecek arkadaşlar konusunda inancım eski guildim ve oradan tanıdığım bazı şeyleri aşmış insanların da bizlere katılmasıyla henüz 13-14 kişide kalan raidlerimizin 25 kişiyi geçecek ve bu keyifli ortamın büyüyecek olması. Eğer aramıza dönmeyi düşünürsen birgün kapımız sana açık :) Ayrıca böyle uzun yazılar yazıp benide uzun cevaplar vermeye teşvik etmezsen ayrıca sevinirim :P
[/quote]
Ya nie gittin iidik :unsure: Umarım iyi olur senin için. Daha itemlar için gold isteyen 1 kişi bile cıkmadı karşıma, istemeyi düşünende zaten yanımızda barınamaz :P
[quote name='engincel' date='08 September 2009 - 09:26 PM' timestamp='1252434363' post='255341']
Foster....arkanızda 3 -4 tane bug lı holy paladin önünüzde dk ların tek attıgı ,bayragı balonda götürürken paladinler,paladinde seal of blood un bozuk oldugu dönemlerde wsg lere 5-6 paladin birden girerken , bütün druidlerin balance oldugu zamanlarda ( bknz: starfall bug ı ) ve duvar sistemi bozukken lock ve mage lerin nerden geldigi bilinmeyen spell lerini attıgı zamanlarda pvp sana zevkli geliyordu...

sizin pvp yapmanız icin bu bugların mümkün olması gerekiyor..üzülerek söylüyorum ki okadar ally resmen kuru kalabalıksınız..ayrıca wsg ye neden raid mantıgı ile giriyorsunuz ki ?
neyse sanada iyi oyunlar

dipnot : pve zevklidir evet...
[/quote]

kusura bakma yeni cevap veriyorum ben bunların çogunu göremedim uzun süre tatile çıkmıstım döneli bi kaç hafta oldu malum charımı oyunda gördüyseniz birsürü arkadasım var çoguda şifremi bilir :)
[quote name='river' date='11 September 2009 - 04:45 PM' timestamp='1252680346' post='255759']
Ben de nerden başlıyacağımı bilemiyorum
Bu oyuna beş kişi başladık aslında ama birbuçuk senelik wt maceramızda birçok insanla tanıştık
Açıkcası orjinal tecrübem yok ama private serverda yaşanan dostluklar ve ortam bence daha sıcak olmalı diye düşünüyorum.İnsanların birbirine saygı ve sevgisi olduğu sürece, bunun bi oyun olduğunu unutmadıkları sürece,birlik ve yardımlaşma duyguları olduğu sürece güzel ortamlar niçin yaratılmasın.

Allyde belki onlarca kere tek çatı tek guild çalışmaları yapılmış olabilir ama insanların menfaatleri süresince bu oluşumu destekleyip egoları devreye girince sonra arkalarına bakmadan çekip gitmeleri her defasında allynin yara almasından başka bi sonuç getirmiyo malesef
Açıkcası artık çok insanı biraraya getirmeye çalışmak değilde aklı başında insanların oyundan zevk almasını bilenlerin hırslarının esiri olmamış insanları biraraya getirmek gerektiğini düşünüyorum.

Bişey dikkatimi çekti mesela guild evleri hazırlanıyo whodan baktığımda ben hiçbir allynin kendi guild evinde toplandığını görmedim.Henüz başta bikere burda birlik yok.Bence o evler dostluk takım çalışması adına toplanıp konuşabileceğiniz TAKIM RUHUNU yaratabileceğiniz süper bi uygulama ama değerlendiren bi ally guildi daha göremedim malesef.

Daha birçok şey geçiyo aklımdan gerçekten üzücü bu yaşananlar. Burada ally kimsede suç aramasın lütfen ve yaşadıklarından ders alsın

Veee bundan sonra yapılacak yeni oluşumlarda da öncelikle kendi çıkarlarınızı değil birlik ,dayanışma,yardımlaşma,dostlukların ön planda olduğu bi takım çalışması yaratmaya çalışın
Başarı ve en önemlisi Oyunun zevki gelicektir ardından

Bunlarda benim düşüncelerim belki çok ütopik gelebilir bazılarınıza ama gelinen durum sanırım haklı olduğumu gösteriyo

Bu arada horde arkadaşlarada bi tavsiye sırf pvp canlansın diye oluşturduğunuz takım ruhu ve dostlukları bi kenara atıp ally felan olmayın herşey pvp değildir :P Yada gelicekseniz toplu olarak ally olun burda yaratın o ruhu Arkanızda dostlarınızı bırakmayın
Okuyan arkadaşlara teşekürler. Herkese iyi oyunlar
[/quote]

Senın gibi düsünen baska kımse var mı acaba oyunda ...:mellow:
[quote name='Lucifer666' date='11 September 2009 - 06:14 PM' timestamp='1252682094' post='255760']
Ya nie gittin iidik :unsure: Umarım iyi olur senin için. Daha itemlar için gold isteyen 1 kişi bile cıkmadı karşıma, istemeyi düşünende zaten yanımızda barınamaz :P
[/quote]
İyimiydik değilmiydik karar ver öyle unsure falan olmuyor :P İşte Arcanum ile bunu başardığımız için son derece mutluyum :)
acil pach :( 3.2x istiyorum...
Hell yuvaya dön :)** T c O A ** hazır geçişlerde gündemde,birdaha zor bulursun böyle fırsatı:)
[quote name='Blue' date='12 September 2009 - 01:23 PM' timestamp='1252750988' post='255816']
Hell yuvaya dön :)** T c O A ** hazır geçişlerde gündemde,birdaha zor bulursun böyle fırsatı:)
[/quote]
Abim ztn dersaneler başladı girmiyorum oyuna ama ally char kascam raidlerinize girmek için :D
[quote name='serkannn' date='13 September 2009 - 06:54 PM' timestamp='1252857298' post='255928']
Ya yeri deil ama yeni patchmi geldii ?? 3.1.3 le giremiorum yardımm
[/quote]

yok hala 3.1.3 deyiz :)
[quote name='Apacha' date='12 September 2009 - 12:16 AM' timestamp='1252703760' post='255769']
İyimiydik değilmiydik karar ver öyle unsure falan olmuyor :P İşte Arcanum ile bunu başardığımız için son derece mutluyum :)
[/quote]
Unsure un sebebi gidipde dönmemek dönüpte bulamamak misali :rolleyes: