Posted September 6, 200915 yr ya şu sıralar çok konuşulan film indirme yasağı hakkında fikir sahibi olan varmı ne olıor yasa geldimi, gelcekmi, nezmn gelcek(ceza bi gelse türkiyenin yüzde 50 si hapise:) ) indirelimmi ne yapalım
September 6, 200915 yr [quote name='ilisyonist' date='07 September 2009 - 12:24 AM' timestamp='1252272294' post='255098'] ya şu sıralar çok konuşulan film indirme yasağı hakkında fikir sahibi olan varmı ne olıor yasa geldimi, gelcekmi, nezmn gelcek(ceza bi gelse türkiyenin yüzde 50 si hapise:) ) indirelimmi ne yapalım [/quote] ceza zaten şu an mevcut sadece denetimi yeteri kadar yapılmıyor.. indirip indirmemek ise en azından şu an tamamen vicdanına bağlı.. yani ceza var diye indirmeyeceksek o ceza zaten kimseyi tutmaz ip değiştirme gibi olaylar olduğu sürece.. p.s.) bu arada anlamadığım bir sebeple oyuna girmiyorum
September 8, 200915 yr Korsan cd alırsanız korsan cdyi yapan kazanır, cdyi üreten kazanır türkiye kazanır. alın verin ekonomiye can verin Netten çekerseniz çektiğiniz site reklamdan kazanır. reklam veren kazanır türkiye kazanır. e sakız almakla ekonomi düzelmiceğine göre iş bizlere düşüyor
September 8, 200915 yr south park'ın korsan cd ile ilgili bir bölümü vardı şimdi hatırlamıyorum adını ama izlemek isteyen arayıp ve İNDİRİP izleyebilir Onu izleyene kadar orjinal müzik film kitap vs derdim ama şimdi sadece yeni gruplardan beğendiklerimi, kitapları vs satın alıyorum gerisi İNDİR
September 9, 200915 yr [quote name='6sanit6arium6' date='09 September 2009 - 02:04 AM' timestamp='1252451087' post='255348'] Onu izleyene kadar orjinal müzik film kitap vs derdim ama şimdi sadece yeni gruplardan beğendiklerimi, kitapları vs satın alıyorum gerisi İNDİR [/quote] Açılmış olan bu konu gerekli merciler tarafından ihbar, sizin yaptığınız bu açıklama ise eğlemi kabulleneme kapsamına girmiştir. Yakında hakkınızda gerekli işlemler yapılacaktır. Lütfen bulunduğunuz şehri terketmeyiniz Sizi uzun süre sonra tekrar görmek güzel sanitarium, Eskiden bende cd'leri ya kopyalardım yada indirirdim şimdi gerek görmüyorum, sürü ile radyo kanalı yada internette canlı yayın yapan radyo kanallar. Sinema film deseniz dijital bir platforma üye oluyorsunuz filmleri oradan izliyorsunuz zaten sinemayı sinemada izlemenin keyfi bir başka oluyor Ancak arşivleyeceğim film olursa onun orj. dvd'sini bulabilirsem onu alıyorum.
September 9, 200915 yr [quote name='Intruder' date='09 September 2009 - 10:05 AM' timestamp='1252479950' post='255371'] Açılmış olan bu konu gerekli merciler tarafından ihbar, sizin yaptığınız bu açıklama ise eğlemi kabulleneme kapsamına girmiştir. Yakında hakkınızda gerekli işlemler yapılacaktır. Lütfen bulunduğunuz şehri terketmeyiniz Sizi uzun süre sonra tekrar görmek güzel sanitarium, Eskiden bende cd'leri ya kopyalardım yada indirirdim şimdi gerek görmüyorum, sürü ile radyo kanalı yada internette canlı yayın yapan radyo kanallar. Sinema film deseniz dijital bir platforma üye oluyorsunuz filmleri oradan izliyorsunuz zaten sinemayı sinemada izlemenin keyfi bir başka oluyor Ancak arşivleyeceğim film olursa onun orj. dvd'sini bulabilirsem onu alıyorum. [/quote] Sen gel benim evde bir film izle sonra konu hakkında tartışalım . Dip Not:Filmler Blue-Ray formatta. Zaten aşağısı kurtarmıyor
September 9, 200915 yr [quote name='nomak' date='09 September 2009 - 10:32 AM' timestamp='1252485175' post='255403'] Sen gel benim evde bir film izle sonra konu hakkında tartışalım . Dip Not:Filmler Blue-Ray formatta. Zaten aşağısı kurtarmıyor [/quote] Sinemayı eve tasıyanlardansın sanırım ^^
September 9, 200915 yr [quote]"Sizi uzun süre sonra tekrar görmek güzel sanitarium"[/quote] teşekkürler =) gurbetlerde stajlar bitti, yaz tatili bitti tilki dönüp dolaşıp wturke geri döndü işte