Posted September 9, 200915 yr Serverdaki durumla ilgili, bilgilenmek açısından önemli bir anket olduğunu düşünüyorum. Foruma bakmayanlarıda oyun içerisinden haberdar ederseniz daha verimli olur. Katılanlara teşekkürler
September 9, 200915 yr [quote name='NightMare' date='09 September 2009 - 06:53 AM' timestamp='1252472017' post='255364'] Serverdaki durumla ilgili, bilgilenmek açısından önemli bir anket olduğunu düşünüyorum. Foruma bakmayanlarıda oyun içerisinden haberdar ederseniz daha verimli olur. Katılanlara teşekkürler [/quote] Ally de forum u kullanan yok ki olsada hafta da ayda bir ^^
September 15, 200915 yr allyde player bile yok dogru dürüst ama iyi oluyo böle ne kadar oyundayız kimler daha çok online rahatça görebiliyoruz
September 16, 200915 yr Ally de oyuncu var da,Ally de forum kültürü yok Geçiş yapacak arkadaşlara her iki taraf içinde,mutluluklar
September 16, 200915 yr Ben uzun zamandır online olamıyorum ama olay sadece oyuncu sayısında değildi, Horde da başka bişey vardı yani dungeonlar da ya da bg de daha iyiydiler
September 16, 200915 yr Author allyda yeni başlamış oyuncu sayısı fazla, yani classını yeni yeni tanıyan playerlar ama horde oyuncuların fazla olduğuda bir gerçek, zaman zaman sayarım çünkü kaç horde, kaç ally var online diye
December 3, 200915 yr Author taa bizim guild aly a geçmeden önce yapılan bir anketti, oyunda ben yokum şimdi diyemi horde yine kalabalıklaştı