Jump to content
Posted
Serverdaki durumla ilgili, bilgilenmek açısından önemli bir anket olduğunu düşünüyorum. Foruma bakmayanlarıda oyun içerisinden haberdar ederseniz daha verimli olur. Katılanlara teşekkürler :)

Featured Replies

[quote name='NightMare' date='09 September 2009 - 06:53 AM' timestamp='1252472017' post='255364']
Serverdaki durumla ilgili, bilgilenmek açısından önemli bir anket olduğunu düşünüyorum. Foruma bakmayanlarıda oyun içerisinden haberdar ederseniz daha verimli olur. Katılanlara teşekkürler :)
[/quote]

Ally de forum u kullanan yok ki olsada hafta da ayda bir ^^
allyde player bile yok dogru dürüst :D ama iyi oluyo böle ne kadar oyundayız kimler daha çok online rahatça görebiliyoruz
Ally de oyuncu var da,Ally de forum kültürü yok :P Geçiş yapacak arkadaşlara her iki taraf içinde,mutluluklar :rolleyes:
Ben uzun zamandır online olamıyorum ama olay sadece oyuncu sayısında değildi, Horde da başka bişey vardı yani dungeonlar da ya da bg de daha iyiydiler
  • Author
allyda yeni başlamış oyuncu sayısı fazla, yani classını yeni yeni tanıyan playerlar :) ama horde oyuncuların fazla olduğuda bir gerçek, zaman zaman sayarım çünkü kaç horde, kaç ally var online diye :)
  • 2 months later...
  • Author
:D taa bizim guild aly a geçmeden önce yapılan bir anketti, oyunda ben yokum şimdi diyemi horde yine kalabalıklaştı :P