Jump to content
Posted
[size="2"] @Clemmor

Posted 15 June 2009 - 11:04 PM

Kısırlaştıralım,hadım edelim,köklerine kibrit suyu dökelim,yakalım,işkence edelim...
Evet...Aylar önce bu durumu görmüştük ipini koparan dk kasıyor diye ama işin bu duruma geleceğini bilemedik :)Allah aşkına main charlarını bırakıp diğer dk arkadaşlarına "özenen" 80 olup üzerine saronite seti çekmesiyle bg ye atlaması bir olan DK'lara sesleniyorum.Ha tamam sizin kişilikleriniz belki 5 dk bir arada dolaşıp sürekli birilerini çekmekten haz alacak kadar düşmüş olabilir, lakin hani sizin düştüğünüz bu kişilik bunalımından da kurtarmak istiyoruz :) Bakın gençler yanlış yoldasınız, biraz kalitenizi, seviyenizi, kişiliğinizi yükseltin.Bl@zzard DK'lara yürü ya kulum yürü demiş olabilir.Arkasını Bl@zzardı dayayıp üzerimize kerkinmeyin.
Hani 5 dk çekiyorsunuz beni 4 tane silence yanyana atıyorsunuz birde kesseniz içim yanmıcak.Bunu aşağılamak yada kendimi yüceltmek icin söylemiyorum cidden 5 kısı arasından 4 silence 3 death gripten sonra 15 tane holy light atıyorum ona üzülüyorum.Oynadıgınız charın hakkınıda vermiyorsunuz birilerine özenmekten bizlerinde oyun zevkinin içine ediyorsunuz.Ha eğer HORDE-ALLY "düşmanlıgını" birbirlerine zehir etmek amacıyla tanımladıysanız Allah akıl fikir versin demekten başka bana birşey düşmez...
Ha şimdi yüksek zekalı arkadaşlar cıkmıcak mı cıkıcak...Ne dicekler...Yahu isteyen istediğini kasar...Kas güzel kardeşim kas sana kasma diyen yok ama birazda sağduyu sergile.Burası büyük bir server değil, kişiler belli, oynayanlar belli.Bizler birbirimize muhtacız birbirimizi kaçırarak hiçbirşey elde edemeyiz.Ben şahsen Nebu'nun dağılmasına üzüldüm, giden oyuncularada...
Evet neyse konuya dönmek gerekirse Saroniteleri cıkaralım,Dk'ları bırakalım,ne güzel çeşit çeşit classlar eşiliğinde efendi efendi oyunumuzu oynayalım...
Ha bu kadar yazının üstüne hala yazımı başka yerlere çekicek embesiller çıkarsa Özelden msn flan istesin orda birbirimize sövelim...

@Apacha

Posted 15 July 2009 - 08:44 Pm

Az önce bg ye girdim ve bir arkadaşımızın(tabii ki paladin), balon açıp herbirimize(5 kişi) sırayla tek attığını gördüm. Oturup düşündüm bir 10 dk. Adamın bir suçu yoktu çok iyi oynuyordu. Kendimden utandım. Eğer bu topic'i gördüyse bana çıkıp yardımcı olmasını diliyorum. Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum bende oynamayı öğrenmeliyim. Kimseyi suçlamıyorum tek dileğim birinin çıkıp 5 yılda öğrenemediğim bu oyunu bana biraz öğretmesi. Çünkü 5 yıldır hiç 5 kişiye sırasıyla tek atmadım 2004 martındaki Rush(ki orjinalde de imba bir player dı ) tan sonra atanıda görmedim :)

Saygılar,Sevgiler..

(hiçbir gruba ya da kişiye yönelik suçlamam yoktur tamamen kendi ezikliğim,noobluğum vs. )

@tiberias

Posted 16 June 2009 - 07:40 AM

sadece o deil ki holy palanın dmgları sürekli bozulurken rette sürekli bi abarma oluyo. spell den etkilenmeler bozulurken , ap den etkilenmeler sapıtıo. örnek vermek gerekirse hammer of wrath sp ve ap den %15 etkilenir ama ne hikmetse ben oyundaki heralde en imba gear halimle 4k criti zor görürken, retri pala gelip bana %20 canım 20k canım olduğunu düşünürsek yani 4k canıma 7k atio en az . bi arkadasın 21 k marty/blood judgladıına dair söylentiler var 8 sn de bi atılan instant bi spell 21 k vuruosa - onu geçtim 21 k vurabiliosa afedersin boku cıkmıs demek oynamalayım hiç bari. tmm isterse sürüsüne bereket dk olsun. full dk girin. benim için dk sorun değil. ama bug olmasın tüm classlar full çalışsın ondan sonra ne halimiz varsa görelim. yeni patche geçince o dkların çoğu patlar zaten. benim hayatta kalmamı saglayacak beacon um calismazken, benim kritik talentlarım çalışmazken aylardır. bide üstüne dmg vuran seallarım ne hikmetse holyde damageları düşerken hala inatla oynamaya çalışıyorum.

50 gold verip retri olmak çok kolay arena puanımda ratingimde heromda badgeimde herşeyim var cok kral retri olr istesem ama holy seviyorum. şimdi bi class , bi specte bozukluk var diye, bug var diye ona geçip onu kullanmanın, buglı trinket kullanmaktan ne farkı var? seni demiyorum nightmare ama o dediğim dmgları atan ret arkadaşlar var. bende retri olp 5-10k ları havada uçurturum belki bana çok zevkli gelebilir ama karşıdakide bana saydiriodur eminim. biz guild olarak item olarak baya ii bi noktayız şuan fakat anlaşılan o kadar item, o kadar resilince boşuna kasıyosun. skiller çalışmadıktan sonra istersen t25 sezon50 giy ne faydası var?

zamanında nebu nun benzer bi kararı vardı. başta ben çok tepki göstermiştim. şimdi diyebilirsiniz benzerini siz yapıyorsunuz ki allyda pvp yi gerçekleştiren %80 biziz. ama bizim isteğimiz gm'lerden olduğu kadar sizlerdende. ss teki görüntü mevcut. bizimde cogu arkdasımızın 80 saronite setli dk sı var ama gerçekten zevk aldığı classı oynamaya devam ediolar. clemnorun dediği gibi skill bar'a 4 skill dizio çoğu oblitirate, grip, o can basan tap bide biraz anliosa silence o kadar. loga bakiosun bunlardan başka bişi vurmuo. yazık valla, oyunculuk bu değil. tüm dk lar alınmasın bazıların dk sı main charı. iide oynuolar Ryuu, Ortis, Nemrut vs.. ama hergün yenisi türüo nedense horde ta dünkü tablo tak ettirdi. çekişmeli gitti savaş eksiktik falan belki kazansak büyük haz alcaz ama. herkes sinir oluo oynarken 10 dk 5 ret pala gibi bi rakibe karsı. biri dmg yemio zaten saydırıo plate 4-5 diğeri zaten uçmuş gitmiş...

sabırla yeni patchi beklioz, bugün yarın dendi. inş herşey düzelcek

@Blue

Posted 16 July 2009 - 09:44 PM

Woltk 'a geçilince billiz in güzel bir stratejisi oldu:)DK adında bir canavar türetti:) sırf paket satmak uğruna.Ardından her çarşamba bilemediniz iki hafta da bir çarşamba padch yuklendı ,gıdım gıdım nerf yedı charlar.O sıralar pala larda biraz abartıydı.Bg lerde Pala nerf, DK nerf naralarına çok rastlandı.Bunun yanında aksıne etkılenen charlar oldu.Bi dönem hunter lar Instanceler de show yapıyordu.Allahım one dm lar. Palalar o dönem vazgeçilmezdi Instancede. Mele bir clasın bukadar dps üretmesi akıllara zarar dı:)ki dps kralları mageler ve Lock ları bile geride bırakıyolardı.
Çok geçmedı bir nerf daha,tahmin edileceği gibi amaç hunter ve pala ların yuksek dps sini kırpmak oldu.Fazla uzatmıyacağım.Woltk çok karışık,billiz bile kendını aştı (nerfmatörler) fazla mesai yaptı ve yapacaklardır.

Woltk 3,1,3 e geçiş döneminden sonrada WT serverımız da gereken düzenlemeler elbette yapılıyodur ve yapılmaya devam edecektir.

NOT: İçinizdeki canavara dur demesini bilin :) keyifli oyunlar.

@wampir22

Posted 16 June 2009 - 11:49 AM

şimdi bişiler dicem abiler ama kızmak yok bakın biz nebuc olarak bg lere bir süre ara verme kararı verdiğimizde guıldde bir tane dk vardı oda liberalites di yani melancholy bg lere giren.. ally arkadsların bize demediği kalmamısdı bizim mage ve pri arkadslarımız 3 sanie ayakda duramıorda bu akımı ben baslattım bırakalım die guıld arkadslarmda beni kırmadı ve birsüre ara verdik bakın banko 5 pala 3 dk crazy ve viper wsg de biz viper ı bulcaz da cloth kescez pehhh pehhh pehhh şimdi gün oldu devran döndü iyimi oldu bence berbat bi durum tiberiyede katılmamak elde değil judge vuruorum 700 critic gidior retri pala vuruor 5k 6k belki daha fazla ben dk(arthas) dan 8k frost strike yedim okadr resilince kasdım ne anlamı var...birde topiclere konu olmayan balance duruidler var thug 11k strafire vurdu ardından 5k bi skill 2 inci stara kalmadan öldüm balon bile acamadım hadi actım dielim aynı tablo balondan sonra da olcak 2v2 de balance wtde problem diil ama birebirde yaklasamadan öldüm neyse arkadslar bu yazıları bizde yazdık tepki aldık ama ben sizi destekliorum...resilince li itemlerin bi anlamı yok gibi pve ye dewam...

Daha cok yazı var gecmısten sımdiye kadar, bg lerde yasananları kısaca hatırlatmak istedim, Bu oyunu sureklı birilerinin nie bıraktıgını simdi daha ii anlıyorum..

yukarıda tarıhlerı ıle yazılmıs sureklı ally-horde arasında yasanan dk ve paladinlerın seallarında, skıllerındekı bozuluklarından doalyı yasannmıs ve hala yasananlar ve ne yazık ki tarih tekerrurden ibaret aynı seyler sureklı yasanıyor ve buna bir cozum ne zaman bulunacak acaba''

Wow ilk paladin le basladım ki ne bu konulardan nede oyundan bi haberim vardı bilmiyodum, zaman gecti ogrendik oyunu lvl, meslek, pvp, dungeon, arena vs vs. ve ilk nerfi yedi pala :P

seal of martyr yi kapattıklarında sesımızı cıkartmadıkl bozuk dıe, ardından seal of command ı nerfledıler hatta o zaman ulduar a gırmııs 3 uncu wıpe dan sonra naxx a yollanmıstık, bı baktım supay yok maın tank, mezarlıkta yusuf gm cekmıs talentlerini sıfırlamıs retri olmasını istemisti deneme icin, bizde supayda tank itemi var, retri paladın cagıralım ona bakın dedik. neyse geldık ret paladınler le yusuf gm ın yanında farklı seallarda judge atıp bu kadar bu kadar vurdu dıyoruz
bılmıyoruz kı nerflıcegını, vurdugundan az vuruo derdık paladin command seal i nerf yedi o gece bizim naxx yalan oldu :D

Ertesi gün daıly yaparken vede duel atarken ancak anladık ne kadar nerf yedıgımız i cunku zından a gırmıstık dun gece ustumuz full bufftı, ondan sonra forumda acılan konularda oyunda yakaladıgımız yerde hangi gm olursa mishtaa, silvaa, yusuf, aurel hepsine bu konuda ustune basa basa cok nerfledınız nıe nerf yiyoruz hordeler nıe yemıo diye kafalarını sisirdik durduk, hatta bazı arkadaslar ban yedi .

Ertesi gun bi locktan 14k chaos bolt yıyınce locklara nerf die lfg den silva ve mishta ya bagırıyodum

O sıra baska konulardan dolayı oyundan sogudum, Ally oynamak la yanlıs mı yapıyorum dedım, 6 aydan fazla zamandır ally olarak oynuyordum cunku, Horde olayım dedım. Warlocktan o kadar dmg yeyınce ve yakın zaman da pala nerf yemısken lock kasmayım dedım kastım 80 ledım zindan falan ii kotu item yaptım. bg lere girmeye basladım, basladık bg lere ne kadar lock la oymayı bılmesemde hic yılmadan oynuyordum 20 kere olup 2 kere adam kessmısım Karsımda her zaman en az 3 dk 2 pala oluyor du ki dk nın biri cektıgı anda olmem bır oluyo du, ben lock oynamayı bılmıyorum dedım kendı kendıme beceremıyorum olmuyo bole paladinim vardı ally onu horde yapayım dedım yaptım. basladım onunla oynamaya bg lere gırmeye ve bu aksam gırdıgım wsg ve ab de karsıma gelen 1 1 de yada esıt sayılabılecek durumlarda anladım iste gecmiste oynayanların neden bıraktıklarını cunku bu aksam aynı seyi bir cok kez yasadım. karsıma gelen dklarda 25k dan asagı hp si olanı yoktu ve cogu kez 2 kere Hammer of wrath atmama ragmem olmuyolardı, ustune 2k dan az hp sı ıle antı magız acıp rune trap kullanıp 10k healendıkten sonra kendını ben 18 20k dan oluyordum..

Warlock la oynarken dedım bu paladınler e nerf satmıs az bıle nerflemısler, ve nasıl olsa lock la cabuk oluyodum paladin le oynamaya baslayınca unuttum palanın canavarlıgını karsıma gelen mage pri rog ları nasıl da kesıyordum halbuki horde olunca lock oynamıs ve icimden ne kufurler etmıstım karsıma gelen dk ve paladınlere, kendi kendımi ben lock oynamayı bılmıyorum dıe kandırıyordum Paladın ı de ne kadar biliyosak neyse paladinle de karsına sureklı bı dk ordusu cıkınca anladım ki priest i , warlock u, mage yi, hunter ı, rogue yi bırakıp nie herkesın dk kastıgını ve neredyse %90 ının aynı talent ve tank gear giyerek bg ye girip karsılıklı olarak iskence ettigimizi ..!!! Yukarı da clemmor un dediklerine katılmadan edemiyorum

Bu konu da ne zaman yorum yapılsa konu carpıtılıp, baska taraflara cekılıyor bu amacla kullanmayınız bu topiği, ve son olarak Bl@zzard ne zaman class dengesını oturttursa o zaman duzelır bu durum ancak die dusuyonurum cunku sonuc olarak bir private server da herjangi bir ucret odemeden oynuyoruz. paladin ve dk ların fazla dmg veren yada normal calısan veyahut diğer classların calısmayan skılleını varmıs napalım kimin ugrunda, dk ve pala calısıo cok da ii dmg verıo karsına gelen ı dogruyorum ne kadar zevkli ben keyıf alıyorum banane mage lock pri dru rogg oynayanda acsın bı dk diodur bu yazıyı okuyanların cogu .........

Ve son olarak dk ve paladin ler ile bg lerde boy gosteren tum arkadaslara seslenıyorum. Hic cloth yada leather gıyen bı class ile bg ye girmeyı denedınız mi ? Burada bazı akıllılar cıkacatır benım charım yok ben dk kastım yada pala kastım, ki o bg lerde oynayan kisilerın bi cogunun hunter ı, pri si, rogue si, ve dier classlarda charları mevcut ama ne gerek varkı karsılıklı birbirimize iskence etmek varken onlar dungeonlar ve mesleklerı ıcın var nasıl olsa arkasına bı healer alıp gosteren tum dk ve palkadinleri buradan selam olsun Hepinize tebrikler****

( Ha bu arada anlasmalı olarak arena kasan yada bazı arkadasları ıle map ın herhangi bı yerlerınde gecenın bı yarısı sicknessle dogup mezarlıkta adam kesıp honor kasan hakkı olmayan furıus denılen ıtemlerle bg lerde adam kesen paladın ve dk lar, shamanlar kendınızle ne kadar ovunsenız azdır. Sizleride ayrıca tebrık ediyorum**** )

Adım Maximus Decimus Meridius...

kuzey ordularının başkomutanı...

Felix Lejyonlarının generali...

gerçek imparator Marcus Aurelius'un
sadık hizmetkarı...

katledilmiş bir oğlun babası...

katledilmiş bir eşin kocası...

ve bu dünyada ya da öbür dünyada
intikamımı alacağım.

Gladyatör filminden alıntıdır :P

[/size] [size="2"] Sanırım wampir22 nin dediği gibi ally horde gecisi oncesınde ally lerin yaptığı gibi pve ye devam....[/size]

Edited by Ahmetben

Featured Replies

Maxi sana tüm içtenliğimle katılıyorum yazılması gerekenleri yazmışsın kesinlikle bu benim şahsi düşüncem ancak bu seninde bahsettiğin gibi ne kadar işe yarar onu bilemicem yazdıkları bende kendi çapımda warlock oynamaya çalışıyorum(Nemy) bg lere onunun ile giriyorum ve bi cloth kullanıcısı olarak cok acı cekioyorum bazen delirtiyorlar ha tabiki bu biraz benim warlock oynayışımdaki yetersizliğimdede kaynaklanıyor olabilir 19k hp var 2k armorum var tamam dmglerim güzel ancak karşımdaki adamda 30k hp olduktan sonra 9k 10k vurmak pek bi anlamı olmuyor chaos bolt confg attığımda toplam 15 20k critlerse geliyor ondansonrası ztn herkeezin bildiği şeyler bir silence bir stun warlock yerde benimde bir ara kastığım bir dk m vardı sende biliyorsun cok uzun zamandır warlockla oynadım ama artık tak ettikten sonra dk ile son 1 haftadır bglere giriyorum ve bişi söylemek istiyorum warlockdan aldığım keyfin 10da 1 nide almıyorum dk dan tamam kolay kolay ölmüor ama her yerde kopyalarınıda görmek insanın sinirini bozuo tabi ve bglerde dier cloth arkadaşları gördükçe içim acıyor ve artık bu kararsızlıktan (warlockla şamar oğlanı olup dk dan zevk almama) oyunu bırakmayı yada yeni bir class kasmayı düşünüorum(kesinlikle paladinde deil) tabi 2k armoru olan adama sırf zevk ego tatminimi bilinmez kanat açıp üstüme yürüyen ve utanmadan bide ölen paladinlere de diyecek bir şeyim yok kesinlikle sonuçta serverda dmglerde talentlerde bi bozukluk var bu arkadaşlarda paladin yada dk oynamak istiyorlar kesinlikle saygı gösterrirm ama dklar sırf frost talent paladinler retri yahu bir dkda unholy olsun ne bilim bişi yapsın aynı oynasın dk kimsenin bişi dediği yok insanların bu bozukluklradan en iyi olma ihtiyacından artık öhğ geldi birazda yenilme ihtimalini hazmedebilmesi lazım insanının neyse cok sapıttım konuyu kbakmasın okuyacak arkadaşlar yazımda hatalar olduysa af ola hepinize saygı ve sevgilerimle iyi oyunlar dilerim...
arkadaslar durumu tamamen bilinci içindeyim fakat şoyle bir konu war bu işi mangosun ekibinin ayarları onlarda blizzardı takip edip bir şeyler yapmaya calışıyor bizde son olarak onlardan alıp bir duzen vermeye calışıyoruz ama cok da fazla degerler uzerinde oynayamıyoruz cunku mangos kendisi oturmuş bir duzen değil her gun değişimiçinde duzelme peşinde bir oluşum.

kendi yaptıgımız değişiklşiklere gelince mesela yukarda denmiş paladinin damageleri zamanında ayarlandı ben bu işe cok karsıydım cunku şu war ki biz 1 saat 2 saat her neyse denemeyle bu işin dengesini bulucak kapasite değiliz. bu işi mangosun kendi içinde olan damage ayarlayan mekanizmasından kaynaklı bir durum bir yeri duzeltirken diğer tarafdan işin cılkının cıkarabiliriz.

sanırım yakın zamanda ki bu ole geniş zamanda kurdugum bir cumle değil yarın obur gun yusufun uygun bir zamanında 3.2 ye geciyoruz sanırım o zaman frost strike spell damage den cıkınca bizim frost dklarımız da frost talent duzeninden cıkmak durumunda kalıcaklar. ki bu 3.2 ile blizzin kendi getirdiği bir duzenleme.
hayırlısı aurel sizin calışmalarınıza saygım sonsuz elinizden geldiğince caba gösteriyorsunuz gerisi oyuncuların sağ duyusuna kalmış işte
  • Author
Yukarıda yazdıklarımda gm arkadaslara herhangi bi sikayetımden oldugundan deil, uzun zamandır sistemdeki bozulukları, emunun, mangos un her neyse duzenındekı bosuklukları kulanarak egolarını tatmin eden ve oyun ıcınde bu bizlere bu iskenceyi, eziyeti yasatan kendim dahil ( Warlock oynadıgımdan bu yana kendime bile kızıyorum ) tum arkadaslara sitem de bulunmak istedim, hea ama bu yazıdan sen banamı laf atıyosun isine gelirse oynarsın gibi isine gelmiyorsa git baska diyenler cıkarsa, onlarada gulmeden edemicem :D

Bende Warklock tan paladin den aldıgımdan daha fazla keyif alıyorum ama iste ..........
Wolk gelmeden önce divine storm u görünce, paladine yeni bir dmg skilli vermek biraz olsun dengeleri bozcak demiştim, öylede oldu :) tabi üstüne sealların 30dk olması, judg. ların sealı götürmemesi falanda eklendi... dk hakkında bir bilgim yok, fakat paladin 3.2.0 baya bir nerf yiycek, dmgleri %50 ye yakın bir oranda düşcek. Açıkcası yıllardır paladin oynayan biri olarak benimde hiç hoşuma gitmiyor etrafta bukadar paladin olması, fakat daha wolk gelmeden paladin talent agacı ve yeni skilleri görünce böye bir durum olcağını tamin etmiştim :) şimdi paladinde ona rağmen wtde bozuk bazı şeyler var desem sanırım linç edilirim burda :)
[quote name='NightMare' date='10 October 2009 - 04:32 PM' timestamp='1255181533' post='259231']
Wolk gelmeden önce divine storm u görünce, paladine yeni bir dmg skilli vermek biraz olsun dengeleri bozcak demiştim, öylede oldu :) tabi üstüne sealların 30dk olması, judg. ların sealı götürmemesi falanda eklendi... dk hakkında bir bilgim yok, fakat paladin 3.2.0 baya bir nerf yiycek, dmgleri %50 ye yakın bir oranda düşcek. Açıkcası yıllardır paladin oynayan biri olarak benimde hiç hoşuma gitmiyor etrafta bukadar paladin olması, fakat daha wolk gelmeden paladin talent agacı ve yeni skilleri görünce böye bir durum olcağını tamin etmiştim :) Şimdi paladinde ona rağmen wtde bozuk bazı şeyler var desem sanırım linç edilirim burda :)
[/quote]

asalım ağzına sağlık bu kadar objektif bir şekilde konuştugun için herkez dk lar hakkında şikayette bulunuyor ama dönüpde palaya hiç bakmıyor bile bu wolk geldiği zaman neden pala patlaması oldu?? talent ağacındanmı?? çok damage götürdügündenmi?? yani işin özü palalar için neden kimse bunları demiyorda neden serverde bu kadar fazla paladin kasılması sorun olmuyorda sadece dk ya gelince sorun olup söyleniyor tmm bazı artı özellikler olabilir ama önce iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım derim ben <_<

Edited by BlackChaos

Yeni patch'e geçmeyi bende merakla bekliyorum. Pc'ye format attıktan sonra arkadaştan 3.2 patchli oyunu almışım o yüzden 10 12 gündür oyuna da giremiyorum. Yeni patche geçilince şuan wtdeki aktif olan dk sayısında büyük bir düşüş yaşanacak. Zira epey nerf yemişlerdi. Her açıdan iyi olacak bu patch :)
  • Author
[quote name='NightMare' date='10 October 2009 - 03:32 PM' timestamp='1255181533' post='259231']
Wolk gelmeden önce divine storm u görünce, paladine yeni bir dmg skilli vermek biraz olsun dengeleri bozcak demiştim, öylede oldu :) tabi üstüne sealların 30dk olması, judg. ların sealı götürmemesi falanda eklendi... dk hakkında bir bilgim yok, fakat paladin 3.2.0 baya bir nerf yiycek, dmgleri %50 ye yakın bir oranda düşcek. Açıkcası yıllardır paladin oynayan biri olarak benimde hiç hoşuma gitmiyor etrafta bukadar paladin olması, fakat daha wolk gelmeden paladin talent agacı ve yeni skilleri görünce böye bir durum olcağını tamin etmiştim :) şimdi paladinde ona rağmen wtde bozuk bazı şeyler var desem sanırım linç edilirim burda :)
[/quote]

Linc edilirmisin bilmem ama samimi bir sekilde paladin normal dmg si budur diyebilirmisin, yada diyelim ki paladınin tum talent ve skıll vs normal calısıo, peki plate harici giyen classlarda karsı bi dengesizlik yok diyebilirmisin ? dier clasların talentleri, skılleri calısmıo die suc onların mı yada tam tersi oldugunu dusun bir an icin sen neler dusunurdun, yazdıklarımı okuduysanız ne sana ne baskasına su dk ya da bu pala ya lafım yok icinde oldugumuz duruma ve oyuna basladıktan sonra dk bi canavar oldugunu gorup bunu suistimal edip, sadece wow simgesine cift tıklayıp oyuna girip cıkmaltan baska bisey bilmeyen, forum da neymis, banane sizde paladin, dk ile oynayın mantıgı guderek bu durumun ortaya cıkmasına sebep olanların kendini bilmez tutumları ....... ( Wtlk cıkmadan once paladın oynayanlara bisey diyemicem ama, wtlk dan sonra ozellıkle ego tatmini icin asıl charlarını bırakıp, paladin ve dk oynarak karsılardındaki lere bu eziyeti yasatanlar icin de clemmor un yazdıklarına katılmadan da edemiyorum )
  • Author
[quote name='nomak' date='10 October 2009 - 11:41 PM' timestamp='1255210903' post='259274']
Yeni patch'e geçmeyi bende merakla bekliyorum. Pc'ye format attıktan sonra arkadaştan 3.2 patchli oyunu almışım o yüzden 10 12 gündür oyuna da giremiyorum. Yeni patche geçilince şuan wtdeki aktif olan dk sayısında büyük bir düşüş yaşanacak. Zira epey nerf yemişlerdi. Her açıdan iyi olacak bu patch :)
[/quote]

Sana o kadar cok inanmak istiyorum ama icimdeki ses 3.0.9 dan 3.1.3 e gecerken aynı seyler beklenıyodu, bu sefer duzelecenımı sanıyorsun demekten alamıyormum kendimi ( artık paladin oynamıyorum pvp de Maximus u emekli bi general yaptım :P )
[quote name='Ahmetben' date='11 October 2009 - 04:19 AM' timestamp='1255223995' post='259280']
Linc edilirmisin bilmem ama samimi bir sekilde paladin normal dmg si budur diyebilirmisin, yada diyelim ki paladınin tum talent ve skıll vs normal calısıo, peki plate harici giyen classlarda karsı bi dengesizlik yok diyebilirmisin ? dier clasların talentleri, skılleri calısmıo die suc onların mı yada tam tersi oldugunu dusun bir an icin sen neler dusunurdun, yazdıklarımı okuduysanız ne sana ne baskasına su dk ya da bu pala ya lafım yok icinde oldugumuz duruma ve oyuna basladıktan sonra dk bi canavar oldugunu gorup bunu suistimal edip, sadece wow simgesine cift tıklayıp oyuna girip cıkmaltan baska bisey bilmeyen, forum da neymis, banane sizde paladin, dk ile oynayın mantıgı guderek bu durumun ortaya cıkmasına sebep olanların kendini bilmez tutumları ....... ( Wtlk cıkmadan once paladın oynayanlara bisey diyemicem ama, wtlk dan sonra ozellıkle ego tatmini icin asıl charlarını bırakıp, paladin ve dk oynarak karsılardındaki lere bu eziyeti yasatanlar icin de clemmor un yazdıklarına katılmadan da edemiyorum )
[/quote]
eet paladinin normal dmg i budur diyebilirim (hammer of wrath dışında) zaten paladin uzaktan bir skilli olmayan, yavaşlatamayan bir class (kısaca odun :) ) mutlaka rakibi yakalamak zorunda, yakaladığındada mutlaya ani bir dmg patlaması yapmalı, yani paladine karşı oynayan kişinin kaçmasını iyi bilmesi lazım. Paladin oynamamım başlıca sebebi buydu, herzaman kovalaya olmak :) bglerde vs. palalar o kargaşada kaçamayan 1 2 casterı yakalayıp öldürmesi gayet normal :) wolk önceside bglerde kargaşada kaçamayan çok caster kesiyordum , wolk farklı paladini biraz daha kolaylaştırdılar, yeni bir skill verdiler ki suanda wtde düzgün çalışmayan bir skill^^. Main charlarını bırakıp dk-pala kasanlar için birşey diyemem, herkez hangi chardan zevk alıyosa onla oynar, her charın mutlaka diğerlerine göre bir artısı vardır, onu kullanmak mesele :)

Edited by NightMare

Ben ne zaman paladin ve dk lara laf söylesem. Kimsenin bilmem şu dk kadar item'ı yok kimse şu paladinin yarısı kadar oynamayı bilmiyor denildi :) Rokka ile 14k chaos bolt atarken bir anda 7.5 e düştü dönüpte birşey demedim ama herkes kendi classına o kadar bağlanmış o kadar kazanma hırsına tutulmuş ki gerek duymadım söylemeye. Hiçbir lockda benim kadar item yoktu ve oynadığım dönemde benim kadar iyi oynayan lockda yoktu. Ama ben yediğim nerf için kimseyi suçlamadım kimse gibi hayır ben aslında çok iyi oynuyorum demedim :) Benimle arena yapanlar ve takım arkadaşlarım Nigtmare,Norra ve zor ölen Finair bilirler beni :) Bende bıraktım oyunu sonunda,çünkü soğudum ya viper gibi rudemaster olucaktım ya da orjinale geçicektim,arkadaşımın yarı ulduar yarı naxx droplu charıyla birkaç bg yaptıktan sonra orjde de item kasmaktan başka yapacağım birşey olmadığını gördüm :)

Dip not. Viper ben 80 olmadan birkaç dakika önce ban yemişti. Onunla duel atıp kendimi denemek istiyordum halbuki hiç fırsatım olmadı. Birçok arkadaşım onunla anlaşamazken ben içten içe saygı duyuyordum kendisine :)

Edited by Apacha

• Author
O kadar uzun zaman olmus ki, o kadar kaptırmıslar kandilerini Evt bu normaldir. rahatlıkla soyleyebiliyolar. Bruada normal veya deil, azz vuruyo veya cok vuruyo diye deil, Mevcut durumun farkna varılsın diye actım bu topiği ama anladıgım kadarıyla herkes o kadar memnun ki halinden kimin umrunda o casterlar, yada sole bakmayı deneyin serverın kalabalık oldugu bir saatte paladin ve dk nın yarısı kadar var mı diye bir bakın diğer classlar ...

Bu konuda baska yorum yapmıyorum.. Yazık ..........
Benim orda yazdığım; paladinin suanki dmgleri normal dmgleri, bu durumu düzeltcekse varsın %50 daha düşürülsün paladin dmgleri :)

Edited by NightMare

[quote name='Apacha' date='11 October 2009 - 12:06 PM' timestamp='1255251977' post='259296']
Dip not. Viper ben 80 olmadan birkaç dakika önce ban yemişti. Onunla duel atıp kendimi denemek istiyordum halbuki hiç fırsatım olmadı. Birçok arkadaşım onunla anlaşamazken ben içten içe saygı duyuyordum kendisine :)
[/quote]

viper ban yemedi ki charını sildi :(

Edited by river

Tamamen katılıyorum arkadaşımın söylediklerine...
Ben mage oynuyorum ve hiç bu kadar tiksinmemiştim charımdan :)
Bg lerde kaç saniye yaşıycaz diye dalga konusu olduk çıktık. Vurduğumuz critic damagelere değilde yediğimiz damagelere bakıyoruz artık çünkü bişey vurmaya pek vaktimiz olmuyo :) olsada zaten az vuruyoruz...
Gerçekten bizim yerimize koyun kendinizi...
Bi paladinle kapışıyosun 2000 spell up ın var ki bu ii denilecek bi durumdur. Bi arcane barrage düz 2.8 k critic 5k en fazla ...neyse ardından bi frostbolt 4k ...sonra paladin bi freedom tak yanında 2 vuruş hp kalmış 3-5 k oda blink atıp kaçarken kafana yediğin çekiçle gidiyo zaten :) dikkat edin pala daha skill bile kullanmadı yok balon, yok heal , yok lay of hands ne gerek var bunlara ?
3 caster bazen oyuna girdiğimizde bir palayı aramızda aldığımızda ancak tenezzül ediyor kendine heal atmaya yada balon açmaya...İnanırmısınız evet 3 ümüzüde kesiyor genelde ...yada en azından ikimizi...
Dk larda zaten aynı şekilde bazen 3 zincir birden yiyorum kim çektiyse artık :)
sonra dk nın yanına gelmemle meleğe gitmem maksimum 3 saniye :)
Bg lerde bakıyorum ilk 3 dk sonra 5 kişi falan paladin en sonlarda da yavaştan casterlar görünmeye başlıyo :)
Eğer bu şekilde oynamaktan zevk alıyosa arkadaşlar sorun yok ben katlanırım artık pve falan bi şekilde zevk almaya çalışırız.
Sadece şunu söyliyim bikaç kişi dışında oynamayı biliyorum demesin kimse 2 skille adam kesmekten oyunculuk olmaz...

saygılarımla...
İki skille adam kesmekle, oyunculuk olmaz :) nekadar güzel söylemiş üstad.
[quote name='KEN' date='12 October 2009 - 09:58 AM' timestamp='1255330724' post='259368']
Tamamen katılıyorum arkadaşımın söylediklerine...
Ben mage oynuyorum ve hiç bu kadar tiksinmemiştim charımdan :)
Bg lerde kaç saniye yaşıycaz diye dalga konusu olduk çıktık. Vurduğumuz critic damagelere değilde yediğimiz damagelere bakıyoruz artık çünkü bişey vurmaya pek vaktimiz olmuyo :) olsada zaten az vuruyoruz...
Gerçekten bizim yerimize koyun kendinizi...
Bi paladinle kapışıyosun 2000 spell up ın var ki bu ii denilecek bi durumdur. Bi arcane barrage düz 2.8 k critic 5k en fazla ...neyse ardından bi frostbolt 4k ...sonra paladin bi freedom tak yanında 2 vuruş hp kalmış 3-5 k oda blink atıp kaçarken kafana yediğin çekiçle gidiyo zaten :) dikkat edin pala daha skill bile kullanmadı yok balon, yok heal , yok lay of hands ne gerek var bunlara ?
3 caster bazen oyuna girdiğimizde bir palayı aramızda aldığımızda ancak tenezzül ediyor kendine heal atmaya yada balon açmaya...İnanırmısınız evet 3 ümüzüde kesiyor genelde ...yada en azından ikimizi...
Dk larda zaten aynı şekilde bazen 3 zincir birden yiyorum kim çektiyse artık :)
sonra dk nın yanına gelmemle meleğe gitmem maksimum 3 saniye :)
Bg lerde bakıyorum ilk 3 dk sonra 5 kişi falan paladin en sonlarda da yavaştan casterlar görünmeye başlıyo :)
Eğer bu şekilde oynamaktan zevk alıyosa arkadaşlar sorun yok ben katlanırım artık pve falan bi şekilde zevk almaya çalışırız.
Sadece şunu söyliyim bikaç kişi dışında oynamayı biliyorum demesin kimse 2 skille adam kesmekten oyunculuk olmaz...

saygılarımla...
[/quote]
Ben yazdıklarınızı? neden bunları yazdıgınızı? gercektende anlamkta güclük cekiyorum "2 skille adam kesmekten oyunculuk olmaz..."

Sana gelip deselerdi ki vakti zamanında (o zamanlar arcane mage diye birsey yok tabi) Pyro ile adam kesmekle player olamazsın(!) Ne yapardın?

Bu konular beni zerre baglamaz neticede biliyorum " Hiç kimse database yapmıyor(yapılmasıda güc) kimsede blzzrdın sistemide yok" herkes en iyi vurdugu skille, spelle atack yapar öyle degil mi ? Sen arcane mageken aman daha cok spell kullanayım da player oldugum anlasılsın kaygısıyla "fireball" atarmısın ? tabikide hayır :)

Netice itibariyle blzzrdan baska kimse bu konuya birsey yapamaz.. Ha 3.2 de nerf gelecekmiş.. Peki bu --Kaptanın bulacagı database e ne kadar yansıyacak?-- minimum düzeyde..

Diyeceğim odur ki ; 2 spell yada 2 skill hatta yeri gelir tek skill.. Kişi istedigini kullanıp istedigini keser ;) Ve sen ona öldügün sürece -- O senden iyi playerdır--

Ps; Mage im ^^
Ps; Mageden baska classlarla oynamadım oynayamamda :) Charımın ölmesi veya 3k-5k vurması umrumda bile degil mage oynamayı seviyorum.. Nitekim dedigim gibi --Oynamayı-- seviyorum.. Ölmek? Öldürmek ? yedigim veya burdugum damage umrumda bile degil?

3 Yıllık wow hayatımda biliyorum ki hiç bir class ebediyen krall olmadı.. Bazen mage.. Bazen wari.. Bazen paladin.. Herkes en muhtesem cagını yasıyor oyunda.. ve yasacaktırda..
[quote name='Alemci' date='12 October 2009 - 05:03 PM' timestamp='1255356215' post='259371']
Ben yazdıklarınızı? neden bunları yazdıgınızı? gercektende anlamkta güclük cekiyorum "2 skille adam kesmekten oyunculuk olmaz..."

Sana gelip deselerdi ki vakti zamanında (o zamanlar arcane mage diye birsey yok tabi) Pyro ile adam kesmekle player olamazsın(!) Ne yapardın?

Bu konular beni zerre baglamaz neticede biliyorum " Hiç kimse database yapmıyor(yapılmasıda güc) kimsede blzzrdın sistemide yok" herkes en iyi vurdugu skille, spelle atack yapar öyle degil mi ? Sen arcane mageken aman daha cok spell kullanayım da player oldugum anlasılsın kaygısıyla "fireball" atarmısın ? tabikide hayır :)

Netice itibariyle blzzrdan baska kimse bu konuya birsey yapamaz.. Ha 3.2 de nerf gelecekmiş.. Peki bu --Kaptanın bulacagı database e ne kadar yansıyacak?-- minimum düzeyde..

Diyeceğim odur ki ; 2 spell yada 2 skill hatta yeri gelir tek skill.. Kişi istedigini kullanıp istedigini keser ;) Ve sen ona öldügün sürece -- O senden iyi playerdır--

Ps; Mage im ^^
Ps; Mageden baska classlarla oynamadım oynayamamda :) Charımın ölmesi veya 3k-5k vurması umrumda bile degil mage oynamayı seviyorum.. Nitekim dedigim gibi --Oynamayı-- seviyorum.. Ölmek? Öldürmek ? yedigim veya burdugum damage umrumda bile degil?

3 Yıllık wow hayatımda biliyorum ki hiç bir class ebediyen krall olmadı.. Bazen mage.. Bazen wari.. Bazen paladin.. Herkes en muhtesem cagını yasıyor oyunda.. ve yasacaktırda..
[/quote]
NE varsa warrior da var :) Salla mage'i.

Dip NOt: Senin için bucada giriyom sınava. 21 Kasımda görüşmek üzere Serkan :) (Kasımda aşk başkadır.)
[quote name='nomak' date='12 October 2009 - 05:16 PM' timestamp='1255356993' post='259372']
NE varsa warrior da var :) Salla mage'i.

Dip NOt: Senin için bucada giriyom sınava. 21 Kasımda görüşmek üzere Serkan :) (Kasımda aşk başkadır.)
[/quote]

Ne derler bilirsin bebeÄŸim ; Sweet november :P
[quote name='river' date='12 October 2009 - 04:30 AM' timestamp='1255311037' post='259358']
viper ban yemedi ki charını sildi :(
[/quote]
Evet onu karıştırmışım :)
Alemci söyledikerinde ciddiysen valla pes !
Super mario oynamıyoruz burda 2 skille adam keselim...

Ve eğerki herkesi 2 skille kesiyosan burda bi sorun var demektir..ayrıca ben imkansızlıklardan bahsetmiyorum ve eskide de değiliz şimdi.
Çok eskilere gidersek internetin olmadığı zaman biz seninle bu konuyu tartışamayacaktık bile bunu da düşün ?

Ben iyi bir oyuncu olduğuma inanıyorum ancak birinin gelipde sana sadece 2 yada 3 kere vurması ile ölüyosun ...burada sorun var çünkü ben daha skill kullanamadan 2-3 saniyede yere seriliyorum. Blink atıyorum , freeze atıyorum, slow atıyorum, ice barrier, mana shield, ice blok(anca 10 saniye ölümüm gecikiyo) işe yaramıyor ki bunların hepsi savunma amaçlı ...

2 skille adam kesmekten kastım birer kere basarak manasında ...yoksa bende tek skille keserim ancak bu devirde halen 5 sn casti olan pyroyu üst üste yiyecek player olduğunu zannetmiyorum ...Afk olsa ancak...

tüm skillerimi kullanarak 10-12 saniye çabalıyorum palalardan ve dk lardan anca 10k can indiriyorum sonra fıss... 3 sn de indiriyolar yanına gelerek...

bende niye öyle bi skill yok ?

neyse dostum bu tartışma uzar gider ... Herşeyiyle yinede güzel WT ... saygılarımla...
Söylediğin gibi bu süper mario degil.. Ortada bir hikaye varmı? evet var.. Sen mage o paladin mi ? evet.. O senden her halükarda üstünmü? evet kesinlikle.. Neyi hazmedemedigini anlamıyorum :) Senin heal avantajın varmı ? hayır.. Herhangibir balonun ? (paladine eş deger) hayır.. Armorun varmı ? hayır.. senin spellerin castlımı? Evet.. O instat kafana kafana vuruyormu ? evet..

İstegin nedir ? Ölüm süreni 10 saniyeden 20 saniye cıkartmak mı ? :)

Eskiyi sadece örnek verdim ben.. Anlatmak istedigim zamanında bizim classımızda oyunda tanrı rolündeydi.. -Pyro- ile.. Demek istedigimde hiç bir classın ebediyen o rolü koruyamayacagıydı.. Yani nerf yer veya daha farklı seyler olur paladininde -tanrılıgı- elbet biter.. "Yani tek spelle karsındakini öldürdügün dönemlerde muhakkak olmustur ki", paladin yine insaflı davranıyor 2 skill :)

Benim gözlemlediğim şey bu.. Sana saygım elbetteki sonsuz.. Zamanında roguler, mageler, warlocklar içinde aynıları yazıldı, söylendi.. ne oldu eser kaldımı ? Hayır..

P.s ; Arkadasım seni tanımam.. ama eger biri senle aynı fikirde degilse bu --tartısmak-- anlamına gelmiyor.. Sadece konusuyoruz ;)

Edited by Alemci

sana hak vermiyo değilim ancak belki bunu bi nebze düzeltebiliriz diye düşünüyorum.
Orjinalde şu anda bu kadar fark yok warlocklar yine estiriyor, çoğuna göre mage halen imba ...
Bizde durum biraz farklı olduğu için serzenişte bulundum.
Niyetim seni kırmak falan da değildi yanlış anlama...
Bende seni tanımam ...Ama biraz sinirlendim açıkçası ve yazdıklarımada yansıdı bu sinirim.

şu anda paladinlerin diğer classlara göre avantajlı oldukları doğru buna katılıyorum..orjinalde de durum böyle..
Ancak bizde durum baya abarmış durumda ...
Eskiden beri oynayan iyi paladinler var onlara sözüm yokda, yeni yetmelerin bile bizim gibi oyuna hakim eski oyuncuları rahatça almalarını anlayamıyorum.

Biraz daha adalet için çaba istiyorum o kadar...

Saygılarımla...
Selam arkadaÅŸlar,

Ne zamandır forumda aksiyon yok diyordum ki Ahmet yeni bir aksiyon yaratmış :) Ahmet'in mesajında da ismim geçmesi nedeniyle bende birşeyler yazayım dedim :)

Birçok defa gerek oyunda gerekse de forumda ifade ettiğim şeyin ilk defa bu kadar net birşekilde ifade edilmesi ve bir çok katılımcının bunu desteklemesi güzel birşey.

Evet gecenin bir yarısı Yusuf beni (yani Supay'ı) Dragonblight'da yanına çekip retri pala için damage denemesi yaptı. Ama o denemeleri yaparken sadece benim damage'lerime göre mi değerledirdik hayır. O gece Supay haricinde orada Maximus ve Tmacc'da bulunmaktaydı paladin olarak, ve yine forumda birkaç defa açıklama gereği duyduğum Yusuf ile birlikte damagelere bakarken drdamage isimli addon'un ne gösterdiği ve bizim kaç vurduğumuz göz alınarak yüksek vuruyor yada düşük vuruyor yorumları yaptık (en azından ben) ne video'larda izlediğim o süper paladinlerin damageleri ile karşılaştırdım nede forumlarda okuduğum damage değerleri ile. O günde Yusuf'un yaptığı ayarı haklı bulmuştum hala da haklı olduğu düşünüyorum. Neden diye soracak olursanız, Server'da geçirdiğim 1-1.5 senelik süre içinde birçoğunuzun aksine (ki işten de rahatlıkla oyuna girdiğimden) shaman ve priest haricinde tüm classları kastım. Mage (70-BC döneminde), Hunter (lvl40- hem bc hemde woltk), Warlock (lvl 75- BC+WotLK), Druid (lvl80 BC+WotLK), Rogue (lvl 70 BC), Pala (lvl80, WotLK), DK (80, WotLK)

ben wow dünyasına Warlock ile başlamıştım başka bir serverda, ve bu oyunda oynamaktan en zevk aldığım class'da warlock. Bu server'ı etrafımdaki arkadaşlara anlatırken genellikle kullandığım bir cümle vardı "Ben warlock'un bu kadar güçlü olduğunu bu serverda gördüm." Evet geldiğim serverda warlock sadece demon enslave eden, millete hs dağıtan yada dungeon içinde milleti kapıdan raidin yanına çekmeye yarayan bir class'tı.

Bu kadar çok char kasmanın avantajları ve dezavantajları nedir? 1 charı adam gibi oynamak yerine tüm charların ne olduğunu az buçuk biliyorsunuz, yani bir çoğunuzun aksine son zamanlarda oynadığım paladin'i yada dk'yi ne çok iyi biliyorum, nede hiç paladin, rogue, warlock vd. oynamamış kişilerden daha çok paladin, rogue, warlock vd. biliyorum. Buda ortalıkta saçma sapan şeyler atıp tutan kişilerden birini olmamı engelliyor açıkcası :) Çünkü yalan yanlış şeyler değil doğruları gözlemlemiş oluyorsunuz bu server'da diğer classlarla oynadığınızda. Çoğu zaman ifade edildi yada etmeye çalıştım classlar arası dengenin kurulması için gerektiğinde çalışan skill kısılacak, gerektiğinde çalışan skill kaldıralacak, Bunu kimse ama kimse yok ally yada horde çok imba, yada birazdaha bireysel düşünüp ben şu class'ı çok imba oynuyorum ondan dolayı adminler beni/bizi nerfledi diye düşünmeyin.

Yeni patch'ler yeni düzenlemelere ve yeni problemlere gebe ne yazıkki, bir yandan bozuk olan birçok şey düzelirken bir yandan da çalışanlar gidecek yine. Umarım en kısa zamanda 2.3.2 dönemindeki kadar stabil bir server'a ulaşırız. Eminim ki admin arkadaşlarımız bunu sağlamak içinde ellerinden gelenleri yapıyorlar ve yapacaklar.

Konu altında bir arkadaş iki skill ile adam kesilmez demiş, ama ben buna katılmıyorum, çünkü bir retri paladinin kaç skili var? divine storm, crusader strike, başka? Judge'lerini çok ciddiye almıyorum yada exorcim'i (sanırım yanlış yazdım ama siz anladınız :) ) yada pek kalmamış olsada shockladin oynayan holy paladin'in? Holy shock ve kalkanla vurduğu skill haricinde kaç tane vuruş skili? (Hehe yeni bir tartışma konusu daha çıkardım :) )
[quote name='KEN' date='13 October 2009 - 02:55 PM' timestamp='1255434906' post='259523']
sana hak vermiyo değilim ancak belki bunu bi nebze düzeltebiliriz diye düşünüyorum.
Orjinalde şu anda bu kadar fark yok warlocklar yine estiriyor, çoğuna göre mage halen imba ...
Bizde durum biraz farklı olduğu için serzenişte bulundum.
Niyetim seni kırmak falan da değildi yanlış anlama...
Bende seni tanımam ...Ama biraz sinirlendim açıkçası ve yazdıklarımada yansıdı bu sinirim.

şu anda paladinlerin diğer classlara göre avantajlı oldukları doğru buna katılıyorum..orjinalde de durum böyle..
Ancak bizde durum baya abarmış durumda ...
Eskiden beri oynayan iyi paladinler var onlara sözüm yokda, yeni yetmelerin bile bizim gibi oyuna hakim eski oyuncuları rahatça almalarını anlayamıyorum.

Biraz daha adalet için çaba istiyorum o kadar...

Saygılarımla...
[/quote]
dediklerine sonuna kadar destek veriyorum maksatımız kimseye laf söyleyip kırmak aşağılamak değil ama gerçekten palaya yıllarını veren insanların dışında sırf pvp de bg lerde hava atmka uğruna pala kasıp gerçek oyuncularu çok rahat kesmesi düşündürücü orj ile ilgili pek bi bilgim yok ama burda pala dmgleri gerçekten abartılmış durumda