Jump to content
Posted
şimdi masaüstü pc'me windows 7 yükledim. Sonra arkadaştan 3.2 sürümlü oyunu aldım. Bu olay 10 -15 gün önce oldu. bazı işlerden dolayı 1 hafta pc ile uğraşamadım. İşlerimi halledip oyuna girmeye çalıştığımda versiyonun 3.2 olduğunu unutmuşum.(şapşallık işte) Neyse durumu fark ettim şuan wt'deki sürüme düşürdüm oyunu. Sonra pc res attı. Oyuna baktım hala 3.2 idi sürüm. Birkaç kez denedim virüs taraması vs yaptım yazılımsal bir yanlışlık yok. Dedim w7'den dolayıdır. Vistaya geri döndüm. Oyunun versiyonunu düşürdüm pc bir daha açılmadı. Bu anlattıklarım geçen hafta oldu. O günden bu yana oyunun versiyonunu yapacam diye 4-5 kere format yemek zorunda kaldı pc. Derdime gelecek olursak;

Başka bir oyunu tekrar kurarım pc'ye o sorun değil ama 1 hafta kadar vaktimi alacak. Böyle bir hata ile ilk defa karşılaştığımdan ne olduğunu merak ediyorum. Buna benzer bir sorunla karşılaşan varsa beni aydınlatmasını istiyorum.

Featured Replies

Valla sorunun hakkında hiç bir yorum yapamayacağım ama, keşke w7'ye geçmeseydin. Bir yerlerde dip not olarak görmüştüm ama genellikle yazmıyorlar, Şu anda piyasada deneme sürümü olarak dolaşan w7'lerin son kullanma tarihleri mart 2010 diye mart 2010'dan sonra çalışmayacaklarmış. Tamam daha 6 aylık süre var ama
o kadar bilgisayara format at yükle, sisteme alış, 6 at sonra kullanım süresi bitsin tekrar eski sistemine ger dön. Bende bir ara yükleyeyim dedim kendi kendime ama 6 ay için gözüm kesmedi açıkcası :(

Edit: 22 ekim gibi piyasaya çıkması lazım orijinallerinin hele bir çıksınlar, ondan sonra full sürümünü bir yerden buluruz belki ondan sonra gözüm keser.

Edited by Intruder

eğer bulundugun şehirde wow oynayan başka bir arkadaşın varsa oyunun yüklenmiş halini kopyala pc ye çalıştır tahminimce sorun giderilecektir

Edited by BlackChaos

Usta bana hep aynı sorun oluyor xD Benim pc 4 senedir wow oynarken restartlıyor gitmediğim bilgisayarcı sormadığım yer kalmadı sorunu çözemedim..alışmaya baktm zaten yeni pc alıcam..Ayarları kaydetmiyordur pc'n ondan 3.2 dir bende sürekli attığı için biliyorum bi araç çubuğu eklerim restart atar ve bi bakarım yok olmuş yani ayarlar kaydetmiyor restart atınca..Haa ama senin mesele böyle birşeye benzemiyor virüs tahminimce ama emin değilim.
öncelikle dvd sini alarak mı yükledin yoksa hard diskten mi kopyalama yaptın ?
DVD sinin üzerinde zaten windows 7 için diye bişi yazmıyo ... vista ve xp yazıyo..
bunun dışında gerekli w7 için araç kitlerini kurdun mu?
anakart ve ram inin w7 ile tam uyumlu olduğunu denetledin mi ?

w7 yazılımın beta ama korsan betlarda dolanıyo ortalıkta güvenilir bi yerden temin ettiğine eminmisin ?

direct x 10.1 i kur ve çalıştırdan dxdiag yaz bakalım komut sonrası gelen pencerede sisteminin özellikleri doğrumu yazıyo ?

eğer farklı ise yazılımın korsan olduğu garantidir...