şimdi masaüstü pc'me windows 7 yükledim. Sonra arkadaştan 3.2 sürümlü oyunu aldım. Bu olay 10 -15 gün önce oldu. bazı işlerden dolayı 1 hafta pc ile uğraşamadım. İşlerimi halledip oyuna girmeye çalıştığımda versiyonun 3.2 olduğunu unutmuşum.(şapşallık işte) Neyse durumu fark ettim şuan wt'deki sürüme düşürdüm oyunu. Sonra pc res attı. Oyuna baktım hala 3.2 idi sürüm. Birkaç kez denedim virüs taraması vs yaptım yazılımsal bir yanlışlık yok. Dedim w7'den dolayıdır. Vistaya geri döndüm. Oyunun versiyonunu düşürdüm pc bir daha açılmadı. Bu anlattıklarım geçen hafta oldu. O günden bu yana oyunun versiyonunu yapacam diye 4-5 kere format yemek zorunda kaldı pc. Derdime gelecek olursak;
Başka bir oyunu tekrar kurarım pc'ye o sorun değil ama 1 hafta kadar vaktimi alacak. Böyle bir hata ile ilk defa karşılaştığımdan ne olduğunu merak ediyorum. Buna benzer bir sorunla karşılaşan varsa beni aydınlatmasını istiyorum.
Başka bir oyunu tekrar kurarım pc'ye o sorun değil ama 1 hafta kadar vaktimi alacak. Böyle bir hata ile ilk defa karşılaştığımdan ne olduğunu merak ediyorum. Buna benzer bir sorunla karşılaşan varsa beni aydınlatmasını istiyorum.