Jump to content
Posted
Pala ve DK larda yeni gelen patch ile gözle görülür bir değişiklik oldu mu acaba merak ediyorum...
Arkadaşlar bizi bilgilendirirse iyi olur...

Bu arada frost mage in bu patch ile imba olması gerekirken, eskisinden daha kötü olmuş ...
Yönetici arkadaşlara sesleniyorum burdan ben eskiden tbc döneminde daha çok vuruyordum frost mage ile ...
level 70 iken 5-6 k critic atıyodum o zamanlar 1000 spell up ım vardı...
şimdi 2200 spell up ım var ve level 80 im aynı vuruyorum...

sizcede garip değil mi ?

Bu arada her ikisinde de söylediklerim mob a vurulan damagelerdir...

ben 2.5 saniye cast edicem en imba skilimi atıcam critlemesse 2.5 k vurucam bide resilince falan işin içine girince 1.5 k ya düşüyo bu damge...
30 k ortalama hp si olan bi karakteri nasıl kesicem ?
Herkese tavsiyem mage açmayın bu serverda bıktırıyor valla....

Featured Replies

Dün girdim oyuna birsüre, pek pvp deneyemedm ama epey bir düşmüştü dmgler ( judgementlarda düşmesi gerekendende çok :) )
  • Author
eğer düşmesi gerekden de çoksa buna üzüldüm... kimsenin hakkı yenmesin neyse o olmalı bence yönetici arkadaşların elinden geldiğince tabi..
[quote name='KEN' date='21 October 2009 - 03:01 PM' timestamp='1256126461' post='260813']
yönetici arkadaşların elinden geldiğince tabi..
[/quote]
Bu doğru bir söz. Orjinal ayarlarında bir class beklemek imkansız gibi birşey. Patche geçeli 2-3 günlük bir süre oldu. Dolayısıyla zaten birşeylerin hemen yerine oturması da beklenmemeli.

Gelelim kendi gözlemlerime. Druid(feral-resto, balanceyi deniyemedim.) genel olarak iyi durumda. En azından ins. healın çalışması baya bir katkı sağlayacak. Lifebloom da nerf yemiş etkisi hemen belli oluyor. Özet olarak patchde değişmesi gereken speller değişmiş gibi. Blanaceyi deniyince onun hakkında da birkaç birşey yazabilriim. Aynı şekilde warriorunda durumu için iyi diyebilirim. Evet armordan gelen ap'de biraz sapma olmuş patchden dolayı ama önceki haline göre aynı düzeyde çalışırlık durumu. (fury için diyorum). Bütün buffları çalışıyor diyebilirim. Ki dün 15k gibi bir crit gördüğümü belirtmek isterim. Paladinlerde damage olarak belli bir düşüş var. şuana kadar paladinden yediğim en yüksek damage 6k küsüratını hatırlamıyorum. Patchden önce 10-12k civarı yediğimden buna göre yorum yapıyorum. Tabi paladin oynamadığım için içerisindeki durumu bilmem ama akıllı oynanınca kesilecek düzeye gelmiş. Buda bir gelişme. :)

Dk'lar hakkındaki yorumumu sonra yapayım halen test aşamasında :D

Dip not: Burada iyi yada kötü kavramları kendi oynayış ve spellerin çalışma duruma göre kendi ölçütümdür.
dk larda da düşüş var normal mi bilmiyorum ama ortalama 4k vurdugum frost strike ile 300 400 vurduğumu gördüm çok düşmüş dmg ler ağer patch in özelliği böyle ise yapacak birşey yok ama değilse sorun var demek dk larda yeni gelen patchde ne gibi değişiklik olacak tam olarak bilen biri varsa bizide bilgilendirirse sevinirim

Edited by BlackChaos

[quote name='KEN' date='21 October 2009 - 03:01 PM' timestamp='1256126461' post='260813']
eğer düşmesi gerekden de çoksa buna üzüldüm... kimsenin hakkı yenmesin neyse o olmalı bence yönetici arkadaşların elinden geldiğince tabi..
[/quote]

doğru diyorsun orjinal ayarında birşey beklemek yanlış ama kendi standrlarımız doğrıltusunda en iyi şekilde düzenleme gerekiyorsa yapılırsa herkes için eşit bir dağılım olur
divine storm ve crusaders strike dmgları cok tutarsız geldi bana , DrDamage kullanıyorum minimum değerin yarısını vurdugu da oluyor , maximumun 300 500 yukarısını da , corruption kullanıyorum seal olarak , diger sealları bilemicem ama bunun judgement ı olması gerektiği gibi vuruyor , tabi corrupiton un da dot u çalışmıyor nedense o da ayrı =)
Frost strike artık frost değil physical vuruyor sanırım, düşüşün sebebi bu olabilir. Paladin konusuna gelince dün raidde paladinin yine dps birincisi olduğunu gördüm, nerflenmiş hali buysa şimdiye kadar paladin diye ne oynuyorduk acaba. Frostu bilmem de arcane magein bu patchde imba ötesi olduğu kesin, bu durum WT'de daha da abartı durumda. Hatalı çalışan ve sürekli proclayan birkaç arcane talenti var ama düzelir elbet.
Eet frost strike artık physical vurcaktı. Dün girdiğimde judgement of Righteousness denedim vurması gerekenin yarısını vuruyordu :) Judgement of Vengeance ile raidde kanatla 7k ya kadar çıktım, normami bilmiyorum ama malum dungeonda çok sp ve ap buffı alıyorum, ap ve spden ençok etkilenen sealda bu :) Belkide paladinin pvpde ençok işine yarıycak skill "Hand of Reckoning" suanda 0 vuruyor.

@Delthre

Divine storm a herhangi bir nerf gelmedi, ben bir fark göremedm patchden önces ile :) Cruseder strike zaten epeyce bir nerf yedi %143 den %97 ye düşdü. Birde pve de deneyebildiğimi söylemiştim, baz mobların armorları epeyce bir artmıs, malum bunların 2side physical olduğu için çok düşük rakamlar vurabiliyorlar :)
yok beni yanlış anlamışsın , ben dmg ları düşürüldü vs demedim , çok da vuruyo az da vuruyo tutarsız dmg lar demiştim. Örnek vermek gerekirse crusader strike ile aynı mob a aynı bufflarla crit ve düz aynı dmg ı vurdum 1-2 kere

Edit: düşük level moblarda denemiştim divine ı malum hollow's end yolumuz scarlet tan geçiyor ordaki elite lerde =) divine storm 3.5-6k arası critledi ,

Edited by Delthre

hazır konu açılmısken yaziyim druidin swift formu bozulmuş ucarken yürüme hızında ucuyo

Edited by Foster

[color="#0000FF"]Ben de en çok Hunter'ın Deterrence adlı özelliğinin yeni halini beğendim. Yeni bir görsellik gelmiş.[/color]
  • Author
Arcane mage im ile patchden önce ve sonrasında hiçbir değişiklik hissedemedim ki yok...
Aynı damgeleri vuruyorum yalnız fire mage baya ii olmuş..
Artık bosslarda agro alabiliyo dk ve palaların arasında .
Ken'e katılmamak elde degil.. 2.1k spell ap %29 spell crit (bafsız !!) 3k 3k vuruyorum :)) (Arcane..)

Frost ; hiçbir degisiklik yok hatta dahada az diyebiliriz..

Fire ; Her zamanki gibi..