Jump to content
Posted
daha 4-5 ay önce tahribat iken naxx'ta zindan yaptığımız sırada içimizden birisi ölmüştü. naxx'ın alt tarafında melekte doğmuş ve orada birisinin melekte canlanmasını bekleyen allylar tarafından öldürülmüştü. buna sinirlenen bazı üyeler gidip ally'ları öldürmüştü ve yaptıklarının doğru olmadığını kendi dillerince belirtmişlerdi.

bugün naxx'ta zindan yapmak için raid kurduk fakat başka yerlerde olanları summonlayamadık o yüzden zindandan çıkıp herkesin orda olduğunun kanaatine varıp tekrar zindana girecekken sevgili barbarians ailesinden birkaç insan (önceki yaşanan olaylarda var olan kişiler ki kendilerini de çok severim) zindandan çıkmamızı fırsat bilip daha ekran gelirken saldırmaya başladılar.

bu oyunun kuralları icinde var olan bir şey, diğer oyuncuya saldırabiliyorsan (atak verebiliyorsan) yer önemli degildir saldırırsın fakat daha önceden "adamların yaptıklarına bak" dedikleri ve tasvip etmedikleri aynı işlemi kendilerinin yapması beni üzdü.

sadece kendilerine tebriklerimi sunuyorum. iyi oyunlar.

Featured Replies

An itibariyle kendimi guildin sözcüsü ilan ediyorum.. Ve ekibim adına teşekkür ediyorum ;)

P.s ; Ayıp etmiş allan barbarları işte..

Edited by Alemci

bu tür bisiy için konu açmak dogrumu :D ben olsam bende saldırım yani bazı uyanık kisiler elinden gelse dalaran kuşcusunda bile saldırmaya ugrasıyo özellikle holy paladinler holy shock ile afk iken öldürüyo ne diyim pvp kapalı yerlerde bile saldırıyo adamlar pvp açık olan yerde saldırmasının nesi ayıp ?
Etsw insanlardan duyarlılık bekleme ne konuda olursa olsun...
Ne yazık ki kendimize yapılmasını istemediğimiz seyleri baskalarına yapmakta üstümüze yok ..
Aynı sey bize yapılınca foster ın dediği oluyor istee,,

Yani sag duyulu kimse kalmamıs yada o esnada icindeki seytana dur demesini bilmiyolar ve daha sonra konusmaya gelince konusuyolar sadece ..

Arada tek tuk bunları dusunen sen ben gibileride zamanla bir sekilde, cileden cıkarmayı basarıyolar ne yazık ki ..

Ps ; Bunun icin topic acmak dogru mu ? : Her konu hakkında topic acılabilir yeter ki duzgun bir sekilde konusulsun ve insanlar farkına varsın diye ...
[quote name='etsw' date='23 October 2009 - 05:39 PM' timestamp='1256308765' post='261250']
yazdığımı okuduğundan eminsin değil mi Foster?
[/quote]

okudum kardesim merak etme.. hordenin ally ye saldırması kadar dogal bisiy varmı ? nerde olursa olsun. veya ally nin hordeye.
  • Author
[quote]bu oyunun kuralları icinde var olan bir şey, diğer oyuncuya saldırabiliyorsan (atak verebiliyorsan) yer önemli degildir saldırırsın fakat daha önceden "adamların yaptıklarına bak" dedikleri ve tasvip etmedikleri aynı işlemi kendilerinin yapması beni üzdü. [/quote]

bu kismi da okudun degil mi yazdigimin? yani ben "gecengun howlingde geziyordum ally birisi saldirdi bana, neden oldugunu anlamadim" demiyorum. onceden boyle olup simdi boyle olmasi beni uzdu diyorum sadece.

Edited by etsw

Ben o gün oyunda yoktum ama guildimden niye kimse cıkıpta yav 3-5 honor hehe eglencesine daldık işte bile yazmamis sasırdım dogrusu..
[quote name='Alemci' date='23 October 2009 - 10:44 PM' timestamp='1256327094' post='261257']
Ben o gün oyunda yoktum ama guildimden niye kimse cıkıpta yav 3-5 honor hehe eglencesine daldık işte bile yazmamis sasırdım dogrusu..
[/quote]

:D bende bunu anlatmaya ugrasıyom ölen herkes yazssaydı buraya ne olurdu formun hali :P
Ben orda vardım, öncelikle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim, üst tarafta adam kesilmesine bende karşıyım, malum melekten almak gerekiyo kimse resleyemezse, ordaki savaş nasıl başladı bilmiyorum ama ben kimseye dalmamıştım sadece heal atmıştım :) Fakat daha önceki olayda hatırlarsan sadece gıcık etme amaçtı orda cesedin başında bekleiyordu, burda zaten herkes içeri yazdık, herkesi çektikten sonrada içeri girdik :)

Edited by NightMare

Yalın bu konuyu aramızda da konusabilirdik.Orada bi savaş olmasını istemezdim.zira bu duruma en çok karşı cıkanlardan birisiyim.sen cıktıgında dikkat ettiysen sana atak vermedim iceri girdim.sonra dısarı cıktıgımda savaş cıkmış.kimseyede dur diyemedim
bu konuyu önce oyunda konuşsak çok iyi olurdu ama yinede oyunda konuşalım.Barbarians guild lideri olarak bu konuyu burda kapatıyorum.dedigim gibi oyunda görüşelim Yalın.

dipnot: Yalın özledim len seni =)

iyi oyunlar
  • Author
evet ben de farkettim asiri tepki vermisim, o anlik bir sinirmis. bir de binek ala ala imanım gevredi para kalmadi tamir bile zor gelir olmustu o an. tefeciden gold aldim faaizi cok geldi. icra geldi innkeeper'ima :( "charinizi bosaltmak zorundayiz" filan. saka bi yana ozur diliyorum ama tutamadim o an icin kendimi kusura bakmayin :)
[quote name='etsw' date='24 October 2009 - 02:02 AM' timestamp='1256338972' post='261295']
evet ben de farkettim asiri tepki vermisim, o anlik bir sinirmis. bir de binek ala ala imanım gevredi para kalmadi tamir bile zor gelir olmustu o an. tefeciden gold aldim faaizi cok geldi. icra geldi innkeeper'ima :( "charinizi bosaltmak zorundayiz" filan. saka bi yana ozur diliyorum ama tutamadim o an icin kendimi kusura bakmayin :)
[/quote]

Yalın süpersin :D Birara gelcem horde a misafirliğe konuşuruz :)