Posted October 31, 200915 yr Evet Fb camiasının sanatçı yüzünün medeniyet seviyesi yorum yapmıcam bağlantıdaki videoyu izleyin yeter... http://www.ultraslan.com/
November 1, 200915 yr 2 kişi yüzünden "sanatçı camiası"'nı yerden yere neden vuruyorsan, Ultraslan muhtemelen mağlubiyet yüzünden (ve de bu 2 şahsın densizliğini de üstüne koyarsak) böyle bir tavır almış, anlayış gösteririm. Velakin Sanatçı camiası diyip köküne kibrit suyu mantığı yanlış. Her fenerbahçeliyi bu 2 şahıs ile karşılaştıracaksanız, işimiz var. Acaba Gs 'li sanatçılar neler konuşuyorlar arada FB mağlub olduklarında? Bunu da göstersin ultraslan? Sanaçı camiası sözünü içerledim , sanatçılar öyle ise diğer taraftarların daha beter olması gerekiyor. Ama bu iki şahsın ne kadar futbol bildikleri aşikar değil mi? Fb liyim, Gs yi mağlub ettiğimizde tabii ki sevinirim, ama bu tip küfürler bana ters. Bu hayvanlığı yapanlar vardır, amenna, ama aynısını yapan Gs lilerde vardır. Ultraslan çuvaldız batırmış, oysa çuvaldızı kendisine iğneyi başkasına batırması gerekiyordu en önce...
November 1, 200915 yr Yanlış olan şey ne? Ben bunu kavrayamıyorum da.. Zaten halk içinde -maç sonrası dönen muhabbettir bu-. Ekranda olması veya o lafı söyleyen kişinin ünlü olmasımıdır mevzu ? X; üstad hoplattık sizin takımı.. Y; Hehe canın sagolsun kardeşim.. Gerçek hayatta zaten yaşanan diyaloglar bunlar. Bu kadar abartmaya gerek yok.. Bildiginiz mecazlı anlatım hepsi bu. Argo güzel birşeymi ? Lümpen diye nitelendirilen kişilerin konuşma tarzımı ? Olaya ; "abicim hakaret ediyor işte neyini savunuyorsun" derseniz yine aynı şeyi tekrarlarım ; Toplum içinde zaten var bu.. Ekranlarda olması kötü bir gaf gibi görünsede. Evet Galatasaray veya Fenarbehce ünlü ve/veya sıradan her insan mac sonunda bu tarz muhabbetler yaparlar. Talihsiz tarafı ; nete düşmesidir.. Şimdi cıkıp burada o 2 insana taş yağdıran kişiler cok merak ediyorum siz hiç ; "armutcan zuhauhauh sizin x ekibe nasıl taktık ama" "ahahahaha harbi öyle oldu be muzcan ama bizede yazık" tarzı muhabbetler yapmadınız mı ? Bırakın bunları.. Bunlar sizin-bizim-genelin zaten yaptığı şeyler. Ha varsa yapmayan taşlasın Trbünler gelsin gözünüzün önüne zaten yeterde artar bile.. Ps; ama son kez ........ ye fenerbahce.. bir Fenerbahçeli olarak felaket hoşuma giden bir çarşı bestesidir Ayrıca son derecede yaratıcılar bkz (kedi olsa beslerdim bunları) Edited November 1, 200915 yr by Alemci
November 1, 200915 yr Author [quote name='BlackFox' date='01 November 2009 - 09:21 AM' timestamp='1257060100' post='262154'] 2 kişi yüzünden "sanatçı camiası"'nı yerden yere neden vuruyorsan, Ultraslan muhtemelen mağlubiyet yüzünden (ve de bu 2 şahsın densizliğini de üstüne koyarsak) böyle bir tavır almış, anlayış gösteririm. Velakin Sanatçı camiası diyip köküne kibrit suyu mantığı yanlış. Her fenerbahçeliyi bu 2 şahıs ile karşılaştıracaksanız, işimiz var. Acaba Gs 'li sanatçılar neler konuşuyorlar arada FB mağlub olduklarında? Bunu da göstersin ultraslan? Sanaçı camiası sözünü içerledim , sanatçılar öyle ise diğer taraftarların daha beter olması gerekiyor. Ama bu iki şahsın ne kadar futbol bildikleri aşikar değil mi? Fb liyim, Gs yi mağlub ettiğimizde tabii ki sevinirim, ama bu tip küfürler bana ters. Bu hayvanlığı yapanlar vardır, amenna, ama aynısını yapan Gs lilerde vardır. Ultraslan çuvaldız batırmış, oysa çuvaldızı kendisine iğneyi başkasına batırması gerekiyordu en önce... [/quote] burda tüm sanat camiası değil kendini spor yorumcusu zanneden eski popçudan bozma ercan saatcinin tahrik yaratma çabasıdır söz konusu olan ve bu başlık ve konu bu 2 sanatçı hariç başka kimseyi kapsamamaktadır
November 1, 200915 yr Kimse tahrik yaratmıyor. O adam o bantın yayınlanacagını düsünerek söylemiş olmaz değil mi? Eski popcudan bozma ? yahu bakkaldaki insanlar, kasiyer hatunlar bile futbol üzerine konusur.. 2 arkadaşın arasında geçen muhabbet işte.. Herkes yapıyor, yapacakta.. Hazım sorunu hangi nokta ? yenilmiş olmak mı ? yenildikten sonra tüm ülkenin aslında bu tarz muhabbetler yaptığını biliyor olmak mı ?
November 1, 200915 yr Author [quote name='Alemci' date='01 November 2009 - 12:00 PM' timestamp='1257069658' post='262162'] Kimse tahrik yaratmıyor. O adam o bantın yayınlanacagını düsünerek söylemiş olmaz değil mi? Eski popcudan bozma ? yahu bakkaldaki insanlar, kasiyer hatunlar bile futbol üzerine konusur.. 2 arkadaşın arasında geçen muhabbet işte.. Herkes yapıyor, yapacakta.. Hazım sorunu hangi nokta ? yenilmiş olmak mı ? yenildikten sonra tüm ülkenin aslında bu tarz muhabbetler yaptığını biliyor olmak mı ? [/quote] sorun hazım da değil gs li kişilerin fb ile ilgili tv de böle konuşmamasına ragmen bu insanların böyle konuşması
November 1, 200915 yr Bunun o takımla bu takımla ne alakası var ki, ''Fb camiasının sanatçı yüzünün medeniyet seviyesi'' iki kişinin seviyesizliği ile mi ölçülür yani. Bunu sanatçıyı geç şahin K. yapmaz, canlı yaınlanmasa bile okadar insan kamera vs varken stüdyoda böyle bi sokak ağzı. Bide biz aptallar için açıklama yapıyor bunun cinsellikle alakası yok diye, hadi canım bizde soyunma odasında iki takım orgy yaptı sandık.
November 1, 200915 yr Author [quote name='Canbass' date='01 November 2009 - 03:05 PM' timestamp='1257080737' post='262181'] Bunun o takımla bu takımla ne alakası var ki, ''Fb camiasının sanatçı yüzünün medeniyet seviyesi'' iki kişinin seviyesizliği ile mi ölçülür yani. Bunu sanatçıyı geç şahin K. yapmaz, canlı yaınlanmasa bile okadar insan kamera vs varken stüdyoda böyle bi sokak ağzı. Bide biz aptallar için açıklama yapıyor bunun cinsellikle alakası yok diye, hadi canım bizde soyunma odasında iki takım orgy yaptı sandık. [/quote] hay ağzına sağlık anlatmak istediğimde buydu işte böyle kişilerin programda sokak ağzı ile konuşması yanlış
November 3, 200915 yr ister ünlü olsun ister ünsüz bu video'nun bizlere gösterdiği çok önemli bir kaç şey var, 1. Güzelin dilimizin git gide bozulduğu, insanların artık birbiri ile konuşurken düzgün uslupla konuşacağına argo-küfür vb. gibi kelimeler seçerek konuşmaya çalışması. Benim gibi yaşı 30'ların üstünde olan arkadaşlar belki hatırlarlar, Zeki ALASYA - Metin AKPINAR'ın eskiden Devekuşu Kabaresi isimli tiyatrosu vardı ve o grubun sergilediği bir oyun olan "Beyoğlu Beyoğlu" oyunu. 80-90'lı yıllarda yapılmış olmasına rağmen o oyunda İstanbul Beyoğlu'nun eski ve yeni halinin ne şekilde değiştiğini insanların nasıl konuştuklarını ve nasıl hareket ettiklerini ortaya koymaktaydı. Ne yazıkki ağlancak halimize gülüyorduk o oyunda etrafımızdaki değişimin ne kadar çabuk ve acı olduğunu görmeden/ görmek istemeden. Bu konu altında eleştriyor olsakta, günlük hayatımızda aynı şeyleri yapıyoruz ve bunlar bize çok doğal geliyor, çünkü 1995'te masum bir spor-magazin-komedi programı olarak başlayan TeleVizon vb. programlarının gün geçtikçe çizgilerinden kayması, Bu programlarda hemen hergece yukarıda bahsi geçen olaya benzeyen sayısız olayın aslında çok doğru ve sorunsuz gibi bir olaymış gibi sergilenmesi ve bizlerinde bunları kabullenmesi. 2. Nitelikli elemanların seçiminden gösterdiğimiz yetersizlik, Bu durum ister sanatçı olsun, ister bakkalın yanına alınan çırak isterse de bir kamu kurumuna alınan memur olsun. İnsanların niteliklerine, sahip oldukların yeteneklere değil, Arkasındaki dAYI'nın ne kadar kuvvetli olduğuna bakıyoruz. Halkımızda ne yazıkki kolay yoldan zengin olma hevesi var. Bunun en kolay yollarından biri şu an hemen her gece televizyonlarda yayınlanan, amacı olmyan - yaratıcılık taşımayan yarışma programlarına takılmak ve orada iki-üç sevimli gösteri yapıp medya'nın ilgisini üstüne çekmek. Bir diğer yol ise, bir kaset çıkarmak, sonra öteki sanatçılara laf atarak medya'da yer edinmek.... Nerede o sadece sanatını icra eden sanatçılar? 3. Duyarsızlaşmamız, ne yazıkki yukarıda yazdıklarımı bu yazıyı okuyan herkez haklısın diyecek ama, çözümü için çaba harcayacak mı hayır, aynı benim gibi? Çünkü artık öyle bir toplum olduk ki... bu madde yazmakla bitmez ne yazık ki.
December 3, 200915 yr [quote name='Intruder' date='03 November 2009 - 09:25 AM' timestamp='1257233117' post='262378'] ister ünlü olsun ister ünsüz bu video'nun bizlere gösterdiği çok önemli bir kaç şey var, 1. Güzelin dilimizin git gide bozulduğu, insanların artık birbiri ile konuşurken düzgün uslupla konuşacağına argo-küfür vb. gibi kelimeler seçerek konuşmaya çalışması. Benim gibi yaşı 30'ların üstünde olan arkadaşlar belki hatırlarlar, Zeki ALASYA - Metin AKPINAR'ın eskiden Devekuşu Kabaresi isimli tiyatrosu vardı ve o grubun sergilediği bir oyun olan "Beyoğlu Beyoğlu" oyunu. 80-90'lı yıllarda yapılmış olmasına rağmen o oyunda İstanbul Beyoğlu'nun eski ve yeni halinin ne şekilde değiştiğini insanların nasıl konuştuklarını ve nasıl hareket ettiklerini ortaya koymaktaydı. Ne yazıkki ağlancak halimize gülüyorduk o oyunda etrafımızdaki değişimin ne kadar çabuk ve acı olduğunu görmeden/ görmek istemeden. Bu konu altında eleştriyor olsakta, günlük hayatımızda aynı şeyleri yapıyoruz ve bunlar bize çok doğal geliyor, çünkü 1995'te masum bir spor-magazin-komedi programı olarak başlayan TeleVizon vb. programlarının gün geçtikçe çizgilerinden kayması, Bu programlarda hemen hergece yukarıda bahsi geçen olaya benzeyen sayısız olayın aslında çok doğru ve sorunsuz gibi bir olaymış gibi sergilenmesi ve bizlerinde bunları kabullenmesi. 2. Nitelikli elemanların seçiminden gösterdiğimiz yetersizlik, Bu durum ister sanatçı olsun, ister bakkalın yanına alınan çırak isterse de bir kamu kurumuna alınan memur olsun. İnsanların niteliklerine, sahip oldukların yeteneklere değil, Arkasındaki dAYI'nın ne kadar kuvvetli olduğuna bakıyoruz. Halkımızda ne yazıkki kolay yoldan zengin olma hevesi var. Bunun en kolay yollarından biri şu an hemen her gece televizyonlarda yayınlanan, amacı olmyan - yaratıcılık taşımayan yarışma programlarına takılmak ve orada iki-üç sevimli gösteri yapıp medya'nın ilgisini üstüne çekmek. Bir diğer yol ise, bir kaset çıkarmak, sonra öteki sanatçılara laf atarak medya'da yer edinmek.... Nerede o sadece sanatını icra eden sanatçılar? 3. Duyarsızlaşmamız, ne yazıkki yukarıda yazdıklarımı bu yazıyı okuyan herkez haklısın diyecek ama, çözümü için çaba harcayacak mı hayır, aynı benim gibi? Çünkü artık öyle bir toplum olduk ki... bu madde yazmakla bitmez ne yazık ki. [/quote] +++++++
December 3, 200915 yr İlgi duyduğumuz veya önemli gördüğümüz olaylar ne kadar değişti o videonun üzerindeki haber bundan kat ve kat daha önemli senden bu videyoyu değilde onu paylaşmanı beklerdim ki bize sunduğun video yeni değil yaklaşık 1 aylık bir olay yani bunu buraya taşımandaki amaç ne bir türlü anlamadım ki yorumlardan okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarda gereksiz bulmuş.
http://www.ultraslan.com/