Jump to content
Posted
http://www.megavideo.com/?v=E8ZHKHH0

Öncelikle Onyxia'yı açıldığı günden beri farma baglamamızda emegi geçen tüm VE SAZ ARKADAşLARIMA teşekkür ederim.
şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bu videoyu guild sayfamızda değilde tüm WT ailesi üyelerinin görebileceği alanda açma nedenimiz ; İşte biz süperiz; siz beceriksizler kesemezsiniz saz arkadaşları aha böyle keser baglamında bir kendini begenmişlik DEÐİLDİR!

Ama onx'i ilk devirdiğimiz günden beri Ally'dan Horde'den şöyle laflar duyuyoruz; "nasıl kestiniz işte biz gittik kesemedik hatta daha da abartıp; bizi GM götürdü baktı ki boss buglı bu kesilmez dedi"(şunu hemen belirteyim hiç bir GM'ye bir ithamda da bulunmuyoruz belki böyle bir olay olmadı bile yada birlikte onxe gittikleri GM bug derken gelen addlerin 25men ayarında hp'ye sahip olmalarını kastetmiştir bu kısım sadece duyumdan ibarettir)...vb suçlar tarzında ithamlara maruz kalmamızdır! Elde edilen başarının tebrik edilmesi yerine iftira atılmasıdır.

Çamur at izi kalsın mantığındaki şahıslara tek lafım "Güneş balçıkla sıvanmaz" boşa yormayın kendinizi yaptığımız her iş gözler önündedir.

Diğer taraftan elde ettiğimiz başarıları tebrik eden tüm iyi niyetli Ally - Horde arkadaşlarımıza teşekkür ederim umarım herkes böyle bir zından keyfi yaşar :)

SAYGIYI HAKEDENLERE SAYGILARIMIZLA...

The Queen of VSA

Featured Replies

Amaç hiçbi zaman gövde gösterisi deil rahatsız edici insanları susturmak oldu ,bunun gerçekleşmesi için de böyle bi kayıdın herkese görünür biyerde olması gerekiyordu .şu videodan sonra hala birileri çıkıpta yargısız infaz yaparcasına elinde kanıt olmadan diğer insanlara içi boş ve "çamur at izi kalsın" mantıgında laflar ederse artık bu bizim sorunumuz olmicak .

Bu videoyu eklememizin asıl nedeni budur ,ha sakına düşünülmesinki bu böyle devam edicek ... Serverda online olanların genelde online süreleri çok fazla ,herkes oyunda kim ne yapıo az cok (kör deilse veya görmek istedigini görüyosa) biliyor .Sadece bu sefere mahsus bu video yu ekledik bu demek deilki bundan sonraki her hareketimizin kanıta ihtiyacı var ,bilen sazcıları bilior karakterini de davranışlarınıda .Örümcek kafalı veya veya gerçekten artık bu oyunu online ve eglence amaclı bi oyun olarak deilde insanlara özellikle karalama kampanyası olarak gören insanlar da şu saatten sonra sazcılar adına ne kimsenin umurundadır ne de kimsenin muhattabıdır .

şimdiden yaptıgınız veya yapacağınız olumlu yorumlar için teşekkürler gerçekten çok zevkli bi raid ,bu video yu kanıt amaçlı deilde yardım amaçlı gören arkadaşlara kendi raidlerinde başarılar ..

Teşekkürler ...

Ozy
[quote name='Numeherui' date='19 November 2009 - 03:40 PM' timestamp='1258638044' post='264476']
Amaç hiçbi zaman gövde gösterisi deil rahatsız edici insanları susturmak oldu ,bunun gerçekleşmesi için de böyle bi kayıdın herkese görünür biyerde olması gerekiyordu .şu videodan sonra hala birileri çıkıpta yargısız infaz yaparcasına elinde kanıt olmadan diğer insanlara içi boş ve "çamur at izi kalsın" mantıgında laflar ederse artık bu bizim sorunumuz olmicak .

Bu videoyu eklememizin asıl nedeni budur ,ha sakına düşünülmesinki bu böyle devam edicek ... Serverda online olanların genelde online süreleri çok fazla ,herkes oyunda kim ne yapıo az cok (kör deilse veya görmek istedigini görüyosa) biliyor .Sadece bu sefere mahsus bu video yu ekledik bu demek deilki bundan sonraki her hareketimizin kanıta ihtiyacı var ,bilen sazcıları bilior karakterini de davranışlarınıda .Örümcek kafalı veya veya gerçekten artık bu oyunu online ve eglence amaclı bi oyun olarak deilde insanlara özellikle karalama kampanyası olarak gören insanlar da şu saatten sonra sazcılar adına ne kimsenin umurundadır ne de kimsenin muhattabıdır .

şimdiden yaptıgınız veya yapacağınız olumlu yorumlar için teşekkürler gerçekten çok zevkli bi raid ,bu video yu kanıt amaçlı deilde yardım amaçlı gören arkadaşlara kendi raidlerinde başarılar ..

Teşekkürler ...

Ozy
[/quote]

Dogru söze ne denir...
İyide bu boss basit ki bikere metal müzigini açacaksın , no brain dpsni yapacaksın, olcak sana Maykıl Jecksın* ahahah: Pp

PS: Kesebilen olursa Onyxin kafasını sadece Loot Skilini 450 yapan alabiliyor , Pala the GM Looter ;)
*Michael Jackson ; Rahmetliyi saygıyla anıyoruz :)
bir iki kere nickim görünüyor. ilk heal denememe göre fena degilmişim :P

not : [b]onebe[/b] herhalde sadece [b]nemy[/b]'ye heal atmıs paso onun nicki görünüyor. ona aldanmayalım. ben herkese atıyordum. onun için az görünüyor olabilir.
[quote name='etsw' date='19 November 2009 - 06:57 PM' timestamp='1258649823' post='264527']
bir iki kere nickim görünüyor. ilk heal denememe göre fena degilmişim :P

not : [b]onebe[/b] herhalde sadece [b]nemy[/b]'ye heal atmıs paso onun nicki görünüyor. ona aldanmayalım. ben herkese atıyordum. onun için az görünüyor olabilir.
[/quote]

yok yok o judgement dan gelen healdı :D

elinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim :)
ahahah giriş harika :) tek tek böyle karizmatik karizmatik :) Özellikle Ceset'in tavırlar harika koptum yarıldım :D Heytt be ne zevkli olmustur. Tebrikler =)

Edited by Alemci

• Author
[quote name='Alemci' date='19 November 2009 - 07:40 PM' timestamp='1258652424' post='264529']
ahahah giriş harika :) tek tek böyle karizmatik karizmatik :) Özellikle Ceset'in tavırlar harika koptum yarıldım :D Heytt be ne zevkli olmustur. Tebrikler =)
[/quote]

Saol Alemci :) e serverın güzellik yarışması birincisi kadar olamasakta bişiler yaptım :D

Ama şunu diyim ilk kestiğimizde elim ayagım titriyordu heran wipe yeme ihtimalimiz vardı :D ve boss öldükten sonra bi 1-2 sanie donduk kaldık :D gerçekten keyifliydi dilerim herkes bu heycanı yaşar item 5gold :P bossu kesmek paha biçilemez :D
[quote name='Delthre' date='19 November 2009 - 09:52 PM' timestamp='1258660347' post='264561']
oly , seni elbet yakalicam videoda da kaçmışın elimden kız. :P
[/quote]

Yakalayamaz ki ;)
[quote name='Alemci' date='19 November 2009 - 07:40 PM' timestamp='1258652424' post='264529']
[/quote]

eet giriş süper olmus :D
tebrikler
Tebrikler arkadaşlar.ally ya da horde farketmez elde edilen başarılar oyunun kalitesini ve bizlerin hedeflerini arttırıyor :) (Procurve)
[quote name='etsw' date='19 November 2009 - 08:57 AM' timestamp='1258649823' post='264527']
bir iki kere nickim görünüyor. ilk heal denememe göre fena degilmişim [img]http://forum.wturk.com/public/style_emoticons/default/tongue.gif[/img]

[/quote]

canımsın yalın helal olsun..osmanım tebrikler kolay gelsin..
Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. saygılar
[quote name='Numeherui' date='19 November 2009 - 05:40 AM' timestamp='1258638044' post='264476']

Serverda online olanların genelde online süreleri çok fazla ,herkes oyunda kim ne yapıo az cok (kör deilse veya görmek istedigini görüyosa) biliyor .Sadece bu sefere mahsus bu video yu ekledik bu demek deilki bundan sonraki her hareketimizin kanıta ihtiyacı var ,bilen sazcıları bilior karakterini de davranışlarınıda .Örümcek kafalı veya veya gerçekten artık bu oyunu online ve eglence amaclı bi oyun olarak deilde insanlara özellikle karalama kampanyası olarak gören insanlar da şu saatten sonra sazcılar adına ne kimsenin umurundadır ne de kimsenin muhattabıdır .

Teşekkürler ...

Ozy
[/quote]

haklısın , server da online olunarak bişeyler yapılabiliyor.çok haklısın...iyiki değinmişsin buna.tebrikler tekrardan.
[quote name='engincel' date='21 November 2009 - 01:41 PM' timestamp='1258803672' post='264785']
haklısın , server da online olunarak bişeyler yapılabiliyor.çok haklısın...iyiki değinmişsin buna.tebrikler tekrardan.
[/quote]

Yardımcı olabildiysek ne multu bize ,yine bekleriz .. ;)
[quote name='Lucifer666' date='21 November 2009 - 04:57 PM' timestamp='1258815462' post='264788']
Hoah harika olmuş. Kaçırdığım için çok üzüldüm. Gene çekeriz dimi saz arkadaşlarım? :P
[/quote]

sen gel hele senin için özel raid kuracagız ;)
  • Author
[quote name='Lucifer666' date='21 November 2009 - 04:57 PM' timestamp='1258815462' post='264788']
Hoah harika olmuş. Kaçırdığım için çok üzüldüm. Gene çekeriz dimi saz arkadaşlarım? :P
[/quote]

yaw onx köpeğen olsun :D ne üzülüosun kop gel gene keseriz çekim konusunda da daha enteresan fikirlerimiz var :D sanat çalışması yapmayı düşünüyoruz sonra ver elini cannes film festivali :P
  • Author
[quote name='Logsdy' date='21 November 2009 - 07:28 PM' timestamp='1258824530' post='264815']
tebrikler efem :) orda bende olmak isterdim valla :)
[/quote]
logs sen hep gönlümüzdesin yaw :D
Saolasın :)