Jump to content
Posted
http://www.megavideo.com/?v=E8ZHKHH0

Öncelikle Onyxia'yı açıldığı günden beri farma baglamamızda emegi geçen tüm VE SAZ ARKADAşLARIMA teşekkür ederim.
şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bu videoyu guild sayfamızda değilde tüm WT ailesi üyelerinin görebileceği alanda açma nedenimiz ; İşte biz süperiz; siz beceriksizler kesemezsiniz saz arkadaşları aha böyle keser baglamında bir kendini begenmişlik DEÐİLDİR!

Ama onx'i ilk devirdiğimiz günden beri Ally'dan Horde'den şöyle laflar duyuyoruz; "nasıl kestiniz işte biz gittik kesemedik hatta daha da abartıp; bizi GM götürdü baktı ki boss buglı bu kesilmez dedi"(şunu hemen belirteyim hiç bir GM'ye bir ithamda da bulunmuyoruz belki böyle bir olay olmadı bile yada birlikte onxe gittikleri GM bug derken gelen addlerin 25men ayarında hp'ye sahip olmalarını kastetmiştir bu kısım sadece duyumdan ibarettir)...vb suçlar tarzında ithamlara maruz kalmamızdır! Elde edilen başarının tebrik edilmesi yerine iftira atılmasıdır.

Çamur at izi kalsın mantığındaki şahıslara tek lafım "Güneş balçıkla sıvanmaz" boşa yormayın kendinizi yaptığımız her iş gözler önündedir.

Diğer taraftan elde ettiğimiz başarıları tebrik eden tüm iyi niyetli Ally - Horde arkadaşlarımıza teşekkür ederim umarım herkes böyle bir zından keyfi yaşar :)

SAYGIYI HAKEDENLERE SAYGILARIMIZLA...

The Queen of VSA

Featured Replies

[quote name='Calimero' date='21 November 2009 - 09:14 PM' timestamp='1258830886' post='264817']
yaw onx köpeğen olsun :D ne üzülüosun kop gel gene keseriz çekim konusunda da daha enteresan fikirlerimiz var :D sanat çalışması yapmayı düşünüyoruz sonra ver elini cannes film festivali :P
[/quote]

Festivale gidecek bir yapıt söz konusuysa; dungeon girişini temizleyen, saf, çalışkan,böyle güler yüzlü ally rolünde bir sahnede oynayabilirmiyim? :P Malumunuz figüran olarak başlayıp, bir star olma hayalim varda :) (bir star olucam !!! iki star üc star olmam illa bir star olucam !)
  • Author
[quote name='Alemci' date='22 November 2009 - 05:14 AM' timestamp='1258859696' post='264859']
Festivale gidecek bir yapıt söz konusuysa; dungeon girişini temizleyen, saf, çalışkan,böyle güler yüzlü ally rolünde bir sahnede oynayabilirmiyim? :P Malumunuz figüran olarak başlayıp, bir star olma hayalim varda :) (bir star olucam !!! iki star üc star olmam illa bir star olucam !)
[/quote]
Alemci alem adamsın ne diyim :) sabaha karşı sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) Ally horde hala party olabilseydi bırak figüranlığı başrolü kapmıştın :D Zira mage süper iş yapıyor onxde :D bknz : Pathdeep :)
Sabah sabah iyi saatte olsunlar geliyorlar bana. Millet sabah namazına gider en olmadı lavaboya uyanır benimde gülme / güldürme duygularım uyanıyor demekki :) (var bir tuhaflık dimi? olsun aramızda kalsın toplum haberdar olmasın lütfen)Mage/warlock/rogue bunlar inadına classlardır tabir-i caizse her türlü giderleri mevcuttur :) yeri gelmişken inceden ayarda verelim ; "pala yarıyor hacı" gazlarına gelip balon çocuk olmayın ey ademoğulları /ademkadınları (tuhaf bir tabir daha aştım kendimi gidiyorum adem kadınları nedir diye sormayın bilmiyorum)

wowdan zevk alın, raidin ortasında ventten salim'den "alo" parçasını açın. ah'de cinlik yapın, sevgilinize, arkadaşlarınıza mail ile gri itemler yollayın. Diyerek kapatalım konuyu =) (evet ventten salim "alo" ilginc bir secim oldu. Sizler bunu kafanıza göre değiştirebilirsiniz. Led zeppelin daha iyi gider sanki)
Bu ne yav 2 ay boş bıraktık ortalığı gidip hemen garibim oniximi kesmişsiniz, Ben şimdi tekrar gelip zindan kapılarında pusuya yatmam mı XD
Gintama edit:herkese tek tek son uyarı demiyim artık. gmler hakkında bundan sonra belirttiğimiz yollar dısında eylemi olan banlanıcak. bu son dur herkes için!

Edited by Gintama

[quote name='EleCtrO' date='26 November 2009 - 07:23 AM' timestamp='1259213017' post='265388']
Bu ne yav 2 ay boş bıraktık ortalığı gidip hemen garibim oniximi kesmişsiniz, Ben şimdi tekrar gelip zindan kapılarında pusuya yatmam mı XD
[/quote]

Gelde senı az keseyim biceyim, Server ın tek electro su =)