December 3, 200915 yr Wowwikide item lvl i yuksek rouge ile cat druidin dps sinin aynı oldugunu gosteren bir grafik vardı o yuzden dps druidin dps sinide kucumsememek lazım 25 manlerde dps de 1. olmuslugum cok o yuzden ben druid ve rouge dps derim
December 3, 200915 yr melee dps te fury wari combat rogue ile yarışır bence. ki bence sağlam gear lı hit li fury wari ile yine aynı şekilde combat rogue karşılaştırılırsa warinin daha iyi olacagını düşünüyorum... range dps te warlock un üzerine tanımıyorum.oda balance druid ile yarışıyor =)
December 3, 200915 yr yerine göre değişir range de hunter ve lock bence, birde melee ye shamanıda eklemen lazımdı
December 3, 200915 yr Fury warri bencede combat rog ile kapışır ama sağlam hit rating olması gerek yani biraz uğarşılması lazım. Ranged de warlock derim.
December 3, 200915 yr [quote name='NightMare' date='03 December 2009 - 06:38 AM' timestamp='1259851122' post='266217'] yerine göre değişir range de hunter ve lock bence, birde melee ye shamanıda eklemen lazımdı [img]http://forum.wturk.com/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img] [/quote] melee shaman ile raidde cok fazla olmadıgım icin olsa gerek dps i hakkında bi bilgim yok :S hmm melee shaman tercih ediliyormu ki raidlerde ? elemantel olsa daha iyi deilmi range dps olarak :S hem range dps herzaman iyi deilmidir raidde =) cok özel durumlar olmadıgı sürece PS : melee shaman olarak bi trkz vardı..oda spell calışıyodu paso =) Edited December 3, 200915 yr by engincel
December 3, 200915 yr melee shamanda pala gibi patlar bianda add çıkartan ve addleri kesmek zorunda olduğunuz bosslarda tercih ediliyo, karazhandaki curo gibi
December 3, 200915 yr Author Rogun geldiğini anlamzsan Ve Plate giymiyorsan ,player iyi oynarsa pek şansı yok kurbanın Arena da iyi oynayan 2 plate ve 1 rogue un karşısında kimsenin duracağını zannetmiyorum. Raidlerde Sub olsan bile tek rogue olursan lideri zorlarsın diye düşünüyorum meterda.(Envenom) Ranged dps de hunterın bu kadar az oy almış olmasını da anlamış deilim :S Ankete göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.(pek şansımız yoktu gerçi ama) ==Superb==
December 6, 200915 yr bencede melee dpsde fury warrior ve combat rog ama hangisi iyi derseniz tabiki üstündeki iteme ve playera bağlı olara değişir ama bence burun farkıyla combat rogue.Range gelince tabikide Lock ^^ Edited December 6, 200915 yr by Garrett
December 8, 200915 yr raid buffyla + trinket + %cinsi ap veren öteki classların talentleriyle +%30 damage veren kendi buffumla 11 12k ap oluyo bende ama genede benden düşük geara sahip fury warr beni geçiyo fazla söze gerek yok combat değil galiba assasination rogue raid dpsde daha iyi poisonlar envenom evis + her zaman slice
December 9, 200915 yr [quote name='narsistboy' date='03 December 2009 - 08:55 AM' timestamp='1259823309' post='266162'] ??? Karar Sizin ??? [/quote] DPS de en kral iki klass belli LOCKLA hunter (manaya ihtiyac duymadıklarından) ama mele dendimi durucan çünkü en iyi dps WARİORDUR dene ve gör derim başka bişi de demem ha tabi bilen bilir adı POSİTİVE olan dpsde gecilmezmiş o ayrı tamamen gear ve oynayışından kaynaklı adamın o yuzdne anket dışında tutulması iyi olmuş ) Edited December 9, 200915 yr by persian
December 9, 200915 yr [quote name='NightMare' date='03 December 2009 - 04:38 PM' timestamp='1259851122' post='266217'] yerine göre değişir range de hunter ve lock bence, birde melee ye shamanıda eklemen lazımdı [/quote] Lock ve hunter yarışır mı? hı? Ha? öhhm? Ben giderim adım galır dostlar beni hatırlasın
December 10, 200915 yr [quote name='Apacha' date='10 December 2009 - 12:07 AM' timestamp='1260396429' post='266844'] Lock ve hunter yarışır mı? hı? Ha? öhhm? Ben giderim adım galır dostlar beni hatırlasın [/quote] bişey derdimde neyse burdan die hard aykuta selam olsun
December 12, 200915 yr lock mu hunter mı? pve de lock daha çok vurur ama bg'de olaylar farklı stundı silence dı olaylar hiç öyle olmuyor =) kafasına mark konmuş locklar çil yavrusu gibi dağılır
January 16, 201015 yr Öncelikle herkese merhabalar; Bayadan beridir oyuna girmiyorum hatta pc de kurulu bile değil.Benim oynadığım devirlerde ki baya bi oldu yerine göre zamanına göre değişen özelliklerde oyunlar gördük bazen roque abartılı bi şekilde iyiydi bazen warrrior bazende druid ,rangedlerde ise ondada zaman zaman farklılıklar gördüm Bazen mage ki bi zamanlar tek atıyorduk Warriorlara felan tabi lock hunter değişiyordu hatta pri bile iyi oynar ranged olarak Bence ki ben pek iyi pvp yapamam karakterler den çok karakterin başındaki kişi daha çok önemlidir.En iyi çharı bile çok kötü oynayanları gördüm (PVP de ben mesela) Ancek ne kişier gördüm herkes keser dedğin char ile önüne geleni devirenler felan neyse başınızı ağrıttım