Jump to content
  • Replies 62
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

çok çok çok değişken olur bu duruma göre :) ama tek tank vardır oda warrior :P wtde pvpde heal almadıktan sonra prot pala oynanmaz, enazından ben oyunu bırakmadan önce öyle idi (mana gelmesini sağlıycak 2 skillde bozuktu). Norra sağolsun hpm full olmasına rağmen manam dolsun diye heal aytıyordu :D
divine plea yı uzatan talent düzeldi =) çakma cheat death ımız da çalışıyor =) Gerçi bozuk sanırım 2dk cd yemeden üst üste calıstıgı da oluyor , wsg de faydasını görenler de yok değil =) bi agzımın tadıyla prot giremedim wsg ye ye calısmıyo ya bug lı ne iştir arkadaş ya. :D
o talent di söylediğim biri, öbürüde blessing of sanctuary de blockladıkca gelmesi gereken mana idi. güzel olmus, canım çekmedi değil şimdi :) çakma cheat death ben oynarkende çalışıyordu, retri pvp itemlerle prot olup, bossda off tanklık yapıp, wsg yede girmiştim :D walla retri itemleriyle bile ölmüyordum, ama mana sorunu bayaa bir usandırmıştı beni, malum prottaki skiller daha çok mana istiyo birde :blink:
  • Author
Evet mana çok sorun oluyo bowsuz gezemiyodum :) akşam talentler reslendi düzelttiler sanırım çalışmayan talentleri açılınca bi test etmem lazım :)
talent calısıyo , BoS dan mana gelme olayı da calısıyo ama str stamina gelmiyo

edit: ha BoS kendiligindne siliniyo bazen nedense , onu takip etmek gerekiyo

Edited by Delthre

• Author
[quote name='Delthre' date='03 December 2009 - 05:11 PM' timestamp='1259853115' post='266233']
talent calısıyo , BoS dan mana gelme olayı da calısıyo ama str stamina gelmiyo

edit: ha BoS kendiligindne siliniyo bazen nedense , onu takip etmek gerekiyo
[/quote]

BoS Sacred Shield (Yanlış olabilir) atınca siliniyo nedense.
bilmiyorum , http://www.wowhead.com/?spell=31852 bozuk olup bazen üst üste procladıgından 'buglı' muamelesi görmemek için pvp yapmaktan kacınıyorum prot , raidde de zaten BoS a gerek kalmıyo heallardan.
  • Author
[quote name='Delthre' date='03 December 2009 - 05:25 PM' timestamp='1259853933' post='266235']
bilmiyorum , http://www.wowhead.com/?spell=31852 bozuk olup bazen üst üste procladıgından 'buglı' muamelesi görmemek için pvp yapmaktan kacınıyorum prot , raidde de zaten BoS a gerek kalmıyo heallardan.
[/quote]

PvP pek nasip olmadı bi kaç kere girdim 2-3 vuruşta yatırdıklarından çıktım seti dizeyim iyice ondan sonra bakıcam yine yok locklar bi çakıyo 5-6k bide 5-10 sn snde bir 1-2k arası can alıyo iki lock varsa zaten anında tüyücen roglar dersen bi alem sap atıp kaçan mı ararsın yoksa tam birine dalarken arkadan 2 rog çıkıp sana duman attırdıklarını mı ararsın :)
Spell caster bosslar icin dk male bossa druid derim wari ise agroyu en yuksek tutabilen tank bolece dps sonuna kadar abanıp bossu enrage olmadan yatırabilior.Pala ise mob tanklamakta iyidir derler ,en kotu boss tanktır bende uzun zaman tank pala oynamaya calıstım ama paladan tank olmuyor long fightta mana dayanmıyor cok damage alıyor bossta agroyu yeterince yukseltemiyor yani kısaca paladan tank olmuyor
valla paladin in her talenti bomba =) ama pvp de prot wari gercekten cok güzel reflect atar buff siler silence a sokar armor düşürür vs bi ton olayı var..ama raidde tank palayı hiç birine deişmem..kendini korur heal atar lay on hand atar balon atar onu atar bunu atar herşeyi yapar ölmez o class =)

artık Bl!zz in torunları cokmu sevmiş nedir şişirdikce şişirdiler paladin i.sonunda warior a bi skill koydular da artık wari ler pala da kesebiliyor =)
Bknz : Shattering Throw

Ps:pala horde daki rogue pala deil yanlış anlaşılmasın zira wari rogue ları aglatır(arm wari )
[quote name='engincel' date='03 December 2009 - 06:27 PM' timestamp='1259857642' post='266293']
valla paladin in her talenti bomba =) ama pvp de prot wari gercekten cok güzel reflect atar buff siler silence a sokar armor düşürür vs bi ton olayı var..ama raidde tank palayı hiç birine deişmem..kendini korur heal atar lay on hand atar balon atar onu atar bunu atar herşeyi yapar ölmez o class =)

artık Bl!zz in torunları cokmu sevmiş nedir şişirdikce şişirdiler paladin i.sonunda warior a bi skill koydular da artık wari ler pala da kesebiliyor =)
Bknz : Shattering Throw

Ps:pala horde daki rogue pala deil yanlış anlaşılmasın zira wari rogue ları aglatır(arm wari )
[/quote]
kesinlikle prot paladin. Paladinden hiç anlamazdım heleki prot paladinden meslek itemları vs ile kel tankladım bilinçsiz bi şekilde :)
  • Author
şimdi raidlerde tanklık yapıyor yalnız bazı bosslarda agro çok fazla kayıyo heal çok gitsede geri kazanım yüksek açıkçası bir ben prot pala birde kuzen tank wari healer dc oldu gitti 7 mobtan 6sını healersiz kestik vioda mobu aramızda gezdirdik heal attım arada koruma çektim vs. ancak benim derdim pvp bugün giriyorum wsgde sopa yiyip çıkıyorum bunuda itemlerin sağlam olmamasına bağlıyorum ama ya itemleri sağlamlaştırdıktan sonrada böle olursa :D yandık retri dersen raidlerde retri palaya gelene kadar bi dünya class var pvpde başka bir test serverde denediğimde prot retriden daha iyiydi 4-5 kişi arasına dalıp dağıtıyodum retri itemler ile :D

Palanın suyu çıkmış gibi geliyo bana ozaman dps olmaz tank olmaz ne yapıcaz palalarımızı? :)
[quote name='SedoRKinG' date='03 December 2009 - 06:36 PM' timestamp='1259858190' post='266295']
şimdi raidlerde tanklık yapıyor yalnız bazı bosslarda agro çok fazla kayıyo heal çok gitsede geri kazanım yüksek açıkçası bir ben prot pala birde kuzen tank wari healer dc oldu gitti 7 mobtan 6sını healersiz kestik vioda mobu aramızda gezdirdik heal attım arada koruma çektim vs. ancak benim derdim pvp bugün giriyorum wsgde sopa yiyip çıkıyorum bunuda itemlerin sağlam olmamasına bağlıyorum ama ya itemleri sağlamlaştırdıktan sonrada böle olursa :D yandık retri dersen raidlerde retri palaya gelene kadar bi dünya class var pvpde başka bir test serverde denediğimde prot retriden daha iyiydi 4-5 kişi arasına dalıp dağıtıyodum retri itemler ile :D

Palanın suyu çıkmış gibi geliyo bana ozaman dps olmaz tank olmaz ne yapıcaz palalarımızı? :)
[/quote]

walla palada agro nasıl kaçıyo anlayamadım :blink: rightaousness fury var bikere ( yanlıs yazmıs olabilirim :) )
  • Author
[quote name='NightMare' date='03 December 2009 - 07:07 PM' timestamp='1259860076' post='266298']
walla palada agro nasıl kaçıyo anlayamadım :blink: rightaousness fury var bikere ( yanlıs yazmıs olabilirim :) )
[/quote]

rigtous(muydu neydi(: ) fury 24 saat açık bende :) ama kayıyo bazı bosslarda heleki mana bittimi dpslerde çok asılırsa kayabiliyor mesela viodaki görev bossu mana emiyo orda zor olabiliyo agro tutmak.
mana emen bosslarda palaya tanklatmak zaten hiç mantıklı değil :D ama onun dışında holy pala bile agro kaçırmaz :D
[font="Comic Sans MS"]Warrior'un Üstüne Tank Tanımam Pvp'dede Pve'dede :D[/font]
PvP açısından DKların özelikleri biraz daha üstün gibi görünüyor diyebilirim ama iş pve'ye gelince prot pala ile warrior barışta açık ara önde ikisi kendi arasında ise burun farkı ile prot pala diyebilirim.

Bazı arkadaşlar mana sıkıntısından bahsetmiş ancak prot palanın o sorunun üstesinden gelecek talent ve skilleri var zaten, BoS block, dodge, parry ile %2 manasını geri kazanması, Atılan healin %10'unu kadar mana alması ve herşeyden önemlisi WT'de olduğum sürece düzelmesini beklediğim umarım son güncellemelerle umarım düzelmiştir [url="http://www.wowhead.com/?spell=53585"]Guarded by the Light[/url] talenti ile damage aldıkça proclaması dolayısı ile neredeyse tüm combat boyunca divine plea'nın size mana sağlaması, prot palanın en büyük mana sağlayıcıları. Agro tutması konusunda da pala'nın abartı agro yaratması nedeniyle 3.2'de right. fury'nin sağladığı threat %90'dan %80'e düşürüldü :(
[quote name='Intruder' date='04 December 2009 - 09:18 AM' timestamp='1259911130' post='266378']
PvP açısından DKların özelikleri biraz daha üstün gibi görünüyor diyebilirim ama iş pve'ye gelince prot pala ile warrior barışta açık ara önde ikisi kendi arasında ise burun farkı ile prot pala diyebilirim.

Bazı arkadaşlar mana sıkıntısından bahsetmiş ancak prot palanın o sorunun üstesinden gelecek talent ve skilleri var zaten, BoS block, dodge, parry ile %2 manasını geri kazanması, Atılan healin %10'unu kadar mana alması ve herşeyden önemlisi WT'de olduğum sürece düzelmesini beklediğim umarım son güncellemelerle umarım düzelmiştir [url="http://www.wowhead.com/?spell=53585"]Guarded by the Light[/url] talenti ile damage aldıkça proclaması dolayısı ile neredeyse tüm combat boyunca divine plea'nın size mana sağlaması, prot palanın en büyük mana sağlayıcıları. Agro tutması konusunda da pala'nın abartı agro yaratması nedeniyle 3.2'de right. fury'nin sağladığı threat %90'dan %80'e düşürüldü :(
[/quote]

benim oynadığım sürede dediğin 2 talentte çalışmadığı için mana sorunu vardı pvpde demiştim, malum pvpde hp çok dümediği için pek fazla healda alamıyordum :D pve de ise dediğin gibi ana sorunu hiç olmuor zaten sürekli heal geldiğinden. ama mana emen bosslarda anlık mana bitince taunt için mana bulamayınca anlık agro kayması ile wipe gelmesinden dolayı, mana emen bosslarda palaya tanklatmak risk oluyo :) threat 90dan 80 e düşmesi çok fark etmemiştir tahminim, tbcde de talentle 90 a çıkartıyorduk zaten, normali 60dı :) (yanlıs hatırlamıyorsam)
  • Author
2 Gündür anlamadığım bir şekilde çok iyi agro aldığım bosslarda bile agro çok fazla kaymaya başladı sebebini çözemedim :S
  • 2 months later...
[quote name='NightMare' date='03 December 2009 - 04:54 PM' timestamp='1259852089' post='266226']
çok çok çok değişken olur bu duruma göre :) ama tek tank vardır oda warrior :P wtde pvpde heal almadıktan sonra prot pala oynanmaz, enazından ben oyunu bırakmadan önce öyle idi (mana gelmesini sağlıycak 2 skillde bozuktu). Norra sağolsun hpm full olmasına rağmen manam dolsun diye heal aytıyordu :D
[/quote]

hadi canım azmı kovaladım sizi prot palayla :D şimdi durum nedir bilmiorum her şeyin çalıştıgı düşünürsek pwpde prot pala waryden daha ii bu kesin.hoş ben btdeki bossların agrolarını bile tutabiliodum o zamanlar

Edited by Nothingface

[quote name='Nothingface' date='04 March 2010 - 04:03 AM' timestamp='1267668202' post='267748']
hadi canım azmı kovaladım sizi prot palayla :D şimdi durum nedir bilmiorum her şeyin çalıştıgı düşünürsek pwpde prot pala waryden daha ii bu kesin.hoş ben btdeki bossların agrolarını bile tutabiliodum o zamanlar
[/quote]

ama ozamanda durum farklıydı, paladin itemleri int. ve mana regen. veriyordu, şimdi bildiğin warri itemleri giyiyor paladin :) ama şuanda düzelmiş sanırım ozaman yazdığım mana getiren talentler. şuanda o talentler olmadan manan enfazla 1dk idare eder seni :D
yok ya warri tank olmak için yaratılmış :D
[quote name='NightMare' date='04 March 2010 - 03:36 PM' timestamp='1267709780' post='267752']
ama ozamanda durum farklıydı, paladin itemleri int. ve mana regen. veriyordu, şimdi bildiğin warri itemleri giyiyor paladin :) ama şuanda düzelmiş sanırım ozaman yazdığım mana getiren talentler. şuanda o talentler olmadan manan enfazla 1dk idare eder seni :D
yok ya warri tank olmak için yaratılmış :D
[/quote]

nası yani :D gearlarda +mana yokmu palaların?..garip..pala ne işe yararki o zaman :D
şahsen tanklayan kişiye baglı mesela ben prot wari kullandıgım için en ii tank warior demektir :P

Edited by darkrage