Posted December 18, 200916 yr Eskiden bu şekilde yazabiliyorduk hala geçerli mi bilmiyorum ancak hatalıysa lütfen düzeltin.Bir arkadaşım gerçekten çok hayati bir sebepten dolayı içinde 5 adet 80 lvl olan accountu satılığa çıkardı.İlgilenenler olursa bana ulaşabilirler detaylar için.
January 10, 201016 yr Eskiden bu şekilde yazabiliyorduk hala geçerli mi bilmiyorum ancak hatalıysa lütfen düzeltin.Bir arkadaşım gerçekten çok hayati bir sebepten dolayı içinde 5 adet 80 lvl olan accountu satılığa çıkardı.İlgilenenler olursa bana ulaşabilirler detaylar için. içerigiyle ilgili hic bişey yazmamısın ne kadar mesela fiyatı ne var 80 lvlik allymi horde mihangi server ? ilgileniyorum ben acıkcası
April 9, 201016 yr benim kuzen 7 tane charlı acountu satılığa cıkardı charları prıest mage dk hunter paladın rogue şhaman horde ally karışık serverlarda frostwişper de ally twıstıng te horde auctıonda hordeilgilenen varsacharların tümü sağlam ayrıntılı bilgi için bana ulaşabılırsınız düşünüyorsanız bu acountu kacırmayın derım :)
Eskiden bu şekilde yazabiliyorduk hala geçerli mi bilmiyorum ancak hatalıysa lütfen düzeltin.
Bir arkadaşım gerçekten çok hayati bir sebepten dolayı içinde 5 adet 80 lvl olan accountu satılığa çıkardı.
İlgilenenler olursa bana ulaşabilirler detaylar için.