Jump to content
Posted
Wt nin sohbeti asla unutulmaz asla da yeri dolmaz özlememek de olmaz.....(kafiyeyi bilerek yapmadim :P)

WT yi daha dogrusu içindeki sahislari arkadaslarimi özledim kimler war kimler yok bilmek istiyorum sohbet için muhabbet için girmek istiyorum ama eskiler en azindan benim zamanim oyunda mi 800 mb boşuna inmesin şimdi :) ses verebilcekmisiniz dilini yutmus olanlarin yerine de o da burada diyebilcekmisiniz bekletmeyin pek beni :))

Featured Replies

Eski ally ,yeni horde , ben buradayım ;) Dönmen için ne derece etkili olur bilemem,pek muhabbetimiz olmadı. Ancak ,seni gördüğüme sevindim. :rolleyes: Çünki TRKZ, who list de gördüğüm özel isimlerden biri olmuştur hep :)
Kürşatcım ben sayayım sana kimler yok; Engin, asal , nail , ben ne uzatıyorum ki :) Guildinden kimse yok işte olm :P
[quote name='Alemci' date='22 January 2010 - 03:24 PM' timestamp='1264166686' post='267418']
Kürşatcım ben sayayım sana kimler yok; Engin, asal , nail , ben ne uzatıyorum ki :) Guildinden kimse yok işte olm :P
[/quote]

Asalla ben hala görüşüyorum :),naillede görüşüyoz msnde, Alemci nAber? hatırladınmı beni Anarsist :) heee?

Edited by Anarsist

Rasmus bende, muhabettimiz pek yoktu ama hatırlıyorum seni..shaman dı TRKZ yanış hatırlamıyosam, Burnıng Crusade'te.Hoş geldin. :)
TRKZ bak burda kim var^^ oyuna geri dönmen için geçerli bir sebep
dınınınn..darkrage ve pegasus olarak hala burdayız bizde :D herkez bıraktı bi biz bırakmadık kaç senedir bu serverı
Zx ile devam (tatil süresi boyunca [img]https://www.ebattle.net/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif[/img])
kalbimdesin kürşat = ) Trkz diyince aklıma senin o orc shaman geliyor =) bide karazhanda senle fadimenin ilihoff un add leri kesişi geliyor aklıma.. ne güzel günlerdi =)
ah be kürsat ne günlerdi ne güzel günlerdi.Aslında lich king öncesi daha da güzeldi tbc yeterliydi keşke de öyle kalsaymış ama BLİzzard dur demiyorki :) dönersen ben de varım neden olmasınki ? su an yokum ama bakarsın dönerim ben de :P hem ecü askerden de dönmüştür :D
ben yokkum muhabet bitti oyunun tadı kalmadı :)
ha bide unutmadan senle gecenin geç saatlerine kadar agility mi staminamı int. mi falan fıstık...stat tartışması yapardık...sürekli hesap peşindeydin kürşat hala öylemisin acaba =))
Bende bi ara başlıcak gibi oldum ama 800 mblık patchi görünce korktu gözüm ve kotam:) Eskilerden pek fazla kalmamış artık, serverda muhabbeti pek bulamadım, bazıları hariç tabi, sonunda sildim 15gb yer açıldı pc de:) Ben xero önceden allydim de hordeye dikey geçiş yaptım yoğun istek üzerine :P Hoşgeldin dicem de ben yokum zaten:P
birisi tank mı dedi :o walla bnm bildigim guild hala duruodu nebu adı deişti galiba gelen olursa caja da özledigi ortama geri dönebilir :)) Bu arada sizin orji macerası noldu kürşat ertugrulla?
Topiği açtı, balığa cıktı. En kısa zamanda geri döner ;)
vayy ercü abimin askerliği bitmişmi geri dönsede bari toprlardık ortamı yine hem kürşatım özledim seni mage ile kesmeye çalıştıgım tbc zamanlarını :D bu arada ben eskinin pegasusu şimdinin dariusu :D
ben varımda sadece msnde :P wow hem harddiske hemde zamana zarar, boşver yükleme, msnde konferans yaparız :P
yada sen döneceğine asalın dediği gibi hepimiz bırakalım :P
[quote name='darkrage' date='29 January 2010 - 08:45 PM' timestamp='1264790700' post='267489']
yada sen döneceğine asalın dediği gibi hepimiz bırakalım :P
[/quote]
asal demişse vardır bir bildiği olmadı biz bırakalım :D
[quote name='BlackChaos' date='31 January 2010 - 01:43 AM' timestamp='1264894997' post='267498']
asal demişse vardır bir bildiği olmadı biz bırakalım :D
[/quote]

tabi canım olmazmı :D siz bırakın değişimi görceksiniz :P
Aynen asala katılmaktayım ve bir +1 ile desteklemek istiyorum :P
  • 1 month later...
ne kadar eski? olm napıonuz lan hepiniz burdasınız duygusala bagladım vallaha...bi kısmınızla durmadan kavga etsemde. :D acc name trkz 20092051032 ? şifrede aklımda hala