Jump to content
Posted
Wt nin sohbeti asla unutulmaz asla da yeri dolmaz özlememek de olmaz.....(kafiyeyi bilerek yapmadim :P)

WT yi daha dogrusu içindeki sahislari arkadaslarimi özledim kimler war kimler yok bilmek istiyorum sohbet için muhabbet için girmek istiyorum ama eskiler en azindan benim zamanim oyunda mi 800 mb boşuna inmesin şimdi :) ses verebilcekmisiniz dilini yutmus olanlarin yerine de o da burada diyebilcekmisiniz bekletmeyin pek beni :))

Featured Replies

• Author
[quote name='Nothingface' date='04 March 2010 - 03:55 AM' timestamp='1267667749' post='267747']
ne kadar eski? olm napıonuz lan hepiniz burdasınız duygusala bagladım vallaha...bi kısmınızla durmadan kavga etsemde. :D acc name trkz 20092051032 ? şifrede aklımda hala
[/quote]

geri geldim sınav vardı birkac girememiştim :P

acc name o da şifrenin üzerinden neler gecti neler son şifreyi ben bile hatirlamıyorum :)) ally-horde gecisi sonra charlarin silinişi falan hepinizi cok özlemişim ya...

engin şahamanin içine Bl!zz ediyor stat tartişmalari da bitmiyor :P

emin orjinal işi tatil bitince yandi benim net problemli idi sürek li düşüyordum hedefledigim guilde girdikten sonra net problemi başlayinca sinirlenip biraktik o gün bu gündür charin ne halde oldugunu bile bilmiyorum :)