Jump to content
Posted
Saatler 19:45 günlerden 24 Ocak Pazar durum ne bakim istedim. Bu tablo herkez için hayırlı olsa gerek.
227 online wt ye başladım başlayalı en iyi rakamdır. Daha iyisi olur inşallah.
Bütün WT ekibine iyi çalışmalar, playerlara kolay gelsin. :)

[img]http://img290.yukle.tc/images/3093masallah.JPG[/img]

Featured Replies

Ufaktan reklamlara başlamanın meyvesini toplamaya başladık sanırım. Özellikle Yurt dışından biçok yabancı oyuncu Wt ye akın etmeye başladı.

Son Fiziksel Sunucu Upgradeleri ve 3.3.x e sorunsuz geçiş çok iyi oldu diyebilirim şimdi amacımız 3.3.x te enaz 1 gün uptime kalmak sonrasında reklamlara son sürat devam edicez burda 500 yada 600 kisi gorusenız sasırmayın gerçi hepsi turk olsun isterdik ama yabancıları tanıdıktan sonra onlarında oyuna renk kattığına sahit oldum.

Sayıları çok önemsemiyorum ama umarım burda geçirdiğiniz zamanı keyifli hale getirebiliyoruzdur..
[quote name='Yusuf' date='26 January 2010 - 12:38 PM' timestamp='1264502326' post='267453']
Ufaktan reklamlara başlamanın meyvesini toplamaya başladık sanırım. Özellikle Yurt dışından biçok yabancı oyuncu Wt ye akın etmeye başladı.

Son Fiziksel Sunucu Upgradeleri ve 3.3.x e sorunsuz geçiş çok iyi oldu diyebilirim şimdi amacımız 3.3.x te enaz 1 gün uptime kalmak sonrasında reklamlara son sürat devam edicez burda 500 yada 600 kisi gorusenız sasırmayın gerçi hepsi turk olsun isterdik ama yabancıları tanıdıktan sonra onlarında oyuna renk kattığına sahit oldum.

Sayıları çok önemsemiyorum ama umarım burda geçirdiğiniz zamanı keyifli hale getirebiliyoruzdur..
[/quote]
Kaptan sen birkaç yabancı dil öğrenmeye başla. Wturk'ü böyle görmek güzel. Umarım kıymetini bilir herkes.
Bu yurtdışından gelen oyuncular inşallah ally da char açarda wsg olur, bzm Türk allylarda iş yok :D
[quote name='Whitehawx' date='26 January 2010 - 07:22 PM' timestamp='1264526538' post='267457']
Bu yurtdışından gelen oyuncular inşallah ally da char açarda wsg olur, bzm Türk allylarda iş yok :D
[/quote]

sen yenisin galiba :)

Edited by NightMare

[quote name='NightMare' date='29 January 2010 - 08:07 PM' timestamp='1264788479' post='267485']
sen yenisin galiba :)
[/quote]

nie canım Dark dogru dio , siz "ally görünümlü horde" takılmıyor muydunuz? :P
[quote name='Delthre' date='29 January 2010 - 08:32 PM' timestamp='1264789947' post='267487']
nie canım Dark dogru dio , siz "ally görünümlü horde" takılmıyor muydunuz? :P
[/quote]

o ne öyle doğan görünümlü şahin gibi :P walla aly görünümlü horde da takıldım, horde görünümlü aly da takıldım, takıldım allah takıldım, ama şimdi açıldım, takılmıyorum :P
şuanki online sayısı 423 başarılarınızn dewamını dılerım
[quote name='NightMare' date='29 January 2010 - 08:57 PM' timestamp='1264791430' post='267491']
o ne öyle doğan görünümlü şahin gibi :P walla aly görünümlü horde da takıldım, horde görünümlü aly da takıldım, takıldım allah takıldım, ama şimdi açıldım, takılmıyorum :P
[/quote]

Bence sen Doğan görünümlü şahin bakışlı Kartal olmuşun resmen =)
arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama panel patlak benim offline charlarım bile online gözüküor :D
  • Author
[quote name='Garrett' date='30 January 2010 - 01:46 AM' timestamp='1264808770' post='267494']
arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama panel patlak benim offline charlarım bile online gözüküor :D
[/quote]

Arkadaşın söylediğine katılıyorum. Arkadaşımın acc sinde bulunan bütün charlar online gözüküyor. farklı acc de olsa asılı kaldı dicem ama sanırım ya panel patlak yada fake charlar gözüküyor. Bi sorun varsa ilgilenirler bilgilendirmek istedim.
Bilgilerinize
İyi çalışmalar WT ekibi...

Edited by merzifonlu