Posted February 2, 201015 yr Açıkçası bu sonu ben hiç sevmedim ama hiç bir kral sonsuza kadar yaşayamıyor işte.. [media]http://www.youtube.com/watch?v=qhqFuinjYhA[/media]
February 2, 201015 yr Highlord Bolvar yeni lich king oluor.wt de ki bolvar adlı charım silindi alabilseydim güzel olacaktı
February 2, 201015 yr Enteresan bir son olmuş Biz bolvar ı askerleriyle birlikte zehirden öldüğünü zannediyorduk.Neyse ben Tirion hayranıyım o sağlam kalsında gerisine bakarız,bi raid lik işi var.
February 2, 201015 yr anlamadıgım Bl!zz.her trailerde adını koca koca harflerle yazardı.bu videoda goremedım.acaba amacları ne??? bunu gectim...lichking kim tarafından yaratıldıysa yine onun tarafından yokedilir.tahminimce killjaedeni wow un 3.paketinde görebilme sansımız yuksek....
February 3, 201015 yr Acıkcası bende bu duruma cok üzülmüs bulunmaktayım milyonlarca kisinin idolünün yıkılması biraz üzücü oluyor sonucta cogu kisi onu seviyordu ve gücü temsil ediyordu... Yanlız Bl!zz bu işte ne yapıcagı belli olmuyor bu seneryoyu cizen calısanları aslında taşlamak gerekir ama ne yapalım sevdigimiz kahramanında sonu burada bitiyormus hic aklıma gelmezdi ölücegi ama öldü iste. Hall of Reflectionda bir konusma var eger dunga girip dinlerseniz Ally Tarafında (jaina) Horde Tarafında (Lady Slyvanas) Utherle konusuyor ve diyorlarki bugun arthası yok edecegiz. UTHERİN acıklaması ise su oluyor Arthas ı yok edemezsiniz, eğer scourge bugun Kalimdor ve EK'yi fethetmiyorsa sebebi Arthas'ın içindeki sevgi ve iyilikten, eğer crownu yok ederseniz güc serbest kalır ve scourge serbest kalıp heryere saldırmaya başlar diyor... Yani bu olaydan sonra mantıksal olarak sunu düsünmekteyim Arthas öldü evet Yeni Lich King de Simdi Bolvar oldu ve gelicek olan Pach de Catalysm Yani Trailerda da diyorki güc artık serbest kaldı Scoruge dahada güclenicek Demek oluyorki bu yeni pachlerde evren işgal altında olucak ve herkez icinde olucagı bir kargaşaya sürüklenicek böylelikle dünyanın sonu yavas yavas gelicek... Herkeze simdiden basarılar Seneryo üzücü olmakla birlikte hafifde güzel planlanmıs ama ginede Arthasın ölmemesi taraftarıydım Onu tekrar gücle buzdan kafese hapsedebilirlerdi bir süreligine bu benim sahsi düsüncem... Edited February 3, 201015 yr by AKFOLN
February 3, 201015 yr Author Blizz fena halde kıl bir firma hem arthası kestiriyorlar hemde videolarını heryerden sildiriyorlar
February 4, 201015 yr ben hiçbirine deil de su sw kralına wrymn mişydı neydi adı ona kıl oldum... abi nerden cıktı o adam ? gokten indi aniden.... okuyorum Bl!z in cıkardıgı senaryoyu adam arthasın kankasıymıs yavf adam kral nasıl olabiliyo bi kerette arthasın kardeşi ne oldu ( adı atlas mıydı neydi ) ??
February 6, 201015 yr Frostmourne yerde kaldı. Fark ettiniz mi? Arthas'ı da Frostmourne yönlendirmişti. Alın size bi açık kapı
February 6, 201015 yr Bl@zzard adını gene büyük harfler ile gösterdi ne göstermemesi öteki trailerde kocaman Blizard Entertainment yazısı ile başlıyor dikkat etmemişiniz sanırım.Neyse Arthas'ın ölecek olması beni üzdü belki Arthas hayranı olduğum içindir..: WT Team'den bir ricam olacak mümkünke İCC'yi bayağı sonra açın Arthas'ın ölmesine dayanamam kalbim dayanmaz..
February 11, 201015 yr WoW a yeni başlamama rağmen bu bile beni etkiledi yerde yatan Lich King'di sanırım gerçekten bu sahneyle bile hayran oldum adama keşke hepsini görebilseydim bütün hikayeyi yani
February 12, 201015 yr karizmasıyla nerdeyse 10yıldır hayatımızda olan delikanlıhın kitabını yazmış ama biokadarda bab katiliolan artas öldühü için çok üzgünüz bakalım bolver nepıcak bize
February 12, 201015 yr linc kingin kimsesiz cocukları dk yaptını biliymuydunuz soğoktan üşümesindiyemiş öledemişti rahmetli okul yapımına 100n iskelet yoladını biliyomuydunuz. bilmiyosanda inanma
[media]http://www.youtube.com/watch?v=qhqFuinjYhA[/media]