Jump to content
Posted
[url="http://vimeo.com/9170007"]IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ...[/url]

Yusuf kaptan koymus ama ben birde anlamıyan olabilir diye altyazılı versiyonunu koydum...
Dünden beri icim ne kadar parcalansada azdır olamaz böyle bir son diye kendimi dövüp durdum :(
Ah ulan Bl!zz ah Yaktı gitti Dag gibi ARTHAS ı Bumu hak bumu hukuk dünyanın efendisini nasıl bir cırpıda yokettin...
İdolümü öldürdü Bari en azından ölmeseydi bolvar yerine buza gine onu hapsetselerdi belirli bir süre bastırmak amacıyla of of :( Ruhun Sâd olsun ARTHAS seni unutmayacagız hic bir zaman...

(O sümüklü bolvarı da en kısa sürede kesmek istiyorum idolümün koltuguna oturdu hazırcı serefsiz paladin)

Neyse arkadaslar türkce altyazılı videoyu izleyin her ne kadar sonuc üzücüde olsa simdiden iyi seyirler.

Edited by AKFOLN

Featured Replies

akifim bu güzel paylaşım için tüm wt müteşekkir sana ellerin dert görmesin. acını paylaşıoruz arthas ı istioruz. daha dün gibi gözünün önünde dimi senin de arthas ın rüzgarda ahenkle dalgalanan lüle lüle sarı saçları. peeeh çabuk büyüdü erken öldü kerata, ama hangi ölüm erken ölüm diildir ki...
  • Author
[quote name='nortiraj' date='03 February 2010 - 03:55 PM' timestamp='1265205322' post='267525']
akifim bu güzel paylaşım için tüm wt müteşekkir sana ellerin dert görmesin. acını paylaşıoruz arthas ı istioruz. daha dün gibi gözünün önünde dimi senin de arthas ın rüzgarda ahenkle dalgalanan lüle lüle sarı saçları. peeeh çabuk büyüdü erken öldü kerata, ama hangi ölüm erken ölüm diildir ki...
[/quote]

Aynen aynen kanka yaa dün gibi unutulmaz o günler o campainler o kitaplar o hikayeler :(