Posted February 17, 201016 yr merhaba arkadaşlar yenı başlamıyorum ama çook uzun bir ara vermiştim ve tekrar dönüyorum :)umarım oyunda ve forumda cok buyuk değişiklikler olmamıştır. tekrar herkeze çok selam oyunda görüşüruz. bu arada SON patch için çalışan addonslar lazım :)) For the Horde Enttreri ( rogue)Zaknafein (Paladın)Ertuu ( Druid ) Edited February 17, 201016 yr by marvellous
February 17, 201016 yr merhaba arkadaşlar yenı başlamıyorum ama çook uzun bir ara vermiştim ve tekrar dönüyorum :)umarım oyunda ve forumda cok buyuk değişiklikler olmamıştır. tekrar herkeze çok selam oyunda görüşüruz. bu arada çok patch için çalışan addonslar lazım :)) For the Horde Enttreri ( rogue)Zaknafein (Paladın)Ertuu ( Druid ) Tekrar Dan hoş geldinn Bende askerden geldikten sonra Wturka Başladım Keşke Daha önceden gelseymişim Nese Bize bu İmkanları Sağladığınız Çok Teşekkürler Wturk.... Çalışmalınızda Başarılar.... Bullchaos
February 18, 201016 yr Hoşgeldiniz :) http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx Addonslar için, bakabilirsiniz .
February 18, 201016 yr merhaba arkadaşlar yenı başlamıyorum ama çook uzun bir ara vermiştim ve tekrar dönüyorum :)umarım oyunda ve forumda cok buyuk değişiklikler olmamıştır. tekrar herkeze çok selam oyunda görüşüruz. bu arada SON patch için çalışan addonslar lazım :)) For the Horde Enttreri ( rogue)Zaknafein (Paladın)Ertuu ( Druid ) hoş geldin
merhaba arkadaşlar yenı başlamıyorum ama çook uzun bir ara vermiştim ve tekrar dönüyorum :)umarım oyunda ve forumda cok buyuk değişiklikler olmamıştır. tekrar herkeze çok selam oyunda görüşüruz.
bu arada SON patch için çalışan addonslar lazım :))
For the Horde
Enttreri ( rogue)
Zaknafein (Paladın)
Ertuu ( Druid )
Edited by marvellous