Jump to content
Posted
An itibariyle "World of warcraft" adlı lanet virüsü bilgisayarıma kendi isteğimle geri almış bulunmaktayım. Oyuna az evvel girip cıktım. ANCAK allyde hiç kimse kalmamış diyebilirim. TCoA horde olmuş. ben sap gibi kala kaldım. ne guild var ne tanıdık. Rica ediyorum (az sonra okuyacagınız cümleyi yanlıs anlayın) "bana bir el atın" =)

aşağıda hoşgeldin diyecek olan kişiler muhtemelen olur (Evet biraz yüzsüzüm) sağolun canlarım. öpüyorum.

Featured Replies

Hoş geldin Lakin Bi İsteğimiz Daha olacak Gelirken Biraz daha Oyuncu Getir Aly Tarafına :D Bullchaos
  • Author
Eyvallahh hoşgördüm. :) az cok seviliyormuşum yahu. Ama allyde TCoA vardı ne oldu ona ? :D nere gittiniz yahu :)
[quote name='Alemci' date='24 February 2010 - 05:44 PM' timestamp='1267026293' post='267708']
Eyvallahh hoşgördüm. :) az cok seviliyormuşum yahu. Ama allyde TCoA vardı ne oldu ona ? :D nere gittiniz yahu :)
[/quote]

Sonunda dogru yolu buldular :)

Horde oldular = Cult Of Arcanum dalar

Hosgeldin .

Edited by Ahmetben

eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı yahu :) boş ver ne yapacaksın eskiyi :) Yeni yüzler yeni eğlenceler işte :P
hoş geldin oyunda görüşmek üzere seni kesmeyi özledim :Pp

şimdi sinirlenip beni seni az kesmedim diyeceksin bende doğru çokk öldrün diyecem oyunun zevkide burda değilmi zaten (ama önce bulman gerekli )
serkan hoşgeldin dostum aynı virüsü bende kurdum ama daha giremedim :D girince iki virüs takılırız ben hordeyım ama bi aly bir horde kanka kanka gezerik :D:D
Bonjuuaaa Bendee gelimmiii Scorpion olarakdan :$

Serkan bensız oynaman sen olum :D
hoşgeldin kardeşim ^^ sen iste sana hazır horde char weriyim :) İsmail senin için heba edebilirmiş charını :D senin char kalsın arada keserim seni ;)
  • Author
Topluca hoşbulduk :)

@Scorp ; Gel bakem abine biraz mage öğret :P

@Alkyone ; Kes beniii kes beniii ! :) hala priest olduğunu tahmin ederekten sağlıklı ellerinde ölebilirim :P

@Night ; Alemi boşver ben senin yakışıklı prensinim :P
  • 9 months later...
  • Author
Tekrar ally olduğuma göre bu başlığı uplayabilirim. :) Hatta upluyorum =) ahanda upladım !