Jump to content
Posted
[center]Guardians Of Heaven Guild WT
Guardians Of Heaven Gururla Sunar [/center]

[center]İyi Seyirler...[/center]

[center][media]http://www.youtube.com/watch?v=Y5RIB2IwrtE[/media][/center]

Featured Replies

elinize sağlık :) ilk yorum benden olsun (tam forum gibi olduk hea beğendiysen + rep :P) ancak bir kaç eleştirimde olcak öncelikle videoyu 480p deilde 360p çekseydin daha akıcı şekilde izlenirdi cok fazla takılıyor sonra videoda söylediğin şarkıların çaldığına eminmiisn metalica ve rammstein bana sanki 9dk boyunca aynı şarkıymış gibi geldi :D ve sanırım achi leri hala calışmıyor en azından title achileri nesse uzatamadan tekrar elinize sağlık :)
  • Author
[quote name='Garrett' date='08 March 2010 - 10:44 AM' timestamp='1268037868' post='267790']
elinize sağlık :) ilk yorum benden olsun (tam forum gibi olduk hea beğendiysen + rep :P) ancak bir kaç eleştirimde olcak öncelikle videoyu 480p deilde 360p çekseydin daha akıcı şekilde izlenirdi cok fazla takılıyor sonra videoda söylediğin şarkıların çaldığına eminmiisn metalica ve rammstein bana sanki 9dk boyunca aynı şarkıymış gibi geldi :D ve sanırım achi leri hala calışmıyor en azından title achileri nesse uzatamadan tekrar elinize sağlık :)
[/quote]

yorum için saol videonun orjinalini izletmek isterdim. full size 1024x768 boyutlarında saolsun paylaşım sitesi hd desteği veriyor fakat ttnet bize 25k upload la yeterince köstek oluyor. yazılan şarkılara gelince gerçekten vardı, tabi y..tube lisans sorunu yapıp bu şarkıları kullanamazsın yoksa seni mahkemeye veririm diyene kadar <_< . Halbuki şarkıları videoya uyduracağım die ne kadar uğraşmıştım. yorum yapan yapmayan herkeze takrar ty saolun
[quote name='merzifonlu' date='08 March 2010 - 07:10 PM' timestamp='1268068204' post='267792']
yorum için saol videonun orjinalini izletmek isterdim. full size 1024x768 boyutlarında saolsun paylaşım sitesi hd desteği veriyor fakat ttnet bize 25k upload la yeterince köstek oluyor. yazılan şarkılara gelince gerçekten vardı, tabi y..tube lisans sorunu yapıp bu şarkıları kullanamazsın yoksa seni mahkemeye veririm diyene kadar <_< . Halbuki şarkıları videoya uyduracağım die ne kadar uğraşmıştım. yorum yapan yapmayan herkeze takrar ty saolun
[/quote]
evet aynı lisans sorunu bizim 10x videosundada olmuştu megavideo ya upload ettim sonra onlar sıkıntı cıkarmadı istersen bider ordan dene bidaki sefere
ah ah achisi çalışsa keşke :(

Eski günler aklıma geldi; birinin!! :P lafına uyup hep 3 drake kesioduk :D Sonra yine birinin aklına gelmişti, ah biz önce nie drakeleri kesmiorz :)))

Ellerinize sağlık, güzel olmuş :)

-- Elithral --
[quote name='merzifonlu' date='08 March 2010 - 12:29 AM' timestamp='1268000950' post='267789']
[center]Guardians Of Heaven Guild WT
Guardians Of Heaven Gururla Sunar [/center]

[center]İyi Seyirler...[/center]

[center][media]http://www.youtube.com/watch?v=Y5RIB2IwrtE[/media][/center]
[/quote]

Sey siz buna 3 drakemi diyorsunuz bilmem ama bence o başlıgın adını degistirmen gerekir dostum bu bildigin bossu direk kesmek olmus böle 3 drake olmuyorki :) Orjinale bilgin yokmu hic o gelen sıralı bossların hepsini teker teker kesip en son ana bossu kesersen 3 drake up oluyor ve bonus loot düsüyor Tabi serverda bozuk oldugundan obs normal direk bossu kessen bile arada sırada Black Drake atıyor normaldir :) Nese en azından Video icin ugrasmısın :D Artı Title a gelince Serverda ilk First 3 Drake kesene veriliyor ardından kesenlere verilmiyor Ve zamanında Biz ally Takımı Title i almıstık :)
[quote name='AKFOLN' date='17 March 2010 - 01:05 AM' timestamp='1268780724' post='267855']
Sey siz buna 3 drakemi diyorsunuz bilmem ama bence o başlıgın adını degistirmen gerekir dostum bu bildigin bossu direk kesmek olmus böle 3 drake olmuyorki :) Orjinale bilgin yokmu hic o gelen sıralı bossların hepsini teker teker kesip en son ana bossu kesersen 3 drake up oluyor ve bonus loot düsüyor Tabi serverda bozuk oldugundan obs normal direk bossu kessen bile arada sırada Black Drake atıyor normaldir :) Nese en azından Video icin ugrasmısın :D Artı Title a gelince Serverda ilk First 3 Drake kesene veriliyor ardından kesenlere verilmiyor Ve zamanında Biz ally Takımı Title i almıstık :)
[/quote]

yanlisin var :) > [The Twilight Zone (25 player)] ashivment i bul internetten arastir... 3 twilight drakede [b]yaşarken[/b] kesersen bossu alirsin bu title i.. eger siz T.drakelerden sonra bossu kesip aldıysaniz o Title i.. ozaman hata wardir serverda :)
  • Author
[quote name='AKFOLN' date='17 March 2010 - 01:05 AM' timestamp='1268780724' post='267855']
[/quote]

evet ben bilmiyorum belki ama okuyorum. sıra ile kesmenin sebebi drakelerin attıkları debufflar yüzünden orjinalde böle oluyor. WT de doğru çalışmıyor. wow hakkındaki herhangi türkçe ing sayfaya 3 drake yaz sende göreceksin.
  • Author
Buyrun buda orjinalden bi 3 drake orjinal oyunda 3 drakeyi bizim kestiğimiz gibi kesemezler fakat bu bizim artılarımızdan değil az önce yazdığım gibi Buff ların olması gerektiği gibi çalışmadığından kaynaklanıyor.

En basit örneği serverimizda Lava WAWE yok.

[center][media]http://www.youtube.com/watch?v=iJJ4hhL9DU0[/media][/center]