Jump to content
Posted
Main char Moon + 9 tane 80 lvl alt charımı sildim arkadaslar, aranızdan ayrılıyorum herkese hayırlı ugurlu olsun beni sevmeyen horde arkadaslar bayram ediyodur simdi uzun süredir wt deydim ne resler geçirdim ama artık silme kararı aldım.

Featured Replies

[quote name='Alemci' date='14 March 2010 - 06:27 PM' timestamp='1268584050' post='267824']
güle güle.. yine bekleriz ;)
[/quote]
Hoşçakal. Bırakman üzücü bide üstüne Horde arkadaşlar bayram eder demen dahada üzücü.Birine veya birilerine göre degerlendirme yapmısın ama genelleme yapman yanlış.Karşılıklı oynamakdan zevk aldıgım oyunculardansın.Hayatında başarılar dilerim

Edited by nuttella

[quote name='nuttella' date='14 March 2010 - 08:53 PM' timestamp='1268592836' post='267826']
Hoşçakal. Bırakman üzücü bide üstüne Horde arkadaşlar bayram eder demen dahada üzücü.Birine veya birine göre degerlendirme yapmısın ama genelleme yapman yanlış.Karşılıklı oynamakdan zevk aldıgım oyunculardansın.Hayatında başarılar dilerim
[/quote]
aynen katılıyorum neete bütün yazımı kopy peyst yapmışın hiç hoş deil :D
smilar topiclere bak bi ton elveda var bi o kadarda bilmemkim is back yakında görürüz moon is back gene
ayrılışın üzücü tekrar görüşürüz umarım bir horde olarak bayram ettiğim söylenemez :)
[quote name='Foster' date='14 March 2010 - 05:51 PM' timestamp='1268581880' post='267823']
Main char Moon + 9 tane 80 lvl alt charımı sildim arkadaslar, aranızdan ayrılıyorum herkese hayırlı ugurlu olsun beni sevmeyen horde arkadaslar bayram ediyodur simdi uzun süredir wt deydim ne resler geçirdim ama artık silme kararı aldım.
[/quote]
bir pvpci ally daha gitti niye sevinelim buna
  • Author
oyuna dönmicem bosa beklemeyin eski arkadasların hatrına forma gelirim sadece :)