Jump to content
Posted
Şimdi başka bir konu;

Dün akşam 30 dan fazla ally toplandık ve orgrimmar basmaya gittik herşey istediğimiz gibi hordeları faka bastık oyunun eğlenceli kısımları bunlar zaten ally sayısının azlığından dolayı zar zor toplanıyoruz böyle.Thralla kadar geldik mevcut olan 20 kadar horde pek birşey yapamıyor veya yetişemediler sonrası çok ilginç thralla dalmaya başladım ben direk diğerlerine dokunmadan birden FATAL abartmıyorum en fazla 20sn içinde tekrar oyuna girdim bir baktım bütün allylar ölü 20 kişi olan horde lar olmuş 38 40 kişi hepsi sapasağlam.

Kimseye burada suç atmıyorum bug yapıp oyuna dc yaptıran varmıdır onuda bilmiyorum ama benzer olay 2 gün önce wsg dede oldu.
Eğer bu işi bilerek yapan varsa soruyorum gerçekten övünebiliyormusunuz biz kalemizi savunduk diye bunu şu yüzden yazıyorum
oyundur bu ama fatal yiyip dağıldıktan sonra dalanlaranda hordeların yanımıza gelip sanki başarı sağlamışlar gibi gülmesi bana biraz manidar geldi açıkçası.Dünki olaydan sonra dikkatimi çeken başka birşey daha oldu 2 gün önce horde lar bizim kalemizi bastığında ve biz savunmaya yapmaya çalışırken yaklaşık 2 saat boyunca tek bir fatal bile gelmedi tmm sayımız azdı tebrikte ettik ama oyun içinde yaşanan aksaklıklar nedense genelde horde a yarıyor.

Yok eğer bu oyundan kaynaklanan bir hataysa GM lerden lütfen rica ediyorum en kısa zamanda düzeltilsin şu olay oyundan ally
tarafında zevk kalmamaya başladı buda doğal olarak horde artışına neden oluyor bu durumdan ne ally lar memnun nede hordelar bu son yazdığımda yanılıyorsam söyleyin.

İsteğim iki tarafında oyundan zevk alması bu oyun üç basamaktır.
1.80 olmak
2.Pve yaparak item dizmek
3.Sonuna kadar pvp yapmak

Fakat bu son iki basamak oyundan dolayı pek mümkün olmuyor.Pve kısmı herkes için geçerli ona lafım yok ama iş pvp ye gelince ally tarafında sürekli sıkıntılar oluşuyor buda doğal olarak her iki tarafı etkiliyor.

Edited by xozox83

Featured Replies

fatal konusunu bilemiyorum çünkü oraya yoktum fakat diyer konulara gelince haklı oldugunu kabul etmemek ahmaklık olur gm arkadaşlar yenı gelen yada mevcut arkadaşları aly taraflarına geçirmeleri durumu eşitlemesi gerekiyor dün wsg de 2 bayrak taşıdım 3. bayraği taşımaya gerek duymadım taşısaydım arkadaşlarım üzerime yürürlerdi kill yapmamıza izin vermedın diye kısacası pve pvp birbirini tetikliyen şeyler pve yapan pvp yapar rakiplerimizin bizlere göre düşük itemler yada az oyuncu ile aktif member olması biraz güç bir an evvel ele alınması gerken bir konu
kesinlikle gmlerin bu buglı skiller ve ally eksikliğikonusunda bir şeyler yapması gerektiğinde hem fikirim hatta başka bir topicte ally açanlara eventli char verilsin yazdım. fakat bizim swyi bastığımız gün biz de kralı keserken 3 defa fatal yedik yani bu ally veya horde tarafına özgü bir durum değil
bu fatal sorunu düzelse bile ben bizim allyların düzeleceğini sanmyorum...sayılı adam var tabi sözüm meclisten dışarı.
  • Author
[quote name='dementor' date='02 April 2010 - 12:51 PM' timestamp='1270205467' post='268030']
kesinlikle gmlerin bu buglı skiller ve ally eksikliğikonusunda bir şeyler yapması gerektiğinde hem fikirim hatta başka bir topicte ally açanlara eventli char verilsin yazdım. fakat bizim swyi bastığımız gün biz de kralı keserken 3 defa fatal yedik yani bu ally veya horde tarafına özgü bir durum değil
[/quote]

Sizinde Fatal yediğinizi bilmiyordum o zaman lafım yoktur pardon.
bu olay baya tartışıldı zamanında allylar a bir destek falan olun diye çünkü bu oyunda insanların zevk alabilmesi için her 2 tarafada ihtiyaç var ancak bu 2 taraflı olay wtde biraz zor durumda cünkü ally ve horde un grup olarak bakışları farklı bence ally tarafı daha cok pve isteyen arkadaşlaradan oluşuor horde kısmıda pvp taraftarı arkadaşlarımız daha fazla bence bu dengenin sağlanması için HORDE DAN ALLY A geçiş açılmalı bunun gmleri için sıkıntılı bir süreç olduğu bir gerçek ancak bu taraz bi olay olmadan bu denge sağlanmaz gibi geliyor her geçen gün ally oyuncu kaybedio horde LFG sinde ally char takas edicem isteyen varmı diyen bir cok arkadaşımız var işin üzücü kısmı bunların coğu bglerden arenalardan bildiğimiz pvp yapan arkadaşlar onlada horde a geçerse ne olur artık bilemiyorum horde kendi arasında duel atar anca cok acıdırki akşamları ortalama 50 60 kişi oluyor 2 tarafda ancak 1 yada 2 defa 5 kişi wsgye yazılıyor yada cok istisna durumlarda 10kişi abye yazılıyor bunlar üzücü durumlar bence konuyu biraz saptırdım ama evet fatalda düzelse iyi olucak artık cok can sıkmaya başladı :D
saygılar
ya hakkatan boss kesiyoruz dunda 30k hp kalmış bossda çat fataldan wipe :D zaten bozuk talentlar ve skiller mevcuttu bir de bu fatal yedirenlerle iyice bir şenlendi ortam :D
[quote name='Garrett' date='02 April 2010 - 01:36 PM' timestamp='1270208201' post='268033']
bu olay baya tartışıldı zamanında allylar a bir destek falan olun diye çünkü bu oyunda insanların zevk alabilmesi için her 2 tarafada ihtiyaç var ancak bu 2 taraflı olay wtde biraz zor durumda cünkü ally ve horde un grup olarak bakışları farklı bence ally tarafı daha cok pve isteyen arkadaşlaradan oluşuor horde kısmıda pvp taraftarı arkadaşlarımız daha fazla bence bu dengenin sağlanması için HORDE DAN ALLY A geçiş açılmalı bunun gmleri için sıkıntılı bir süreç olduğu bir gerçek ancak bu taraz bi olay olmadan bu denge sağlanmaz gibi geliyor her geçen gün ally oyuncu kaybedio horde LFG sinde ally char takas edicem isteyen varmı diyen bir cok arkadaşımız var işin üzücü kısmı bunların coğu bglerden arenalardan bildiğimiz pvp yapan arkadaşlar onlada horde a geçerse ne olur artık bilemiyorum horde kendi arasında duel atar anca cok acıdırki akşamları ortalama 50 60 kişi oluyor 2 tarafda ancak 1 yada 2 defa 5 kişi wsgye yazılıyor yada cok istisna durumlarda 10kişi abye yazılıyor bunlar üzücü durumlar bence konuyu biraz saptırdım ama evet fatalda düzelse iyi olucak artık cok can sıkmaya başladı :D
saygılar
[/quote]

Walla arkadaşlar kendi açımdan söylemek gerekirse ally'de pve veya pvp de oynayanların bir çoğu pek bilmeden oynamakta, bana göre kendilerini geliştirmeleri öğrenmeleri gerekir.
Bana sorarsanız pve guildi içinde pvp yapıyoruz ve pvp de pvp itemlerini kullanıyoruz. Buda söylenirmi demeyin çünkü ally de yeşil itemle bg ye girenler oluyor. şahsen ben ve arkadaşlarım team olarak girmeyi tercih ediyoruz. En azından kimin ne yaptığını bilerek oynuyoruz. Spell cast edemeden ölen arkadaşında bg de işi olmaz. 1v1 de iki vuruşla ölüyorsa burada bir sorun var demektir. Kimileri kendinize bencillik yapıyorsunuz diyebilirsiniz.Herkez kendinden sorumludur. Roqu oynayıp combo bilmeyen, pala oynayıp Ss bilmeyen, duru oynayıp instant heal bilmeyen adamlar varken 10 deil 100 adam olsa bişi yapamayız...

Wsg de 45dakka kaldığımı biliyorum tek fight içinde zevk alarak oynamak var. Bizim ortamımıza uyacak arkadaşları aramıza alıp birlikte oynuyoruz.

Ally olarak keşke birlikte aynı takımda olsak dediğim Horde çok sağlam arkadaşlar var. Her ne kadar tanışmasakta böle düşündüğüm oluyor. Kendinize 100 noob adam arıyorsanız bolca var. 10 sağlam adamı yeğlerim...
ben birinin yeşil itemle bg ye girmesinde bi sakınca görmüyorum acıkcası ancak full epic itemli arkadaşların bgye girmeyipte o yeşil itemli dediğiniz kişinin bgye girmesine fırsat kalıosa bence bir sakınca yok hiç değilse o bir şeyler için çabalamış itemi olmasada bgye girmiş olay burda yenmek yada kaybetmek değil allyda olsa horde da olsa birlikte bu oyunu oynuyoruz allyda yener horde da yener ama arada bir çekişme olmadıktan sonra kimin kazandığı pek önemli değil açıkcası ve o 3 5 dk süren bglerden kimsenin zevk aldığını sanmıyorum ne horde ne ally ancak onlarda yapılmalı kimse anasının karnında öğrenmedi pvp yapmayı bgye girerek duel atarak arenaya girerk öğrenilcek bişi bu ha 2 3 hafta pve itemiyle girersin sonra pvp itemi dizmeye başlarsın o sorun değil sorun bir şeylere adım atmak bence ve bu konuda herkezin duyarlı olması gerekir ally da horde da ben kendi adıma söylüyorum elimden gelse o item bakımından zayıf arkadaşları ben kendim götürürüm dunga ha onuda kendi tarafı yapamıyorsa ztn diyecek bişi yok
[quote name='Garrett' date='04 April 2010 - 09:03 PM' timestamp='1270407808' post='268052']
ben birinin yeşil itemle bg ye girmesinde bi sakınca görmüyorum acıkcası ancak full epic itemli arkadaşların bgye girmeyipte o yeşil itemli dediğiniz kişinin bgye girmesine fırsat kalıosa bence bir sakınca yok hiç değilse o bir şeyler için çabalamış itemi olmasada bgye girmiş olay burda yenmek yada kaybetmek değil allyda olsa horde da olsa birlikte bu oyunu oynuyoruz allyda yener horde da yener ama arada bir çekişme olmadıktan sonra kimin kazandığı pek önemli değil açıkcası ve o 3 5 dk süren bglerden kimsenin zevk aldığını sanmıyorum ne horde ne ally ancak onlarda yapılmalı kimse anasının karnında öğrenmedi pvp yapmayı bgye girerek duel atarak arenaya girerk öğrenilcek bişi bu ha 2 3 hafta pve itemiyle girersin sonra pvp itemi dizmeye başlarsın o sorun değil sorun bir şeylere adım atmak bence ve bu konuda herkezin duyarlı olması gerekir ally da horde da ben kendi adıma söylüyorum elimden gelse o item bakımından zayıf arkadaşları ben kendim götürürüm dunga ha onuda kendi tarafı yapamıyorsa ztn diyecek bişi yok
[/quote]

+++ up
[quote name='Garrett' date='04 April 2010 - 09:03 PM' timestamp='1270407808' post='268052']
[/quote]

dediğin gibi bizde onlara yardıma çalışıyoruz. fakat okadar çocukça davrananlar varki way efendim neden bizim içimizden adamı çalıyorsunuz, kendi tarafınıza çekiyorsunuz diyen guild liderlerimi istersin ifgden sayanlar mı dersin. sırf bu yüzden oyundan soğuyan arkadaşlar oldu. bende isterim onlarında düzgün ve sağlam olmasını. insan gibi davranan, konuşan ve tavır alan kazanır. Veya Ally olan kazanır... :P