Jump to content
Posted
Evt bugun 10 kusur kere farklı man ve hc turlerınde kesmeye calıstıgımız toc ılk eventın 2. bolumunde artık deneyımlerın verdıgı katkılar ıle kesmeye cok yaklastıgımız hatta kestık basardık seslerı yukselırken 25 man hc toc raıdimız DC den madur dusmustur bu yazıdan 1 ssatı asmıyan bı sure once. Ben burdan yusufa seslenıyorum benım oyunda guvendıgım bazı nedenlerden dolayı tek yetkılı sensın dc nın sebebının arastırıp (SEN TARAFINDAN) buna rahatlıkla sebeb olucak adamların loglarını kontrol etmenı beklıyorum gercekten dc mıydı yoksa baska bısey mı oldu aydınlatılabılırmıyız.

Featured Replies

cevap dahi vermek tenezzülünde bulunmayacaklar oyun içindede aynı forumdada aynı..hayır böyle ally horde eşitlenmez bari hordeden ally e aktarma felan yapın öyle eşitlensin kesilemeyen bossların droplarıyla vs. le mi eşitliceniz sonra hiç gereği olmayan adamların bi tarafı tavan yapıyo
Evet dc'ler yine artmaya başladı 2 gün önce bizde 25m hc yi sorunsuz yaparken 3 kere dc yedik sonra tekrardan başladık ama zaman kaybından başka birşey olmuyor dc den sonra geri girmeyenler oluyor saat geç olduğu için yatmak zorunda kalanlar (benim gibi) oluyor ltf buna en kısa zamanda bir çözüm bulun.

-DEEPFEAR-

Edited by xozox83

Ya Olmaz Arkadaşım O kadarda Olmaaz Sinir Krizi Geçirdim GÜnlerdir Uğraş Mantık Yürüt Tam herşey rayıne oturmuşken tam kesilecekken gelde öyle bir şey olsun ya kafayı yedik lütfen bunlara bi çözüm bulun....

Bullchaos
Dc problemi var evet.Bizim raid zamanında da çoğu kez oluyor.Çoğu kişinin gecenin o saatindeki raid şevkini kırıyor ve raidden çıkartıyor.
eskiden wturkte minimum 5 saat online olurdum şuan sadece 1 yapıp çıkıyorum çok sıkıyor bunaltıyor bu sorunlar
[quote name='Ond3rkor' date='17 April 2010 - 12:03 AM' timestamp='1271455397' post='268311']
cevap dahi vermek tenezzülünde bulunmayacaklar oyun içindede aynı forumdada aynı..hayır böyle ally horde eşitlenmez bari hordeden ally e aktarma felan yapın öyle eşitlensin kesilemeyen bossların droplarıyla vs. le mi eşitliceniz sonra hiç gereği olmayan adamların bi tarafı tavan yapıyo
[/quote]

Söylemek istediklerini tekrar düşün istersen çünkü bazıları T - 10 pve seti alırken bazıları relentless vs. için frost harcarsa olacağı sonuç bu dur.
Çok eminimki yarın icc katedral açıldığı zaman da kesemeyecekler ozamanda 277lwl itemle dolaşanlar içinde bu tavırlar olacaktır. Dengelenmek için falan filan, senin gibi düşünen insanların polemik konusu olacaklar. evet 25manHC 25man +++ hepsini doğru şekillerde kesebilenler var.
ya crafter siz daha 200 lwl ıtem le gezerken toc denemelerı bızle yapılıyordu bence az oyun ve toc hakkında bilgi edin derim çünkü horde ally toc raıdı ayrı ayrı sana nasıl anlatayım ki şimdi durmu şöle diyim kısaca biz 25 kişi PVE itemlerle o kadar sağlam kadro ve işi bilen adamlarla girip kesemiyosak ki gel beklerim gözlerinle gör bozuk oldugunu sizde çalışıosa tabi konuşursun herneyse bu olay çok byücek gibi zaten bide kalkıp böle kesemıyosanız falan gıbılerden konuşmayın önce bi bilgi ögrenin görün ondan sonra yorum ve hava yapın derim :) saygılar....

GENERAL
[quote name='merzifonlu' date='17 April 2010 - 02:02 PM' timestamp='1271505757' post='268320']
Söylemek istediklerini tekrar düşün istersen çünkü bazıları T - 10 pve seti alırken bazıları relentless vs. için frost harcarsa olacağı sonuç bu dur.
Çok eminimki yarın icc katedral açıldığı zaman da kesemeyecekler ozamanda 277lwl itemle dolaşanlar içinde bu tavırlar olacaktır. Dengelenmek için falan filan, senin gibi düşünen insanların polemik konusu olacaklar. evet 25manHC 25man +++ hepsini doğru şekillerde kesebilenler var.
[/quote]

Birincisi ben gmle uzun uzun konuştum toctaki 2. bos add çıkarmıomuş normalde speel atıomuş ama speli ekleyemedikleri için bu addyi eklemişler ve bu addnin aşırı vurduğunu söyledi bunuda düzeltceklermiş.25hc ve 25 man keslio diosun tocun hordede farklı alyde farklı oldunu biliosundur heralde mesela ilk açıldığında bize 25 manden faction şampiyonlarından kutu çıkmıyordu bu yüzden ilerleyemioduk ama alyler anub bile kesiodu.Hatta geçen aly bi arkadaş bizle toca girdi anlattı napcamızı yaptık ama olmadı sorunlu oldunu oda kabul etti.

İkincisi itemsiz diosun ki benim rogdan yüksek gsli birini daha görmedim daha bunu övünmek için söylemiorum ama raidde 40kdan fazla healtim oluo rog halimle buna rağmen solucanların çıkardığı addlerden bi kaçıorum 2 kaçıorum 3.de kaçamıorum bunun nedenide arenanın her tarafında 3-4 tane add olması anlıcan kaççak yer kalmıo sizdede bole ve bu halde kesiosanız tebrikler ama hala videosunu göremedik koymanı beklioruz ;)
:D :D :D sen full pve ıtemı dedıgı halde adamın yesılenceden bahsedıosan bu oyunu bırak dostum :D

Edited by vamp

Arkadaşlar Olayı Farklı Yöne Çevirmeyinde Bunu Herkez Biliyoki Horde toc Başladığından Beri Sorun vardı Halada Sorun var!

Beceri ve Mantıktan bahsediyosunuz İnanın Aklınıza Gelebilecek Her şeyi Dün gece Yaptı düşündük uyguladık.

nese Gel gelelim konuya En son Bi fikir Daha sunduk Bozuk olduğu halde yat kalk kesecek gibi olduk...( Bu demek Dildir Doğru düzgün çalışıyo toc Tamamen Raiddeki arkadaşların tecrubesi ve hızlı olmaları) Olmuyor

Emin Olun Ki Sorun büyük! Bildiğiniz gibi dil
Gmlerle konuştum toc hakkında taktik istedim iyi niyetli düşünüp aly ler tocu nasil kesiyor izlemişsindir aynı taktiği söylermisin dedim. taktik anlatıldı update oldugu ilk gün benım raide böyle yapıcaksınız dediğim taktiğin aynıydı aradan haftalar geçti biz aynı taktiği haftalardir denerken ilk bosun 2.herolarını kesemez haldeyiz alyler 16 kişi toc 25hc yapıyorlar bu durum çok abarti.Burda demek istemiyorum aly lerde toc farklı hordelerde farklı ama dediğim gibi ilk günden beri add lerden kaçarak dediğimiz tocu kesemezken aly 16 17 kişi 25 hc yapıyorlar ise akla başka bir şey gelmiyor.

Ayrıca hangi zihniyette var olan bir düşüncedirki sen heroların spellerını eklıyemıyorsun diye böyle bir şey ekliyorsun o bossların skilleri bu kadar çok vurmuyor bu bir bi hero yatıp ikincisi cıktıgında skil atmıyorlar bu iki ya tocu kapatın adam akıllı her iki tarafada düzgün şekilde çalışır vaziyette açın yada o addları mangosla konuşup kaldırttırın aly horde dengelemek istersen kısacası kaş yapayım göz çıkartmayın.
Crafter dökme suyla değirmen dönmez bro ne kadar uğraşsanıda size ne yapsalarda hala banka köşelerinde oturursunuz yada bi zamanını bulur gearsız hordelerle wsg yaparsınız bizi görünce yazılma yazılma bağırınırsınız...Benim derdim toc la felan değil gmlerin boşkoy tavrında gm sen hakkını ver birtek Yusuf mu var bu oyunda oda gece 5 gibi giriyor(çok nadir)horde kısmına sorun var mı diyor sonra yine aynı terane...artık bilemicem gm arkadaşların neyden mağdur oldularda şimdi bizden bu kadar uzaklar diğer hordeleri bilemicem ama Assamite guildinden çok uzak oldukları kesin..

Az biraz saygı istiyoruz..Emeğin karşılığını istiyoruz..

Ainsworth
Eğer eşitsizlik varsa(ki bence kesinlikle var) söylenicek tek kelime var gm lere...YAZIK!!!
[quote name='Ond3rkor' date='17 April 2010 - 11:52 PM' timestamp='1271541178' post='268355']
Crafter dökme suyla değirmen dönmez bro ne kadar uğraşsanıda size ne yapsalarda hala banka köşelerinde oturursunuz yada bi zamanını bulur gearsız hordelerle wsg yaparsınız bizi görünce yazılma yazılma bağırınırsınız...Benim derdim toc la felan değil gmlerin boşkoy tavrında gm sen hakkını ver birtek Yusuf mu var bu oyunda oda gece 5 gibi giriyor(çok nadir)horde kısmına sorun var mı diyor sonra yine aynı terane...artık bilemicem gm arkadaşların neyden mağdur oldularda şimdi bizden bu kadar uzaklar diğer hordeleri bilemicem ama Assamite guildinden çok uzak oldukları kesin..

Az biraz saygı istiyoruz..Emeğin karşılığını istiyoruz..

Ainsworth
[/quote]

ya arkadaşlar neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum. benim üzeimde item yok bütün gün giriyoruz bg lere yeniliyoruz yeniyoruz oyun oynuyoruz. ben kendi arkadaşlarım adına kimsenin özel yardımı olmadan bişiler yaptığımızı size temin ederim. emin olun bizde sizin üzerinizdeki wrahtful relentless itemlere övgüyle bakıyoruz. olayı kişiselleştirmeyin. bugün peş peşe 5 wsg girdim 1inde kazandım. raid yaptık döndük gene bg girdik kazandık şimdi biz özellikle bunu yapmıyoruz. ben dahil hiç bir arkadaşımda furius weapon yok relentlessi full düzmüş arkadaşım yok oyun bu yapmayın allah aşkına kavga edilecek başka meselemi yok memlekette :(
devlet meselelerini mi konuşucaz burda bi rekabet içindeyiz tabiki bu tür tartışmalar olucak dediğin gibi oyun sonuçta bu realle oyunu karıştırmayın
Gecen hafta ıcersınde Grid systeminde bi değişiklik yapıldı
http://github.com/mangos/mangos/commit/ea99457e50790acde8928aa0f3dc4a9c096b4a8c
biraz teknik bir konu ama gerekli bir değişiklikti fakat surekli Dc olmanıza neden olan asıl sorunda burda basladı sistemdeki hataları bulup duzeltıyoruz ama bıraz zaman gerekıyor cunku her dcde olusan log uzerinden koddakı sorunlu yerlerı gorebılıyoruz. kızgınlığınızı anlıyorum fakat bu geçici bir durum meraklanmayın biz burdayız ve çalışıyoruz.
[quote name='vamp' date='17 April 2010 - 03:28 PM' timestamp='1271507300' post='268324']
ya crafter siz daha 200 lwl ıtem le gezerken toc denemelerı bızle yapılıyordu bence az oyun ve toc hakkında bilgi edin derim çünkü horde ally toc raıdı ayrı ayrı sana nasıl anlatayım ki şimdi durmu şöle diyim kısaca biz 25 kişi PVE itemlerle o kadar sağlam kadro ve işi bilen adamlarla girip kesemiyosak ki gel beklerim gözlerinle gör bozuk oldugunu sizde çalışıosa tabi konuşursun herneyse bu olay çok byücek gibi zaten bide kalkıp böle kesemıyosanız falan gıbılerden konuşmayın önce bi bilgi ögrenin görün ondan sonra yorum ve hava yapın derim :) saygılar....

GENERAL
[/quote]
1 İTEMLE boss kesemessin kafa lazım kafa en kral itemi al heal becereksizse tank denyoluk yapıosa raid ne zmaan nerdne kacıcagını bilmiosa ... uzar gider bu konu
hiç POLEMİGE girmeye gerek yok
demekki o kadro yeteri kadar saglam degil ... item olarak saglam amenna ama MENTALITY leri yok sanırım
[quote name='Yusuf' date='18 April 2010 - 09:42 PM' timestamp='1271619779' post='268366']
Gecen hafta ıcersınde Grid systeminde bi değişiklik yapıldı
[url="http://github.com/mangos/mangos/commit/ea99457e50790acde8928aa0f3dc4a9c096b4a8c"]http://github.com/ma...3dc4a9c096b4a8c[/url]
biraz teknik bir konu ama gerekli bir değişiklikti fakat surekli Dc olmanıza neden olan asıl sorunda burda basladı sistemdeki hataları bulup duzeltıyoruz ama bıraz zaman gerekıyor cunku her dcde olusan log uzerinden koddakı sorunlu yerlerı gorebılıyoruz. kızgınlığınızı anlıyorum fakat bu geçici bir durum meraklanmayın biz burdayız ve çalışıyoruz.
[/quote]

kolay gelsin :) zamanla duzelecek artık ;)