Jump to content
Posted
BEYLER SERVERİ KURUP OYNAMAYI BASARDIM AMA BAKTIMKİ OYUNCU SAYISI AZ BUNUN İÇİN KENDİMCE SÖYLE BİR KONUYA VARDIM İZMİRDE BANA YAKIN İNTERNET KAFELERİ GEZİP WOW TÜRKÜ KURMAYA CALISACAGIM BUGUNDEN İTİBAREN BÖYLE BİR İşLEM YAPMAYA KARAR VERDİM.
AMA ÖNCE SİZLERE DANISMAK İSTEDİM BELKİ HAFTA İÇİ DİYE KULLANICI SAYISI AZDIR DEDİM SİZLERE DANISMAK İSTEDİM AKSAM OYNAYAMADIM YA PARTY KURUP SÖLE KASAMADIM 11 LVL ASAS ACTIM AMA BUGUN YENİ CHAR ACCAM BÜYÜCÜ AÇMAYI DÜşÜNÜYORUM

Featured Replies

Hmm ilginç bir deneme. Broşür dağıt istersen ? En azından konusarak yorulmazsın :)
kendine yakıştırdıgın bi classla oynuyabilirsin.
ayrıca ne demek ıstedıgını anlamış değilim wtürk zaten kurulu bir server eğerki başka bir server kurucam diyorsan bu tarz konularında burda yerı yoktur.
  • Author
ya oyuna müsteri bulmak istiyorum dedim dün aksam oynrken koskoca serverda 1 kişiyi görmedim her internet kafede bu oyunu oynayacak adamlar bulup bu oyunu alıstırtmak istiyorum eskiden bizim kafeye gelirlerdi böyle server kuranlar bizim ko serverimizvar burda oynayın diye sölerlerdi bende onu yapayım dedim yanı bu oyuna dahada çok kişinin oynamasını saglamak tır amacım her hangi bir server kurma olayı falan yok bu oyunu tüm izmirde oynatmak amacım niye wow kendisine para verelimki amerikalı adamlar kazansın burda türk server varken bol bo9l reklamlara tıklarız amerikalı kazancagına siz kazanın dedim sadece nekadar çok kişi tıklarsa okadar cok kazanırsınız
bu server kar amacı güden bi server değil öncelikle bunu bilmelisin. reklamlara tıklanmadıgındada bu serverkapanmıyor ;)

ben wowu burda öğrendim. ha sana kimse demez getirme diye. onada ben karışmam yorum da yapmam...

serverda adam yok değil sen daha yeni başladıgın için ilk maplarda pek insanla karşılaşmazssın