Posted June 9, 201015 yr Beyler Wturk de bna 35+ karakter verene knıght online xıagenon sw sinde 60 lv rogue veriyorum
June 9, 201015 yr Author Bak kardeşm madem burasının ticaret yeri olmadıgını düşünüyorsun ozaman neden bu başlığa giriyorsun ve neden sadece laf atmak adına konuya cevap veriyosun.ben knıght oynıyanlara sesleniyorum kimsenin illaki üstüne alınması grekmez her girdiğin konuya cevap yazma gibi huyun var sanırım!!!!!
June 9, 201015 yr [quote name='denixxx' date='09 June 2010 - 09:38 PM' timestamp='1276108680' post='269099'] Bak kardeşm madem burasının ticaret yeri olmadıgını düşünüyorsun ozaman neden bu başlığa giriyorsun ve neden sadece laf atmak adına konuya cevap veriyosun.ben knıght oynıyanlara sesleniyorum kimsenin illaki üstüne alınması grekmez her girdiğin konuya cevap yazma gibi huyun var sanırım!!!!! [/quote] beyler adam ilkokullu
June 9, 201015 yr [quote name='Kaldorei' date='09 June 2010 - 10:14 PM' timestamp='1276110889' post='269101'] beyler adam ilkokullu [/quote]
June 9, 201015 yr Adam gayet güzel istegini belirtmiş. Yardım istemiş, karsılık olarakta elinde bulunan ve ilgisi olan kişilerin dikkatini cekecek karsılık sunmuş. Bence abartmaya. "ilkokullu" tarzında "aşşalayıcı" cümleler sarfetmeye gerek yok. Mod'a gelince tanımam bilmem ama orada ona gülecegine uyarmmayı denesene? İlkokullu lafına gülmek nedir? bir üst mesajda seviye demişsin Tam bir ironi.. Bu arada İnci sözlüğün etkileri baya baya yayılıyor. İnci sözlükte yazmıyorsunuz. Burası Wt forum. Hatırlayınız. Hey gidi zeykur... Edited June 9, 201015 yr by Alemci
June 9, 201015 yr hmm gülücüklü msj atmamızda göze çarpıyor demek. başka topicde olan bi geyiği buraya taşımışlar bende güldüm buna devamı gelicek ve önü kesilmesi gereken bi şey. arkadaşım bügün bana oyunda para karşılığı charını satın almak isteyen biri oldgunu söyledi. Wturk item için ölen yada yırtınan parayla gold satılan yada edit yapılan bir yer değil. yeni gelenlerin anlaması onlara özel msj atarak değil yaptıklarına verilen karşılıklarla gösterilir. Topici direk silmemin nedeni de ko istilasına yavaşta olsa tanık olmanızdı. neyse fazla ironi yapmiyim
June 10, 201015 yr sana burda char vermesek onun yerine koda max lvl li bi char versek bir çok yardımsever arkdaşlarımız var sana yardımcı olurlar . Edited June 10, 201015 yr by Cuqqa
June 10, 201015 yr [b]DeathPunisher@hotmail.com ; ekle elimde 45 level char var vereyim.. iyi oyunlar.[/b] Charında sende kalabilir. Edited June 10, 201015 yr by Lofty
June 10, 201015 yr Author Bu Olayın Yaşla bi ilgisi yoq 23 yaşındayım. Ayrıca modarator olman insanları aşşalamanı gerektirmiyor bende bi dünya forumda Admin oldum...
June 10, 201015 yr Her topic e atlamak gibi bir hevesim yok ancak, Mod arkadaş görevini yapmış.Uzatmayalım arkadaşlar.Bildiğim kadarıyla karakter takas aynı server içinde uygulanır ki onada zaten yöneticiler karışmaz.WoW ve Ko lar arası bir takas:)Pek hayra alamet değil.Bukadar konunun üzerine düşeceğine şimdiye kassan 40 lvl olurdun.
June 10, 201015 yr [quote name='Alemci' date='09 June 2010 - 11:43 PM' timestamp='1276116233' post='269105'] Bu arada İnci sözlüğün etkileri baya baya yayılıyor. İnci sözlükte yazmıyorsunuz. zeykur... [/quote] capsli
June 11, 201015 yr Ben wow oynamaya kodan sonra başladım iyiyim kötüyüm demiyorum 5 yıldır rogue oynuyorum siz düşünün. şimdi koya laf edip de zamanında ko oynayanlardan beter durumda olanları biliyorum. Gerek yok aşağılamaya sakin biraz. Ayrıca arkadaşa tavsiyem; wowda 35+ yapmak zor bişey değil wow oynadıktan sonra knighta geri dönmezsin ama bırak karakterin sende kalsın.
June 11, 201015 yr burda kimseye laf söylemiyorum ama gm yokmu bu başlığı kapatsın gereksiz uzadı bu konu hakaret edilip duruluyor
June 12, 201015 yr İnci sözlük mü? elbet tabi unutmamak lazım wturkde oldugumuzu. fakat benim görevim bunu hatırlatmak daha fazla hakareti forum kaldırmaz zaten. 2 tane post yazılmış topic yıkıldı. nese closed