Jump to content
Posted
WT e çok uzun zaman emek vermiş.Kolay kolay kalp kırmamış,bu server için çok çaba sarfetmiş bir abimiz Barış abi..Keşke seni tekrar aramızda görebilsek eskisi gibi.Doğum gününü buradan kutluyorum çünkü seni hala unutmadığımızı bilmeni isterim.Seni tanıyanlarda buraya katılacaklardır eminim.Nice yıllara Loafer,Saturna =))

Featured Replies

iiki dogdun barış.abi sayende cok ii zamanlar geçirdik oyunda.emegin var üzerimizde.tekrar iiki dogdun abi
doğum günün kutlu olsun Barış abi, nice yıllara..

http://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU hapiyde birtdey amanin şarkısını The Cult of Arcanum'dan sana gelsin abi :)

Edited by HellStorm

Loafer kimdi yaa, hatırlıyo gibiyim. Çok noob vardı zamanında onlardan heralde. Nese kutlu mutlu olsun :)=
Nice yıllara Barış abi :))
[color="#1C2837"][size="2"]Beni tanıyan tanımayan seven sevmeyen kısaca herkese teşekkür ederim ...

Darısı sizlerinde başına nice mutlu sağlıklı huzur dolu günler sizlerinde olsun ...

Bu arada yaş oldu yolun yarısı ...

Yazacaklarım vede haykırmak istediklerim var ...

Beni WT'den hiç kimse koparamaz ...

Nede olsa YUSUF ve World Of Turk benim bir ailem gibidir ...

Burada tanıdığım ve edindiğim dostluklardan da kimse koparamaz ...

Oyundayım artık ve emek ne demek herkes görsün diye tekrar sıfırdan kasıyorum ...

Bana lvl 80 veren arkadaşlara da teşekkür ederim ...

EMEÐİN karşılığının bu olduğunu gördüm ...

Son söz bir gün başkasına yapılan yarın seninde başına gelebilir ... [/size][/color]

Edited by Loafer

Nice Senelere Barış.Wt de seninle uzun yıllar mutlu günler geçirdik.Kah sevindik, kah üzüldük.Bahsettiğin gibi Wt yi bir Aile ortamından farksız bildik. Sanal Alemin tüm Entrikalarını dalaverelerini geçde,Sana Sevdiklerinle beraber, Nice Sağlıklı Mutlu ve Huzurlu Yıllar temenni ederım.Herşey gönlünce olsun. :)
baya bi geç kaldığım için özür dileyerek (daha önce de geç kutlamışım bak, utanç duydum)

Doğum günün yeniden kutlu olsun, nice froumda doğum günü kutlama başlıklarına :)
Hep bu ttnet yüzünden ! Ben aslında bu yazıyı yazarken 16.06.2010 00:01 di zaman. Gel görki hep ttnetin sucu Barış abi :) (harbi cok gec kaldım :( )

Nice mutlu senelere abi ;)
  • Author
[quote name='Alemci' date='19 June 2010 - 01:46 PM' timestamp='1276944389' post='269231']
Hep bu ttnet yüzünden ! Ben aslında bu yazıyı yazarken 16.06.2010 00:01 di zaman. Gel görki hep ttnetin sucu Barış abi :) (harbi cok gec kaldım :( )

Nice mutlu senelere abi ;)
[/quote]
Aslında 15'i :))
[quote name='satanized' date='19 June 2010 - 04:12 PM' timestamp='1276953127' post='269232']
Aslında 15'i :))
[/quote]
Esasında doğduğum gün yazacaktım ancak o dönemde hala ateşle haberleşiyorlardı. (Nerden biliyorum? Ebe sağolsun "çocuk dogdu, ücretlendirme su kadardır" mesajı tasıyan bir ateş yaktı.) Buda birşey mi ? "magrada dogdum ben aslında" üfff tamam yeter sıvayamadım bile durum o kadar vahim.
  • Author
[quote name='Alemci' date='19 June 2010 - 04:39 PM' timestamp='1276954765' post='269233']
Esasında doğduğum gün yazacaktım ancak o dönemde hala ateşle haberleşiyorlardı. (Nerden biliyorum? Ebe sağolsun "çocuk dogdu, ücretlendirme su kadardır" mesajı tasıyan bir ateş yaktı.) Buda birşey mi ? "magrada dogdum ben aslında" üfff tamam yeter sıvayamadım bile durum o kadar vahim.
[/quote]
:D :D
[quote name='Alemci' date='19 June 2010 - 04:39 PM' timestamp='1276954765' post='269233']
[/quote]

"karanlıkta 5 yerine 6'ya basmışım yanlışlıkla" deseydin kurtarırdın :D