Posted June 22, 201014 yr [color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim. Warrior - delihüsrev,deepfear paladin - generall rogue - keymaker,jackall deathknight - unforgiven,ryuu druid - Quansy,positive mage - Thegame priest - Eddy warlock - ANTODALT (DOOMLORD) shaman - Blackwolf hunter - bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color] Edited June 22, 201014 yr by angelmad
June 22, 201014 yr Warrior - DEEPFEAR paladin - GENERAL rogue - JOY-ENTTRERİ-KAYMEKER deathknight - RYUU-GENC druid - POSİTİVE mage - Thegame-TİRYAKİHASAN priest - Eddy warlock - ANTODALT (DOOMLORD) bence pvp de clasının enleri bu kişiler roguede neden 3 kişi yazdım rogue de enleri seçmek biraz zor en iyi üç kişiyi yazdım Edited June 22, 201014 yr by marvellous
June 22, 201014 yr Warrior: Sand+Deepfear Rogue: Superb Paladin: Xiu Hunter: Valla suan pek adam yok ama Muro Priest: valla priest pek goremiyom Death Knight: Neete + Muskeeter ( daogru yazdım mı emin deilim yanlıs sa kusura bakma ) Shaman: Fblee Mage: Tiryakihasan ( tabii ki ) Warlock: Nemy Druid: Hellbroth Gerci cogunlugu eski guildimden oldu ama neyse
June 22, 201014 yr Warrior - ? pek görmedim ama eskilerden yazalım; Chaosofwar paladin - Howard - (Nightmare - Tranquillity bunlarsız olmaz) rogue - Pala (hep hayranım) deathknight - bizim tank druid - Hellbroth (yorum yapmaya bile gerek yok) mage - priest - Eddy - Slyph ( o nasıl heal atmaktır arkadas) warlock - Deumus (öff baska lock yokki sırf o yüzden ) Hunter - Kutay tabi ama suanki nickini bilmiyorum Shaman - ?
June 22, 201014 yr Druid - Hellbroth,Qansy,Positive,Pelikan Hunter - Raven,Asares Paladin - Nervosa,Rjalk,...(Paladin o kadar çok ki serverda) Priest - Edyy,Slyp Warlock - Cck,Bakteri,Lanet,Fatalfighterdı galiba Warrior - Darkrage(tankta üstüne yoktur serverda),Delihüsrev,Deepfear Shaman - Blackwolf,Tranquality,Eiak Deathknight - Naturell,Darius,Ryuu,Braindamage Mage - Zz Rouqe - Jackall,Disgust Unuttuğum isimlerde vardır mutlaka.. Edited July 23, 201014 yr by AssasiN
June 22, 201014 yr Author oynamaya oynamaya hunter ve shamanı da unutmuşuz. bu arada hasan abiyi tek bi class olarak kategoriye alamayız o başlı başına bir class.
June 22, 201014 yr Uzun zmndır ne yazıorum ne de oyuna giriorum tam 6 ay sonra ilk yazısım ve belkide girebilirim oyuna:D özledim wturku lys sınavı bittiğinden yaz tatilinde ins. sizlerle olurum en iyi pvpcileri bilmiom simdilik gelince görücem beni tanıyanlar bilir zaten pvp ciimdir
June 24, 201014 yr İlk olarak beni unutmayan arkadaşlara teşekkür ederim Bu topicte son baktığımdan beri konuyla alakalı epey bir post silinmiş, nedenini öğrenebilirmiyim?
June 24, 201014 yr biraz roll back olmuş sanırım yeni servera taşımadan dolayı edit sebebi:yargısız infaz... Edited June 24, 201014 yr by Garrett
June 25, 201014 yr rogue azuredragon(eren nerelerdesin?) mage: alemci(senin ally olduğun günleri özledik), electro(yalnız koyboy) priest: exelance feral dru moon, alura. özellikle alura, alamadığım tek feral, ve moon u almış tek feral. resto dru linoq (adını doğru yazmışımdır umarım) excalibur vardı ya warri ya paladindi sanırım öle kalmış aklımda iidi adam. xaros umuz vardı bizim kanatlarını açardı gezerdi, çok tek atmışlığı vardı
June 25, 201014 yr [quote name='Vandread' date='22 June 2010 - 07:26 PM' timestamp='1277223978' post='269286'] herkes ismini mi değiştirdi yoksa eskilerden sahiden kalan yokmu [/quote] öncelikle 65 event i bitirdi wt yi. gelen resler ve ardından toparlamak için yapılan şeyler. en çok da 2gün önce oyunda gördüğümüz oyuncularınr full furious setlerle deadly setlerle dolaşması oldu diye düşünüyorum ben...
June 25, 201014 yr [quote name='Kaldorei' date='22 June 2010 - 10:11 PM' timestamp='1277233874' post='269293'] yaz hunter. [/quote] eey gidi kaldoreii. şu wt ye hunter öğreten adam. ne bug lar gördün hunter'da vazgeçmedin. şu server'da hunter diyince seni saymayan varsa. bu 'en'lere derim ben "kime göre neye göre??"
June 25, 201014 yr Warrior: Kelleci,Bozox,Ramulda Mage: Thegame,Alembeytu,Scorpion Shaman: Drekthar,Trkz Warlock: Doomlord,Riu,Rokka,Aka,Noose Deathknight: Neete,Ryuu Rogue: İletalis,Azuredragon,Zulkarneyn Hunter: Sainthunter,Aqwrobat,Bloodylantis Priest: Slyph Druid: Xero,Enumar Paladin: Howard,Nightmare,Rjalk Edited June 25, 201014 yr by BuLL
June 25, 201014 yr hakikaten benim postumda gitmiş sanırım tasınma sırasında ufak bi roll back yaşandı
June 25, 201014 yr eskilere girersek yaz yaz bitmez bu en'ler şimdikileri yazayım benim açımdan, unuttuklarım olursa affola warrior : Darkrage, Delihüsrev, Sand paladin : Howard, General, Vuagnon, Ainsworth, Irony (burda çok var yaz yaz bitmez ) death knight : *RYUU*(tartışılmaz). yanına da Deathslord ve Neete yakışır Tekerlek ve Muskeeter'ı da es geçemem tabi Mage : Thegame, Zz, Druid : Xero, Qansy, Positive Rogue : Keymaker, Pala, Jasmin Warlock : Asmodean, Cck, Doomlord Shaman : Blackwolf (tek geçerim), Deephallow, Fblee, Priest : Edyy, Slyph hunter : FINAIR
June 26, 201014 yr Warrior: Darkrage - Chaosofwar Mage: Alemci Shaman : Tranqullity - Trkz Warlock: Cck - Lanet Deathknight: Ogu (hahaha) Rogue: Disgust Hunter: THORN ! Priest: AVELİA ! (nerdesin be abi).. Druid: Enumar (tabiki enver abi başka kim olabilirki ? ) Paladin : NightMare.. Edit By Porphyria. Artık tek o .. Alemcinin kardeşi. Edited June 26, 201014 yr by Lofty
June 26, 201014 yr [quote name='DissAble' date='26 June 2010 - 12:39 AM' timestamp='1277505556' post='269312'] eskilere girersek yaz yaz bitmez bu en'ler şimdikileri yazayım benim açımdan, unuttuklarım olursa affola warrior : Darkrage, Delihüsrev, Sand paladin : Howard, General, Vuagnon, Ainsworth, Irony (burda çok var yaz yaz bitmez ) death knight : *RYUU*(tartışılmaz). yanına da Deathslord ve Neete yakışır Tekerlek ve Muskeeter'ı da es geçemem tabi Mage : Thegame, Zz, Druid : Xero, Qansy, Positive Rogue : Keymaker, Pala, Jasmin Warlock : Asmodean, Cck, Doomlord Shaman : Blackwolf (tek geçerim), Deephallow, Fblee, Priest : Edyy, Slyph hunter : FINAIR [/quote] bu cok doru oLmuş bu cok
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]
Edited by angelmad