Jump to content
Posted
Ben oyuna giriyorum bağlanıyor World Of Turk Offline yazıyor.Bende bir sorun mu var? Varsa yardım eder misiniz?

Featured Replies

• Author
oyunun versiyonu 3.3.3 mü? Forum sayfasında bakıyorum 3.3.3 online yazıyor. Benim 3.2.2 di. şimdi 3.3.3 yaptım
  • Author
exeden girdim.e-mail adresi ve şifreyi yazıp girdim sonra download updateing yazıyo başka bişi yapamıyorum.
edit:eğer cancel dersem giriş kısmına geri dönüyor

Edited by aykut35

• Author
Wow.exe yi açıyorum direk oyuna giriyor.Lauchersız sonra E-mail giriyorum ve şifreyi yazıyorum download updating yazıyor.set Realmlist 85.117.143.3
  • Author
eğer orda sorun varsa id pw yi nasıl kabul ediyor?oyun versiyonu 3.3.3 update yaptığı 3.3.3a.set Realmlist 85.117.143.3 realmlist böyle yazıyor.
orj de direk upload edebilirsin o sorun olmaz. inanmıyosun ama sorun yuzde 90 realmlistinde sole yapalım realmlistini yerini soylermisin nerde hangi klasor altında oldugunu kopyalayıp yolla birde realmlisti yazdıgında bi dikkat et de bak basında boşluk olmasın
  • Author
dediklerini yapacak.Bide şunu denedim başka bir private serverın realmlistini aldım ve yaptırdım oyunu giriş ekranında bi değişikli olmadı mesela world of turk realmlistinde sağ altta world of turk yazıyor değil mi.O yazı wot un realmlistini yazdığımda gelimiyor.
  • Author
realmlist bu konumda
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\World of Warcraft Wrath of the Lich King\Data\enUS
realmlist gerekli boşluklar haricinde boşluk yok.
  • Author
allah allah ya 3.2.2 iken oyun realmliste WOT'un realmlistini yapıştırdım.Oyunun giriş ekranında sağ altta World Of Turk yazıyordu.3.3.3 yapıtım.Realmlisti değiştirdim.Oyuna girdim o yazı gözükmedi.Sorun patch yaptıktan sonra çıktı.