Jump to content
Posted
Bu serverde 5. yılımı dolduruyorum ilk olarak ally mage Pegasus ile başladım maceraya sonra Darius ile devam ettim horde saflarında birçok olaya şahit oldum iyisi ile kötüsü ile ama hepside güzeldi bir sürü arkadaş edindim burada Scorpion,Nightmare,Highvoltage,Howard,Ryuu,Deumus... gibi ismini yazmadıklarım kusuruma bakmasın tabi en önemlileri Hellbroth,Xero ve Darkrage benim için her zaman arkadaştan öte oldular,lafı uzatmıyacam servere veda ediyorum uzun bir süre istemeyerekte olsa,bu kararı vermemde en büyük etken bu akşamki wsg geçişleri pvp dengeleme adına veya başka bir sebepten ütürü allye geçen her hordeye verilen neredeyse full pvp itemler ile bozulan denge inş düzelirde hordelerede denge gelir.Bu oyunda Yusufa teşekkür ederim böyle bir ortam hazırladığı için ve bana en çok desteği veren Saturna yani Barış abiye ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.Serverde oynayan bütün herkeze iyi vakit geçirmelerini temenni ederim hepinize iyi oyunlar...

[size="7"]Pegasus&Darius[/size]

Edited by BlackChaos

Featured Replies

Madem usta diyorki yol budur diye.ozman bende bırakıyorum oyunu
Simitçilerle takılmayın demedim ama ; Geri döön geri döön ne olur geri dööön, uzanıp tutuver stafımı, damage yer diyemem ne olur geri döön diyorum :)

şaka bir yana gitmezsiniz siz :)
öncelıkle alye geçen birisi olarak ( enttreri ) ektrsa hiçbir item almadım bir gün önce hordede wsg yaparken ki oyunla aly de girdiğim wsg arasındakı tek fark bütünleşme kazanmanın sırrı bu bence

bu arada kadir ve diyer arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim

Edited by marvellous

Ne ara bıraktınız ya oyunu hiç haberim olmadı, iyiki 2-3 gün girmedim ha :D
Ally e gecenlerden ılkıyım 3 setımden 1 setımı aldım repularım mesleklerım honor arena puanı frost emblemlerımı bıle wermedıler hepsını bıraktım extra gormedım kendı ıtemlerımı bıle alamadım sebeb arayanlar bunu sebeb etmesın.
hayatınızda başarılar kadir abi , veysel abi.
arkadaslar 3 gun oncede bir baslık acıldı bole nedenlerle gidenlere el sallamak dısında bir şey yapılmasına gerek yok. charlarınıda kendileri silip bırakıyorlar 3 gun onceki baslıgı acıp okusun isteyen. diğer turlu birşey savunmanıza gerek yok. Sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. bu başlıkları acanların niyeti adalet deil başka bir şeydir ust uste isyedikleri kadar cıksınlar işin sonu neticesi değişmeyecekdir.
ha siz zaten siliyorsunuz ama ben gene belirtiyim gmlere belirtilen yollar dısında rahatsız olmak suresiz ban nedenidir.
  • Author
kimse benim bu başlığım altında art niyet arayıp ortamı germesin!!! Amacım ne wt yöneticilerini nede gmleri zan altında bırakmak değil bunu herkes iyice kafasına yerleştirsin...5 yıl boyunca burada hem iyi hem kötü anılarım oldu sonuçta iyiler kötü anıları nötrledi sonuçta iyi anılar geride kaldı.Herhalde polemiklere son noktayı koyacak açıklamayı yaptığıma inanıyorumm!!! herkese tekrardan iyi oyunlar bu serverin tadını çıkarın.