Jump to content
Posted
5 yıldan fazla olmuştu Wturk ün sayfalarında dolaşıp kullancıların yazılarını okumam en sonunda cafesinde wt oynatan bir internet cafeci den yardım alarak üyeliğimi açtırabildim yıllar sonra ilk işim forumdan class ı warlock seçmek olmuştu her ne kadar nasıl bir oynanışı olduğunu bilmesemde yılalrdır içimde warlock sevgisi vardı ama şimdi yeni bir sorun vardı o da kotalı işkencesi :( , bu sorunu da Yusuf saolsun o zamanlar bana oyunun dvd lerini yollayarak halletmişti. (bu arada yusuf dvd leri verirken bir söz istemişti sen de oyunu isteyenlere yolla diye o Yusuf un verdiği dvd ler en az 10 kişiye daha yollandı )

O zamanlar açtığım başlıklar hala forumda mevcut bazen öyle şeyler yazmışım ki şuan beni deli eden cinsteki soruların aynısını sormuşum (belki de şu an ki hoşgörüm bundan kaynaklanıyor ben daha beterlerini yapmışım ) curse of agony nedir bilmeden, saçma sapan talentler ile bu serverin gördüğü son yes te aranıza katılmıştım daha sonra karakteri iyi anlamanın yolu yeniden kasmaktan geçer diyordum ki o sıra bazı tatsızlıklar yaşandı ve maalesef wturk den ayrı kalmak zorunda kaldım, geçen yıllar boyunca onlarca yabancı ve Türk server gezdim ve warlock ile öyle şeyler yaptım ki sonunda geçen sene bir warlock pvp rehberi hazırlayacak duruma kadar geldim :D Bununla da kalmadı başka bir Türk serverinde gm likte yaptım ama kanımda var sanırım uyumsuzluk orda da bir sorun yaşayıp veda etmek zorunda kaldım tabii ilk işim başladığım yere geri dönmek oldu :)

Aradan neredeyse 3 yıl geçti o nuub warlock çok değişti :D, eh madem sizde şikayetçisiniz bıraktığımız server dan gelin burda arkadaşlığımız devam etsin dedim ve benimle birlikte o serveri bırakanlarla bir guild kurdum çoğunuzun da hoşuna gitti bu guild (oyun içinde sürekli yardım etme talepleri ve sizin guildi çok seviyoruz tarzı yazılardan anlıyoruz sizde saolun bizde sizi seviyoruz ) adını oyunu oynayış biçimimize uygun yaptık "Wipe Sevenler Derneği", bizim için boss ta yenen wipe boss tan düşen epic ten daha değerli :D Yıllar sonra bu wow tadını bize tekrar yaşatabildiği için Tüm Wturk yönetici ve oyuncularına teşekkürler. Umarım daha oyunda ve gerçek hayatta geçecek bir çok eğlenceli anda beraber oluruz :)

Özet geç diyenlere: Havalar çok güzel gidiyor bu aralar değil mi? :D

Featured Replies