Jump to content
Posted
[b]Evet bugun server'ın uzun geçmişinde güzel bir pvp oldu nerdeyse 50 ally 50 horde.

Her ne kadar hordeden Ally'e geçen arkadaslarımızda olsa pek bir faydası olmamış gibi :) Hala üstünlük hordenin

İlk başlarda güzel gidiyorlardı Ally ekipi ama tàki Horde Stormwind city'e gelene dek :).

Evet Ev sahibi olarak karşılamak isteriz sizi orgrimmar'a bekleriz :).

By PORPHYRİA [/b]

Featured Replies

ally lere buyuk gecmis olsun... sw nin duvarları kıpkırmızı oldu yav ama yakıstı heee :D
  • Author
resimleride bekliyoruz :)
50vs50 değildi. Başlarda 40 kişi vardı ally ancak sonradan offlinelar çoğaldı. Ama herşeye rağmen güzel pvp oldu. Uzun zamandır böyle katılım olmamıştı sanırım.
Ne zaman büyük savaş olsa hep kaçırıyorum zaten, bunu da kaçırdık iyimi :D
aly nin iyi gittiği dönemde tam olarak 47 aly vardi swde daha sonralarında sayımız 33 e düştü bi çoguda dalarana st attı yanı durum ortalam 40vs25 gibi bir şeydi yinede tebrikler
valla ben en son bıraktıgımda 50vs50 idi ve Horde kaçacak yer arıyordu, Saat 22:00 sıraları offline oldum e daha sonra 50 vs 25 olmuş ve siz bunu başarı olarak görüyorsanız ne diyeyim :D ama sanırım gruptan bir kaç arkadaş 50 vs 50 zamanı video almıştı yüklerlerse anlarız. Yinede tebrikler yine bekleriz sayenizde 2000 Honor kastım :D
ben video almıştım ama evde şimdi iş yerindeyim pek lagdan bişey görülmüyor ama görülen bişey var 50vs50 de hordeler kacıyorlardi :D ( şaka gerçek bi yana orda bulunan herkezi tebrik ederim. orda olmak serverda bi ilke imza atmakti ve bunda herkezin payı var )
50v50 ne ara olmuş la benim olduğum raid en kalabalık anında 35 kişiydi. 2000 honor güzelmiş tüm gün 5 kral + raidler gelmeden önce yaptığım pvpler ile 5kdan fazla honor kastım toplu pvpde fazla honor gelmiyo içerde avlandım ben :D
:D Avlandıgın yerleride biliyoruz :D

SW kralına üflesen honor geliyor zaten ondan tek başına kesiyorsun yoksa nerde görülmüş tek başına kral kesmek.
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' date='14 July 2010 - 02:41 PM' timestamp='1279111309' post='270155']
Siz ab ye eos' a kayıt almazsanız horde gelir böyle şehrinizde harcar sizi helal olsun horde' a :D
[/quote]
++ :D
[quote name='dementor' date='14 July 2010 - 01:27 PM' timestamp='1279103230' post='270148']
50v50 ne ara olmuş la benim olduğum raid en kalabalık anında 35 kişiydi. 2000 honor güzelmiş tüm gün 5 kral + raidler gelmeden önce yaptığım pvpler ile 5kdan fazla honor kastım toplu pvpde fazla honor gelmiyo içerde avlandım ben :D
[/quote]

biz 50 yi de geçtik sanırım 40 kişi bizim raid fulldü bi raid daha vardı bizden başka :D
En güzel kısmıda dalaran banka Orgrimmar Banner ı diktim.Herkez etrafından dolasıp bi tren görünümü olmasıydı:D:D insallah almıslardır o görüntünün videosunu
[quote name='Shekoly' date='14 July 2010 - 04:07 PM' timestamp='1279112876' post='270157']
biz 50 yi de geçtik sanırım 40 kişi bizim raid fulldü bi raid daha vardı bizden başka :D
[/quote]
ben 35 gördüm biz kralı keserken bi kutu boştu
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler, ben sadece okurken bile heycanlandım ordaki aksyonu çok merak ediyorum.
(Hardcre)
bunlar alıştığımız şeyler farklı bişiler olsun istiyoruz..
50vs50, 40vs50, 50vs30 hiç farketmez kim ne derse desin eğlenceliydi kardeşim. Katılım çok fazlaydı hatta o kadar çoktu ki bilgisayardan dumanlar çıkmaya başladı :D evet ally'da idim evet savunmanın sonuna doğru dayak yedik ama eğlenceliydi yani. Yapalım bence böyle şeyler hatta sıkı durun bir planım var ;)
ya öldüm release dedim 3 dakka sonra release oldum geldim cesedin başına soru çıkmadı bi 3 dakka da orda :D relog oliyim dedim sora lagdan diye vazgeçtim ama bi 3 dakka sonra da char logout oldu inadına xD
bu arada server tarihine geçiyosak savaşı bullchaos ben ve joy başlattık :P :D
Savaşın en güzel yanı bence Horde ve Ally de tam bi dayanışma olmasıydı mousem teklesede çok zevkliydi...tekrarı olur inşallah... :D

Ains.
Siz yeterki sınırları zorlayın server kaldırmazsa basar parayı yeni server alır sizi rahat ettiririz :) Bunun için reklamlara tıklayın ve bize oy vermeyi unutmayın...

Bu demek oluyorki artık random bg yazılacak kıvama gelmiş heriki tarafta :) random bg demek bol honor artı bg çeşitliliği demek sadece wsgye sıkışıp kaldınız