Jump to content
Posted
[b]Evet bugun server'ın uzun geçmişinde güzel bir pvp oldu nerdeyse 50 ally 50 horde.

Her ne kadar hordeden Ally'e geçen arkadaslarımızda olsa pek bir faydası olmamış gibi :) Hala üstünlük hordenin

İlk başlarda güzel gidiyorlardı Ally ekipi ama tàki Horde Stormwind city'e gelene dek :).

Evet Ev sahibi olarak karşılamak isteriz sizi orgrimmar'a bekleriz :).

By PORPHYRİA [/b]

Featured Replies

• Author
[quote name='Anthony' date='14 July 2010 - 08:41 PM' timestamp='1279132905' post='270173']
Siz yeterki sınırları zorlayın server kaldırmazsa basar parayı yeni server alır sizi rahat ettiririz :) Bunun için reklamlara tıklayın ve bize oy vermeyi unutmayın...

Bu demek oluyorki artık random bg yazılacak kıvama gelmiş heriki tarafta :) random bg demek bol honor artı bg çeşitliliği demek sadece wsgye sıkışıp kaldınız
[/quote]
noktasına virgülüne katılıyorum.

YUSUFA ve WT TEAM emeklerinden dolayı teşekkürler 'ASSAMİTE'.
hem horde hem ally o kadar övmüş ki katılamadığım için üzülmeye başladım. hadi bi daha yapın ben de geleyim :lol:
bu şartlarda üvülecek bi şey yok aslında lagdan 1 damage veremiyen 10 rogue orda boşu boşuna öldü yeni serverla beraber tekrari yaşanır elbet.
yaw bi harita seçelim gün gün yada hafta hafta orda birbirini bulan dövüşsün :D
başka haritalarda aramak zorunda kalmayalım gibisinden şeyler aklıma gelior :)
yasin hep bir adim arkandayım senin nagadakı vaakadan sonra tek gezmez oldun artık :D

( ya bide artık bırak şu low lvl kesmeyi aly yok dediniz geçtik aly hala low lvl peşindesin :D lvl 50 adam tanariste Zz de tanariste '' adamları oyundan soğuttun '' )

Edited by marvellous

[quote name='marvellous' date='15 July 2010 - 11:06 AM' timestamp='1279184792' post='270183']
yasin hep bir adim arkandayım senin nagadakı vaakadan sonra tek gezmez oldun artık :D

( ya bide artık bırak şu low lvl kesmeyi aly yok dediniz geçtik aly hala low lvl peşindesin :D lvl 50 adam tanariste Zz de tanariste '' adamları oyundan soğuttun '' )
[/quote]

HAhaha :D hep q yapmaktan sıkılıyolardır onlar arada iyi olur :D
yaw yolumun üstüne denk geliyor ben napiyim keserim ulen siz cıksanıza karşıma :D
[quote name='Cuqqa' date='16 July 2010 - 07:55 AM' timestamp='1279259756' post='270200']
yaw yolumun üstüne denk geliyor ben napiyim keserim ulen siz cıksanıza karşıma :D
[/quote]

Zz bana deri kas Lw 433 de kaldı daha cok heavy borean lasm gecenkiler icin tesekkur ederiz devamı bekleriz :P
Bırak low lvlleri deri deri deri :D
[quote name='ShadyRIDDLE' date='14 July 2010 - 03:41 PM' timestamp='1279111309' post='270155']
Siz ab ye eos' a kayıt almazsanız horde gelir böyle şehrinizde harcar sizi helal olsun horde' a :D
[/quote]
hakli :lol:
[quote name='marvellous' date='15 July 2010 - 12:06 PM' timestamp='1279184792' post='270183']
[b]
( ya bide artık bırak şu low lvl kesmeyi aly yok dediniz geçtik aly hala low lvl peşindesin :D lvl 50 adam tanariste Zz de tanariste '' adamları oyundan soğuttun '' )[/b]
[/quote]
[color="#FFA500"][b]
peh,benide kesmişti öyle , 42 leveldim zul'farraktan çıktığım anda böyle beyaz bi ışık gördüm sonra baktım meğer yukarıdan zz cik arcane blast atmış :blink: .E tabi and içtim ve sonradan olanları kendileri biliyo zaten , demi zzcim :lol: kesme öyle yazık bak :( [/b][/color]
  • 3 weeks later...
Resimleri anca bulabildim benim Screenshot Klasörü biraz karışıkta Laptopta delirdi benim gibi :D :D
[img]http://i34.tinypic.com/27xlav.jpg[/img]
[img]http://i33.tinypic.com/2ynfbb5.jpg[/img]
hehe yenı server gelıyo hazır olsun her iki tarafta açılış merasimi yapcaz :D
Yeni servera hazırız istekliyiz bomba gibiyiz.Açılış esnasında iki taraf toplanıp milli marş okunduktan sonra güzel bi müsabaka ile resmi açılışı yaparız inşallah.
Her SW yi bastigimizda yakip yikip cikiyoruz ordan ... hatta guzel resimlerimiz bile var :D