Jump to content
Posted
Bi süredir wturk forumunda dolanıyorum şikayet edenleri çok gördüm ama kimse de oyun yöneticilerine bi teşekkür etmemiş.

Bize bu oyunu hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz sunan, sorunlarımızda yardımcı olan, elinden gelenleri esirgemeyen, ellerinden geldiğince orijinale yakın oyun oynamamızı sağlayan Yusuf, Anttony, Betha ve adını bilmediğim diğer tüm yöneticilere teşekkür ediyorum.

Featured Replies

Belkide en cok cevap alması gereken konu başlığı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Elimden geldiğince reklamlara tıklayarak yardımcı olmaya calısıyorum.
Reklamlara surekli tıklıyorum acaba sayılması için sayfanın tamamen yuklenmesini beklemem lazım mı. ardı ardına abanıyorum
Baktım geçen gün herkes oyunda gm lere dert yanıyor bende dedim bi hallerini sorayım selam vereyim hasret kalmışlardır ama soruma cevap alamadım tahminim eyvah bu selam sabah sonrası büyük bi dert yanacak dediler içlerinden :D

Bende teşekkür ediyorum hepsine ama Yusuf' un bi sözü vardı gerekirse yeni server alırız ne olacak demişti bir gün dalaran bank da oyuncularla sohbet ederken, bence yeni server a geçmenin tam vaktidir zira geçen günkü horde baskınında bayaa bi laga gimişti server oyuncu sayısının gün be gün artması ve catalysm ile gelecek olan daha fazla oyun mekaniği artık yeni server' a geçmemizi işaret ediyor bence :)

Edited by ShadyRIDDLE

• Author
sw deki horde baskınnda ben ölmeme rağmen hala spell cast ediyordum yaklaşık olarak 100 oyuncu vardı orada tabi server aşırı yüklenmeyi kaldıramadı 100 adam da ayrı ayrı işler yapıyor tıkandı bi şekilde sw baskının topiğinde anttony nin de dediği gibi

Siz yeterki sınırları zorlayın server kaldırmazsa basar parayı yeni server alır sizi rahat ettiririz :) Bunun için reklamlara tıklayın ve bize oy vermeyi unutmayın...

Bu demek oluyorki artık random bg yazılacak kıvama gelmiş heriki tarafta :) random bg demek bol honor artı bg çeşitliliği demek sadece wsgye sıkışıp kaldınız

biz de anttony nin dediği gibi artık şu wsg den kurtulup randomlara yazılabilirsek onlarda heralde bizi kırmayıp daha büyük bir server a geçerler...
[quote name='ShadyRIDDLE' date='15 July 2010 - 02:58 PM' timestamp='1279198696' post='270189']
Baktım geçen gün herkes oyunda gm lere dert yanıyor bende dedim bi hallerini sorayım selam vereyim hasret kalmışlardır ama soruma cevap alamadım tahminim eyvah bu selam sabah sonrası büyük bi dert yanacak dediler içlerinden :D

Bende teşekkür ediyorum hepsine ama Yusuf' un bi sözü vardı gerekirse yeni server alırız ne olacak demişti bir gün dalaran bank da oyuncularla sohbet ederken, bence yeni server a geçmenin tam vaktidir zira geçen günkü horde baskınında bayaa bi laga gimişti server oyuncu sayısının gün be gün artması ve catalysm ile gelecek olan daha fazla oyun mekaniği artık yeni server' a geçmemizi işaret ediyor bence :)
[/quote]
ShadyRIDDLE ' ye katılıyorum oyuncu sayısının gün be gün artması ve catalysm ile gelecek olan daha fazla oyun mekaniği artık yeni server'a geçmemizi işaret ediyor :)
[quote name='uaenesdemir' date='15 July 2010 - 02:05 PM' timestamp='1279191915' post='270185']
Bi süredir wturk forumunda dolanıyorum şikayet edenleri çok gördüm ama kimse de oyun yöneticilerine bi teşekkür etmemiş.

Bize bu oyunu hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz sunan, sorunlarımızda yardımcı olan, elinden gelenleri esirgemeyen, ellerinden geldiğince orijinale yakın oyun oynamamızı sağlayan Yusuf, Anttony, Betha ve adını bilmediğim diğer tüm yöneticilere teşekkür ediyorum.
[/quote]

+++ WT TEAM a sonsuz teşekkürler.
Server a emeği gecen tüm yönetim ve teknik ekibine bu işi karşılıngında hiç bir sey beklemeksizin yaptıkları icin ve bize bu server ı zaman zaman yaptıkları eventler ile keyifli hale getirdikleri icin tesekkürler. iyi ki varsınız WT team :)
Yusuf abi,Bethaa ve Antonny ve diger adini bilmedigimiz wturk calisanlari yaptiginiz hersey icin tesekkurler
bu serverda çok uzun süre oynadıgım için bende teşekkürü hakk ediyor ve teşşekür ediyyorum :)
herkes için iyibir dayanma sebebi ben servera server bana iyi katlandı bu aralar girmiyorum yakında göürüşürüz ama :P
dönüşüm muhteşem olmuştur hep...

POSITIVE

Edited by persian

[quote name='ShadyRIDDLE' date='15 July 2010 - 03:58 PM' timestamp='1279198696' post='270189']

[/quote]

Dell PowerEdge R210
1x Intel Quad Core X3430 -XEON
16GB DDR3
2x300 SAS 15K RPM
Windows 2008 R2

Yeterlimi :) ağustos ayında geliyorda
[quote name='Yusuf' date='16 July 2010 - 04:25 PM' timestamp='1279290312' post='270217']
Dell PowerEdge R210
16GB DDR3
2x300 SAS 15K RPM
Windows 2008 R2

[/quote]

[url="http://www.wowstatus...php/?server=6592"]http://www.wowstatus...php?server=6592[/url] vote :D
Oyuncu lasım oy vermeye devam

Edited by Ahmetben

[quote name='Yusuf' date='16 July 2010 - 05:25 PM' timestamp='1279290312' post='270217']
Dell PowerEdge R210
16GB DDR3
2x300 SAS 15K RPM
Windows 2008 R2

[/quote]

Bandwith te yeterli büyüklükteyse tadından yenmez :)
Teşekkürler Yusuf kaptan + Wt team :)

Buradaki wt team sadece kısaltma. Saturnadan Aurelle gelmiş geçmiş bütün ekibe ;)
Dell PowerEdge R210
16GB DDR3
2x300 SAS 15K RPM
Windows 2008 R2
ne olduğunu anlamadım ama güzel bişeye benziyor
iyiki varsın yusuf.
antoni ile bethayı seviyoruz biz.
[quote name='Gintama' date='18 July 2010 - 02:25 PM' timestamp='1279452359' post='270239']
Bu ara oyunda yokum forumdanda cok ters gittik heralde sevenimiz kalmamış :D

neyse 2 ay kaldı ondan sonra sevdiririz kendimizi. :)

[/quote]
alırım senin sinirlerini :)
olum sevenin halinden sevenler anlar yarab gör şu halimi bir teselli var
GİNTAMAYI severim YARADANDAN ÖTÜRÜ (yigittir candır kızdırırsan patlıcandır severse kandır üzerse patlatandır (has been banned by aurell)

saygıyı hak eden ender adamlardansın... adamsın gözümsün
sevgiler...

FOR gintama ...

POSITIVE THE noob heal encore...
[quote name='persian' date='18 July 2010 - 07:46 PM' timestamp='1279471606' post='270261']
alırım senin sinirlerini :)
olum sevenin halinden sevenler anlar yarab gör şu halimi bir teselli var
GİNTAMAYI severim YARADANDAN ÖTÜRÜ (yigittir candır kızdırırsan patlıcandır severse kandır üzerse patlatandır (has been banned by aurell)

saygıyı hak eden ender adamlardansın... adamsın gözümsün
sevgiler...

FOR gintama ...

POSITIVE THE noob heal encore...
[/quote]

Sana şiir yazdım çiçek pazarından :P
Emeklerine ve ellerine sağlık. İşlerini elinden geldikleri kadar düzgün yapıyorlar (: aynı zamanda çok düzgün insanlar