Jump to content
Posted
Wowstatus oylaması için birilerinin desteğine ihtiyacımız vardı. Bende neden olmasın diyerek; "http://inci.sozlukspot.com" moderatörlerinden yardım istedim.

Bilenler bilir bir gecede yaptıkları anketleri, değiştirdikleri sonucları. Gittim moderatörleriyle konustum, yardım istedim. Sagolsunlar kapitalist düzene karsıda olsalar sizin tanınmanız cebinizi doldurur falan deselerde yardımcı oldular.

"sitemizin desteğinize ihtiyacı var" adlı bir baslık acmama izin verdiler. Olan-biten kısmından duyuracaklarınıda söylediler.

İnci sözlük üyeliği olanlar o baslıgı uplayabilirlese. duyuruda yapacaklar. eminim 1 günde epey yol alacagız gibi

ÖNEMLİ UYARI ; sözlük kesinlikle +18dir.

Edited by Alemci

Featured Replies

[quote name='Alemci' timestamp='1279796806' post='270349']
Wowstatus oylaması için birilerinin desteğine ihtiyacımız vardı. Bende neden olmasın diyerek; "http://inci.sozlukspot.com" moderatörlerinden yardım istedim.

Bilenler bilir bir gecede yaptıkları anketleri, değiştirdikleri sonucları. Gittim moderatörleriyle konustum, yardım istedim. Sagolsunlar kapitalist düzene karsıda olsalar sizin tanınmanız cebinizi doldurur falan deselerde yardımcı oldular.

"sitemizin desteğinize ihtiyacı var" adlı bir baslık acmama izin verdiler. Olan-biten kısmından duyuracaklarınıda söylediler.

İnci sözlük üyeliği olanlar o baslıgı uplayabilirlese. duyuruda yapacaklar. eminim 1 günde epey yol alacagız gibi

ÖNEMLİ UYARI ; sözlük kesinlikle +18dir.
[/quote]

Bunu yapsa yapsa inci sözlük yapar dediğinde dalga geçtiğini sanmıştım :D ama iyi olmuş saolasın.
Kendisi abim olur ' alemci ' :D

By ; Porphyria

Edited by Lofty

inciye tanıtıldığımıza göre yakında dedeler, nobrain , ccc adli charlar da görürüz yakında :D hatta guild bile bekliyorum onlardan

ayrıca ben bu siteyi wowstatustan öğrendim ve 4.ydü. yaklaşık 2 ay falan oluyo. ne kadar sıklıkla oy verebiliyoruz ki, ona göre ben de kendi çapımda oy verecem.
12 saatte bir oy verilebiliyor
canın sıkıldıgında modeme yes at bidaha ver :D
internet kopma anlarında bidaha votele 16. olmuşuz
yasin modeme yes atmak nedir? :D modeme reset (yes :D) atıp votelamak için dinamik ip kullanıyor olmanız lazım, statik ip varsa mecbur 12 saati beklemek zorundasınız. detaylı bilgi için bkz: asmodean :D

Edited by occi

• Author
Sözlüklerden destek alırsak bu iş olur gibi aslında. Ekşi, İnci, uludag, bilkent, lafmacun vs. Üyelikleri olanlar world of Turk isimli bir başlık açsa, wowstatusta 1. olmaya kendini adamış bir türk wow serverı tadında birseyler yazsa bu iş olur.
  • Author
Gelmemesinin nedeni siz maddi kazanc elde edeceksiniz, biz anarşistiz kapitalist düzene alet olmayız tarzında bir felsefeye sahip olmaları. ama elimden geleni yapıyorum. Bazı arkadaslarda bir kac siteye konu acıp inceden R€kl@m yapar Tek Türk serverı siz genc beyinlerin desteğine ihtiyaç duyuyor minvalinde konusursa mutlaka birseyler olacaktır :)
diğer sözlükleri bilmiyorum fakat ekşi sözlükte açılmaz bence. konsepte aykırı oluyor bu tarz şeyler genelde.
  • Author
Ekşi sözlükte yıllar yıllar evvel "World of Turk" isimli bir baslık acıldı. o baslıgın altına üyeiği olan bir yazar wowstatusta ilk 5 e oynayan tek türk serverı tarzında bir entry girerse hersey daha güzel olur :)
ben çaylağım ama arkadaşın yazarlığı var alır şifresini girerim msn de dil şimdi görsem alacam şifresini
  • Author
İlgin için çok teşekkür ederim. Bu işi böyle böyle yayarsak tamamdır bu iş. xtrem100 wowstatus derken baya tanınırız.
biraz tanım filan ekleyince formata uydurdum, "world of türk" başlığına karaladım bir şeyler. (ekşi sözlük)

Edited by occi

ellerine sağlık iyi yazmışsın realmleri de yazsan millet haberdar olur iyi olur yukarıda tutmak lazım başlığı