Jump to content
Posted
Arkadaşlar unutulmuş bir isim olarak ben Drahosa bu servera yıllarını vermiş bir undead warrior olsamda aslında daha çok bir orc olarak bilinirim..
ıhmm yanlış başlık oldu sanırım bu başlığa gelecek olursak Eski-yeni-bırakmış-takılmış tüm Ankara'da wt yi tanımış,bilmiş,oynamış arkadaşlarla bir buluşalım dedik..Ne dersiniz seviyeli bir sohbet ve soğuk birer içecek eşliğinde buluşmaya ne dersiniz??

[size="4"][b]Kesinleşen Tarih
[/b][/size]Bu Pazar günü yani 1 Agustos 2010 tarihinde buluşuyoruz bu noktada sıkıntısı olan varsa yazsın yer olarak harika ve sürpriz bir yer ayarladım o yüzden içiniz rahat olsun masraf falanda olmayacak sadece katılım göstermeniz yeterli[/b][/size]

[size="4"][b]Gelicek Arkadaşlar:[/b]
Drahosa(veysel) cep no:0 555 212 70 89
bu numaraya tanıcı msj atarsanız geleceklerin sayısına kesin varabiliriz. kontürü olmayanlar bana yada drahosa'ya pm de atabilir. sevgiler =) [/size]

Edited by Vandread

• Replies 157
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

çekici gelmıyo değil hani drahosa ama yaz oldugundan dolayı tatil planlarını yaptım sanırım katılamam.
  • Author
uygun bir tarih-yer olayı ayarlanacak zaten sadece bir popülasyon ölçümü yapıyoruz :D
2 de ben vardım biraz dağıtmıştık :D en son sabah 4 te saate bakmıştım
selam beyler.. valla haftasonu olursa her turlu katılırım nere olursa olsun fark etmez ama bir an önce nerde ne zaman olacagını belırleyelım
çinçin de bulusalım işte olmaz mı bi hafta sonu ıste :) hem bana da yakın olur :P (waffle eziq pri)
Veysel abi sen ugrarmıydın buralara ? :) Oyundada görelim artık seni lakin özledim :)
  • Author
arkadaşlar biraz daa görülsün başlık zaman hakkında birşeyler düşünürüz mutlaka yaz okulu bitimi ve haftasonu olur zaten :)
  • Author
[quote name='Alemci' timestamp='1279840935' post='270396']
Veysel abi sen ugrarmıydın buralara ? :) Oyundada görelim artık seni lakin özledim :)
[/quote]

adamım bizden geçti :)
Valla ben cok gelmek isterimde sizleri tam tanımadgım icin :) (annem yabancılar konusma dio)zaman felan bellimi ?
valla buralardayım 1vs1 duel atmak isteyen arkadaşlar varsada görüşebilirz :D pm atarsınız
bende gelebilirim :D vallaha bu Arada Serveri birakali bayabi oldu ama ( 3-4 ay :D) neyse tarih ve yer önemli değil benim icinde bu arada oyundaki nicklerim Thepegasus-Thypon ve son olarakda Scorpion takasla almistim :D
  • Author
Arkadaşlar madem harika isimler buralarda o zaman buluşmayı ayarlayalım artık.
Bu Pazar günü yani 1Agustos2010 tarihinde buluşuyoruz bu noktada sıkıntısı olan varsa yazsın yer olarak harika ve sürpriz bir yer ayarladım o yüzden içiniz rahat olsun masraf falanda olmayacak sadece katılım göstermeniz yeterli :)
Dark senle 1vs1 atacağız bu arada haberin olsun :)
Burak sende gel kaçırma sakın :)
+ buluşma için tatilimi 1 hafta erteledım bende katılayım :) ama bakın kuru kuru sohbet etmem ben
  • Author
arkadaşlar yeterki gelin o kadar diyorum
muhabbet eglence yemek içmek herşey süper olacak üstelik ücretsiz bana güvenin gelin yeter :))